To je tema o kojoj nisam razmišljao: kako ti zabavnjaci žive kad ostare?
Sigurno im ide staž, ako su normalni- no kako im se izračuna mirovina?
Као слободни уметници сами уплаћују стаж, ваљда.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako su imalo normalniTo je tema o kojoj nisam razmišljao: kako ti zabavnjaci žive kad ostare?
Милић Вукашиновић каже да нема пензију јер није уплаћивао, пада је тај износ који је требао да уплати за годину дана често умео да потроши у кафани на песме Неде Украден или Весне Змијарник.
Зато сад држи протавницу где са женом продаје доместос, шампоне и дезодорансе негде у Београду.
Вероватно им је до сада покушај бизниса пукао.
Ako nisu nista uplacivali nista i ne dobijaju.
Nemacka je za umetnike izdvojila milijardu, a tu nisu samo Nede nego
i citavi simfonjski orkestri, balet, pozorista.
To su profesionalni umjetnici. No boemi, rekao bi- bolje im je da umru mladi ...
Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize" VIDEO
Pevačica Neda Ukraden tokom vikenda proslavila je krsnu slavu. Proslavila ju je, kako treba, u krugu porodice.
Zdrav duh | Super žena | ponedeljak, 23.11.2020. | 15:10
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
"Bogu hvala zdravi smo svi. Slava služi ne samo da ses etiš svog sveca, nego i da se podsetiš nekih lepih starih običaja. Ali, ovo su kažu tužna vremena, sa maskama nema osmeha u ovim danima. Ovo je vreme koje briše umetnost, pa i sport, neke delatnosti koje su nužno vezane s javnošću i publikom", kaže Neda za TV Prva.
Njoj, kao i mnogim njenim kolegama otkazani su svi nastupi, zbog čega sedam meseci nije imala prihode.
"Muzika, sport, kao i turizam su najveće žrtve ove krize. Ceo život sam se ponašala kao dobar domaćin, ali sam i ulagala u pesme, muziku i trudila se da ostavim neššto i mojoj ćerci da ne bude 'Baka zaradila, baka i potoršila', ali to nije nimalo lako", kostatuje Neda.
https://superzena.b92.net/zdrav-duh.php?yyyy=2020&mm=11&nav_id=1769067
---
Ja bih rekao da je Neda apsolutno u pravu.
Zbog toga, prioritet svih prioriteta ove države treba da bude pomoć estradnim umetnicima.
Nećemo ih, valjda, ostaviti na cedilu u ovom trenutku?
Svakom pevaču i pevačici davati mesečnu pomoć u visini zarade od solističkog koncerta u Areni
Jeste u penziji. Na primer, Lepa Lukić je uplaćivala penziju u Kanadi i prima oko 2000 kanadskih dolara mesečno. I ova prima ko zna koliko nego se pravi blesava. BTW, te penzije su njima male, one enormno bacaju pare, misle da će živeti večno.Što nije u penziji ?Šta više koji ***** oće ?
...
Nedi je realno tesko. Glas polako otanjio, a stas u stare babe nije bas adut na koji se racuna.
Neda je legenda
Niko ziv kukavnoj i prezalosnoj Nedi ni cvonjka ne bi dao za cestitku,jok.Da ove nove zvezede koje slušamo mi mladi pout Džehve i Hurikejna su našle način da zarade u vreme krize , naplaćuju online čestitanje rodjendana retardiranoj buržujskoj dečici po par stotina evra . Samo ko bi jadnoj Nedi platio ?
PalmaDa ove nove zvezede koje slušamo mi mladi pout Džehve i Hurikejna su našle način da zarade u vreme krize , naplaćuju online čestitanje rodjendana retardiranoj buržujskoj dečici po par stotina evra . Samo ko bi jadnoj Nedi platio ?
На сву срећу, није трошио паре на наркотике, него само на кафану.Милић Вукашиновић каже да нема пензију јер није уплаћивао, пада је тај износ који је требао да уплати за годину дана често умео да потроши у кафани на песме Неде Украден или Весне Змијарник.
А како се Памела Андерсон носи са кризом узрокованом ковидом?
Да ли је могуће да се једино ја и Блажа бринемо за Памелу?
Citam da je Dzejova udovica nasledila porodicnu penziju 1500 evra sto opet znaci da je Dzej imao vise, valda i Neda ima neku penziju.Mislim da bi ona trebalo da je u penziji.