Nedakada sam voleo kiselu vodu

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Od kad su amerikanci uzurpirali i otelu i proizvode svu kiselu vodu po Srbiji vise nesmem da pijem kiselu vodu. pogledajte kolicinu fluorida kojeg ubacuju u kiselu vodu, to je zaprepascujuce, na granici je dozvoljenog. E sad ja se pitam realno mozda je mnogo veci nivo ako je na etiketi napisana granicna vrednost maksimalna. Znaci samo sa jednim litrom covek unese granicnu kolicinu (ukoliko verujemo etiketi a ne verujem da iko bas veruje da nije situacija i gora) a gde su paste za zube pa i ostale vode koje imaju u sebi fluoride sto vestacki ubaceni sto prirodno sadrze. A zamislite sad idu novogodisnji praznici, idu slave itd kad ljudi sa spricerom i sokovima svakodnevno unose litre i litre kisele vode , znaci dnevna doza premasi visestruko maksimalno dozvoljenu za unosenje tog jako jako opasnog i otrovnog fluorida.

Od kad su amerikanci uzurpirali i otelu i proizvode svu kiselu vodu po Srbiji vise nesmem da pijem kiselu vodu. pogledajte kolicinu fluorida kojeg ubacuju u kiselu vodu, to je zaprepascujuce, na granici je dozvoljenog. E sad ja se pitam realno mozda je mnogo veci nivo ako je na etiketi napisana granicna vrednost maksimalna. Znaci samo sa jednim litrom covek unese granicnu kolicinu (ukoliko verujemo etiketi a ne verujem da iko bas veruje da nije situacija i gora) a gde su paste za zube pa i ostale vode koje imaju u sebi fluoride sto vestacki ubaceni sto prirodno sadrze. A zamislite sad idu novogodisnji praznici, idu slave itd kad ljudi sa spricerom i sokovima svakodnevno unose litre i litre kisele vode , znaci dnevna doza premasi visestruko maksimalno dozvoljenu za unosenje tog jako jako opasnog i otrovnog fluorida.

Da je voda dobra ribe ne bi bile neme :D pij pivo brate moj

Имаш ли неке конкретније податке.

Teorije zavera + paranodine sumanute ideje decko.

Prestani da citas po internetu teorije zavere u vezi sa fluorom. Jos jedna od gluposti koju plasiraju antivakcinasi tj antivakcinarski lobi koji zastupa i HAARP i Chemtrails gluposti i antigmo i sve zivo.

A eto, tebi covek cak i da napise nesto tipa u H20 ima 2 atoma vodonika, i jedan kiseonika ti bi paranoidno rekao - aha napisali da ima 2 atoma vodonika, znaci sigurno ima minimum 8, i 1 atom kiseonika, aha, znaci sigurno 5 atoma kiseonika, jer sigurno lazljivci namerno smanjuju.

I nema sta da se veruje covece.....Kupi vodu, plati privatnoj laboratoriji pa onda pravac kod psihijatra da lecis paranoju.

Ubice vas Sladjane Velkov, Miroljubi Petrovici i jos mnogi takvi sa interneta mnogo pre neki tamo fluori, gluteni, gmo proizvodi, chemtraili, zraci haarpa i ko zna koje jos gluposti paranoidne za koje ste vezani.

Eto, upozoren si na vreme....Ako se ne smiris nego nastavis da sam sebi progresiras mentalne bolesti ovako zavrsavas, a i on je tako poceo, jednog lepog dana kada je poceo da cita kako nas "truju fluorom a to sve zbog novog svetskog poretka koji zeli da smanji covecanstvo na 1 milijardu"....Buuuuuu sve se uklapa i sve je to deo jednog lukavog plana buuuuu :eek:

- - - - - - - - - -

Имаш ли неке конкретније податке.

Ima. Sace on samo da izgugla.

I da istrazi malo, da napravi naucno istrazivanje.

B8XBu5HCEAEPZ7H.jpg:large

Teorije zavera + paranodine sumanute ideje decko.....

A sta ti si dezurni vojnik satanista sa zapada? I koliko te placaju da ih branis po forumima? Imas li ti dokaza da nas ne truju na sve nacine preko vode, vazduha, hrane, vakcina, lekova, medija... ? Meni su dokazi vrlko jaki a to je zdrav razum i logicno razmisljanje, fluor je otrovan i nikad nije bio potreban . Voda se pre 200 i vise godina nikad nije fluorisala pa niko nije imao problema ni sa zubima. I da je bilo nesto problema bilo je dva tri zuba za ceo zivot a pogledaj danas statistiku. Sad vecina preko 40, 50 godina starosti nemaju vise od pola zuba a mnogi i skoro sve a koristi se navodno fluoridi za jacanje zuba a zubi ljudima bili jaci pre nego se krenulo sa fluorisdanjem. To ukazuje u najmanju ruku da fluorisanje nema nikakvih pozitivnih efekata na zube i prema tome stavlja se u vodu za pice iz drugih razloga a to je zbog trovanja ljudi.

Tom vasom bolesnom logikom mogu da se stavljaju i drugi "lekovi" u pijacu vodu, vitamini, lekove za smirenje... Ko daje vama za pravo da bilo sta stavljate od lekova u vodu pa i fluor (ako jos ima budaletina koji misle da je fluorid lek)? Lekovi se prepisuju u ambulantu a nikako da se namecu silom u preko pijace vode. Pa ko veruje u vase sumanute i nicim dokazane teorije neka kupi tablete fluora pa neka pije do mile volje ali ko ne zeli mora da ima pravo da ne koristi a ne ovako silom namecete ljudima nesto sto ne zele. Zasto da neko korisati fluor recimo u pijacu vodu ako nema ni jedan zub u glavi. A eto ima mnogi kao sto sam ja sto i ne zeli fluor jednostavno eto ne zelimo. I sta sad totalitarni rezim vlada pa nam se neamce silom?

Koliko znam demokratija je kad covek ima slobodu izbora a ovaj postupak sa fluorom nije demokratican vec je nasilan i primorava da mnogi ljudi koji ne zele fluor da ga silom koriste.

Svako ima zagarantovano pravo izbora da li hoce ili nece da se leci. Po medjunarodnom pravu niko nema prava da nasilno leci nekoga ako to on ne zeli. Pa prema tome vi nemate prava da nasilno lecite ljude mimo njihovog znanja i volje tako sto ce te bilo sta stavljati od "lekova" u vodu pa ni fluoride. Svako ko podrzava fluorisanje pijace vode u vodovodima je kriminalac jer krsi medjunarodni zakon i prava ljudi.

Poslednja izmena:
A sta ti si dezurni vojnik satanista sa zapada? I koliko te placaju da ih branis po forumima?

4,3,2,1....pocelo je.

resized_winter-is-coming-meme-generator-brace-yourself-the-conspiracy-theories-are-coming-1f70aa.jpg

- - - - - - - - - -

"ko VAMA daje za pravo da stavljate lekove i neke sedative u vodu a "?

U jbt lik mi se obraca u mnozini kao da sam mu uistinu nabio 5 kila xanaxa u kiselu cccc.

Ajde decko, jedno bromazepamche i sve ce biti u redu..... Ajde samo zini i kazi aaaaa.

Back