Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize"

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
90.651
Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize" VIDEO
Pevačica Neda Ukraden tokom vikenda proslavila je krsnu slavu. Proslavila ju je, kako treba, u krugu porodice.
Zdrav duh | Super žena | ponedeljak, 23.11.2020. | 15:10

Podeli

Foto: Printskrin/Prva TV

Foto: Printskrin/Prva TV​

"Bogu hvala zdravi smo svi. Slava služi ne samo da ses etiš svog sveca, nego i da se podsetiš nekih lepih starih običaja. Ali, ovo su kažu tužna vremena, sa maskama nema osmeha u ovim danima. Ovo je vreme koje briše umetnost, pa i sport, neke delatnosti koje su nužno vezane s javnošću i publikom", kaže Neda za TV Prva.

Njoj, kao i mnogim njenim kolegama otkazani su svi nastupi, zbog čega sedam meseci nije imala prihode.

"Muzika, sport, kao i turizam su najveće žrtve ove krize. Ceo život sam se ponašala kao dobar domaćin, ali sam i ulagala u pesme, muziku i trudila se da ostavim neššto i mojoj ćerci da ne bude 'Baka zaradila, baka i potoršila', ali to nije nimalo lako", kostatuje Neda.
https://superzena.b92.net/zdrav-duh.php?yyyy=2020&mm=11&nav_id=1769067
---

Ja bih rekao da je Neda apsolutno u pravu.
Zbog toga, prioritet svih prioriteta ove države treba da bude pomoć estradnim umetnicima.
Nećemo ih, valjda, ostaviti na cedilu u ovom trenutku?
Svakom pevaču i pevačici davati mesečnu pomoć u visini zarade od solističkog koncerta u Areni

Šta se koikurac istresate?

Jel lepo piše da su ljudima zabranili da zarade lebac?

Jesu ili nisu?

E pa kad te država natera da prijaviš delatnost, plaćaš poreze i doprinose, a onda ti zabrani da obavljaš delatnost, onda treba da pomogne kao što treba da pomogne svakom koga ometa u poslovanju.

Znači , kao kad ti državni bageri izgaze njivu , izađe komisija i ustanovi pretrpljenu štetu i iscaluje.

Pevaljke ce uvek namaci lovu, glasom,stasom i na druge nacine, ali Nedi je realno tesko. Glas polako otanjio, a stas u stare babe nije bas adut na koji se racuna.
Da ove nove zvezede koje slušamo mi mladi pout Džehve i Hurikejna su našle način da zarade u vreme krize , naplaćuju online čestitanje rodjendana retardiranoj buržujskoj dečici po par stotina evra . Samo ko bi jadnoj Nedi platio ?

Da ove nove zvezede koje slušamo mi mladi pout Džehve i Hurikejna su našle način da zarade u vreme krize , naplaćuju online čestitanje rodjendana retardiranoj buržujskoj dečici po par stotina evra . Samo ko bi jadnoj Nedi platio ?

Можда њени вршњаци. Знам једног чичу коме је најбоља риба на свету Весна Змијанац, и тад и сад.

Без осврта сада на Неду Украден, о њој владају многи стереотипи у које не желим да улазим.

Радници у индустрији забаве јесу јако погођени овом кризом, требамо схватити да људи од тога живе.

Као хоби свирам гитару и мени не пада тешко што нема роштиљања да цугамо и да свируцкам гитару, ал' има људи којима је то професија и који живе од тога.

Проблем код њих је што практично немају синдикате који могу да их штите, као угоститељство на пример, стога су у великим гоовнима.

Исто са индивидуалним спортовима, тенисери на пример, када се није играло. Она екипа која је ван Топ 50 буквално само преживљава, немају они ни близу новца као они на врху.

Тако да се не треба превише спрдати са овом темом. Звучи банално на прву, слажем се, ал' има доста људи из тих сфера који пате током пандемије.

Можда њени вршњаци. Знам једног чичу коме је најбоља риба на свету Весна Змијанац, и тад и сад.
Nije jedini , Zmija Veki je uz poslednjoj dekadentnoj fazi SFRJ bila sinonim za ono što bi prost narod rekao "dobra pi*ka " , nije nikad bila popularna kao Brena ili jbm li ga Magazin ,al uvek se za nju to vezivalo . I Marina Perazić isto za malo ubranije ,al nju verovatno nisu baš kačili u kabini Manna u Bosnalijeku kao Veki .

Без осврта сада на Неду Украден, о њој владају многи стереотипи у које не желим да улазим.

Радници у индустрији забаве јесу јако погођени овом кризом, требамо схватити да људи од тога живе.

Као хоби свирам гитару и мени не пада тешко што нема роштиљања да цугамо и да свируцкам гитару, ал' има људи којима је то професија и који живе од тога.

Проблем код њих је што практично немају синдикате који могу да их штите, као угоститељство на пример, стога су у великим гоовнима.

Исто са индивидуалним спортовима, тенисери на пример, када се није играло. Она екипа која је ван Топ 50 буквално само преживљава, немају они ни близу новца као они на врху.

Тако да се не треба превише спрдати са овом темом. Звучи банално на прву, слажем се, ал' има доста људи из тих сфера који пате током пандемије.
a druge specifincne delatnosti ne pate?
bio je period kad im je kasika bila upala u med, sad je period kada je tesko
neko citav zivot provede na granici egzistencije pa ne kuka kao oni koji imaju vise nego lagodan zivot
estrada neka se prebaci na zum kao svi ostali
pa koliko prodaju
moze koncert uzivo iz stana
ko zeli uplati im na racun, dobije link i rade kao svi ostali
ako mogu treninzi preko neta, zasto bi oni bili drugaciji

Back