Necu vise da cujem za tebe!

Kalimer0:
Zaljubili ste se. Vas dragi/draga vam se cini savrsenim. I onda jedan dan BUM! Primetis nesto i pomislis: "Leb' te pojo, pa djubre jedno odvratno, $#%%$ ti materina a ja bih desnu ruku za tebe dao/la, teraj se bre u tri lepe &%$@$ materine!". Sta se desilo?

P.S.
Mozete pisati o situacijama koje su vam se stvarno desile (preporucujem :) ), a mozete i opisati neki postupak vaseg partnera zbog kog bi pomislili : "Leb' te pojo, pa djubre jedno.....".

Meni se desilo da je sve bilo extra, al ja sam se, ochigledno, previshe vezala i on je pocheo da me uzima zdravo za gotovo. Prva 2 puta kad me je iskulirao sam se nadurila i on se izvinjavao, a treci je bio kraj. Posle se izvinjavao, al vec je bilo gotova.

SANDRINAbg:
Ova tema mi se dopada...posle nekog vremena bar nesto konkretno. :wink:

Imam ja moj slucaj :

Pocetak kao sto si opisao Kalimero i onda...

Desi se situacija da ja uletim u " klinc" sa njegove dve drugarice, zmijurine iskompleksirane, kretenske glupace, naci-fasistkinje, polupismene kreature i...

Umesto da se stavi na moju stranu, sto bi bilo sasvim normalno ili mi bar nasamo objasni zasto ne moze javno, ako ne moze, Onn se jednostavno ucuti...sto je automatski znacilo da ih podrzava i zdusno im se pridruzuje u njihovim daljnjim ismevanjima moje persone, jer sam se ja, naravno, dostojanstveno povukla, po onoj staroj " Pametniji popusta"... :roll: :confused:
stoka neopevana... :twisted: :evil: :twisted:
bilo bi normalno da to one uopste ne rade, valjda ako tebe ismejavaju koja si njegov izbor, znachi ismejavaju i njega, on je neka **** onda, auuu tek sad videh, on im se pridruzuje?!? verovatno se lozi na jednu od njih 2, ono neka neprezaljena :-)

Kalimer0:
Zaljubili ste se. Vas dragi/draga vam se cini savrsenim. I onda jedan dan BUM! Primetis nesto i pomislis: "Leb' te pojo, pa djubre jedno odvratno, $#%%$ ti materina a ja bih desnu ruku za tebe dao/la, teraj se bre u tri lepe &%$@$ materine!". Sta se desilo? ...

Zar se ne zavrsavaju sve veze na manje ili vise isti (citaj, ovakav) nacin? :roll:

Kuckandra, pa i ne zavrsavaju se (bar je moje iskustvo takvo)... Po mom misljenju, veze prvo pocnu da smrduckaju, pa onda smrde, pa pocne da stipa za oci koliko smrde i crknu od svog tog smrada, polako polako :) Ovo ti je vise u fazonu da onaj drugi uradi nesto sto te zaprepasti, sto nikad ne bi ocekivala.

Kalimer0:
Kuckandra, pa i ne zavrsavaju se (bar je moje iskustvo takvo)... Po mom misljenju, veze prvo pocnu da smrduckaju, pa onda smrde, pa pocne da stipa za oci koliko smrde i crknu od svog tog smrada, polako polako :) Ovo ti je vise u fazonu da onaj drugi uradi nesto sto te zaprepasti, sto nikad ne bi ocekivala.

Ma kapiram, nego to uglavnom zavisi od temperamenta glavnih aktera, zar ne? :lol: Nego da ne teoretisemo, dosadno je.

A ako bi moj dragi uradio to o cemu pricas, to bi verovatno znacilo da sam se ja gadno zaj**ala u proceni. :( I tu je kraj.

Nije mi se jos desila takva gadost, Bogu hvala, pa mi je zao sto ne mogu da zacinim post socnim detaljima, al' cim se desi, javljam. Obecavam! :lol:

meni se desilo da sam bivšem dečku prepričala ceo njegov ispit iz psiho koji je na njegovom faksu laganica, da bi mi on na kraju mog izlaganja rekao: ma šta ti kao znaš psihologiju, pa ti si žensko! vi ne znate ništa...
e, to je bila vrlo rizična situacija za mene, jer sam iskreno poželela da ga obogaljim, ali ja sam se uzdržala i samo mu bacila skriptu kroz prozor sa sedmog sprata.
skripta je ostala na drveću, a on zdrav i prav. čak nisam ni psovala.

Back