Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize"

To je tema o kojoj nisam razmišljao: kako ti zabavnjaci žive kad ostare?

Sigurno im ide staž, ako su normalni- no kako im se izračuna mirovina?
ako su imalo normalni

imaju nekoliko nekretnina , koje mogu izdavati i namaci mesecno hiljadarku evrici

ili imaju ustedjevinu , bar jedno 100 hiljadarki , za crne dane

mada vecina uspe da potrosi, prokocka, prosmrce.... sve sto dzakovima zaradjuje,

pa onda kuka

Милић Вукашиновић каже да нема пензију јер није уплаћивао, пада је тај износ који је требао да уплати за годину дана често умео да потроши у кафани на песме Неде Украден или Весне Змијарник.

Зато сад држи протавницу где са женом продаје доместос, шампоне и дезодорансе негде у Београду.

Вероватно им је до сада покушај бизниса пукао.

Милић Вукашиновић каже да нема пензију јер није уплаћивао, пада је тај износ који је требао да уплати за годину дана често умео да потроши у кафани на песме Неде Украден или Весне Змијарник.

Зато сад држи протавницу где са женом продаје доместос, шампоне и дезодорансе негде у Београду.

Вероватно им је до сада покушај бизниса пукао.

On je uvijek bio lik tipa cvrčak- a ne mrav. :mrgreen:

Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize" VIDEO
Pevačica Neda Ukraden tokom vikenda proslavila je krsnu slavu. Proslavila ju je, kako treba, u krugu porodice.
Zdrav duh | Super žena | ponedeljak, 23.11.2020. | 15:10

Podeli

Foto: Printskrin/Prva TV

Foto: Printskrin/Prva TV​

"Bogu hvala zdravi smo svi. Slava služi ne samo da ses etiš svog sveca, nego i da se podsetiš nekih lepih starih običaja. Ali, ovo su kažu tužna vremena, sa maskama nema osmeha u ovim danima. Ovo je vreme koje briše umetnost, pa i sport, neke delatnosti koje su nužno vezane s javnošću i publikom", kaže Neda za TV Prva.

Njoj, kao i mnogim njenim kolegama otkazani su svi nastupi, zbog čega sedam meseci nije imala prihode.

"Muzika, sport, kao i turizam su najveće žrtve ove krize. Ceo život sam se ponašala kao dobar domaćin, ali sam i ulagala u pesme, muziku i trudila se da ostavim neššto i mojoj ćerci da ne bude 'Baka zaradila, baka i potoršila', ali to nije nimalo lako", kostatuje Neda.
https://superzena.b92.net/zdrav-duh.php?yyyy=2020&mm=11&nav_id=1769067
---

Ja bih rekao da je Neda apsolutno u pravu.
Zbog toga, prioritet svih prioriteta ove države treba da bude pomoć estradnim umetnicima.
Nećemo ih, valjda, ostaviti na cedilu u ovom trenutku?
Svakom pevaču i pevačici davati mesečnu pomoć u visini zarade od solističkog koncerta u Areni

Umetnost, sport... šta hoće ova babetina, kojom se to ona umetnošću bavi. Uništila je zajedno sa svojom grand turbo folk kompanijom život i svest mnogim normalnim ljudima i godinama ih ubijala u pojam u ovoj govnjivoj državi, pardon u ovom govnjivom izgovoru za državu. Sećam se moje mladosti, kad se ona i njoj slični sa svojim glupostima nisu skidali sa televizora. Velika umetnica pogodjena krizom, dajte joj kist i štafelaj da može da nastavi da stvara i da ubire prihode, pomrećemo svi ako velika 'umetnica' ne nastavi sa kreativnim radom.

Ако добију статус "заслужног уметника" без обзира колико и да ли су уплаћивали ПИО,
имаће пристојну пензију,
али таквих у Србији нема ни стотину.

Други начин да добију пензију је онај исти који важи и за било кога другог,
а то значи да је плаћао осигурање најмање 15 година
и у зависности по колико је уплаћивао
израчуна му се пензија.

Што је дуже и више уплаћивао, имаће већу пензију, просто.

Neda je legenda

та Неда Украден је највећа могућа дронфуља која постоји.
Изузетно и приватно веома ,веома лоше Биће.
Сутра бих је пљунуо кад бих је видео а да сам нека Власт,запленио бих јој имовину,оставио бих је на улици
и бацио у први шахт да се удави у гоувнима.

На сву срећу, није трошио паре на наркотике, него само на кафану.

Back