Filip Stamenkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Koliko puta vam se u zivotu desilo da kazete da nesto vise necete konzumirati... Da li ste ikad sebe ispostovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i to cigare i koka kolu i nema problema...Koliko puta vam se u zivotu desilo da kazete da nesto vise necete konzumirati... Da li ste ikad sebe ispostovali?
Uvek nadjem nesto novo cim prestanem sa starim.Koliko puta vam se u zivotu desilo da kazete da nesto vise necete konzumirati... Da li ste ikad sebe ispostovali?
Koliko puta vam se u zivotu desilo da kazete da nesto vise necete konzumirati... Da li ste ikad sebe ispostovali?
Veliko sam sranje napravio pre neki dan, zbog alkohola ili ne to nije bitno. Uglavnom cim nesto zestogo uzmem sve ode u *****... Ali ne znam sta me tera kad znam sta ce da bude. I uvek sutradan kazem sam sebi zestoko vise ne i do sada sam 5x samog sebe zajebao.
Što me nerviraju takvi što piju u glavu.Veliko sam sranje napravio pre neki dan, zbog alkohola ili ne to nije bitno. Uglavnom cim nesto zestogo uzmem sve ode u *****... Ali ne znam sta me tera kad znam sta ce da bude. I uvek sutradan kazem sam sebi zestoko vise ne i do sada sam 5x samog sebe zajebao.
drago dete, droge i alkohol su losi za tebe!Koliko puta vam se u zivotu desilo da kazete da nesto vise necete konzumirati... Da li ste ikad sebe ispostovali?