Neću u Evrouniju!

ako ti je država uništena iznutra, ako su sve vrednosti, takođe uništene iznutra, ako ti se nametne vođa, koji svoje neuspehe pravda zaverom iz "VANA".......šta očeivati drugo sem ovakav komentar .....šta očekivati od ljudi koji su ostali *zarobljeni u rečenici, #Srbija se saginjati neće, "rađe ćemo jesti korenje...............ili ona čuvena crnčevićeva, za podizanje posrnulog nacionalnog morala...:dash:, zar treba da poljubim svinju u doope da bi....."......pa nije čudo što se neko oseća k'o puž golać

Ja sam samo konstantovao stanje, niasta vise. Na to stanje nismo mogli da uticemo.
To sto ti ne vidis ili ne verujes da jakom kapitalu drzava nije prepreka, to je tvoj problem.
Istrazi malo vise o istoriji Paname

follow.jpg

:per:

Jel se ovo na mene odnosi? :think:

Па и не мораш. :roll:

Ал им је запретио... :roll:

И, ето, нек му дају то што тражи, има право да признаје или не признаје шта год хоће, а и кога је, уосталом, баш толико и брига да ли он признаје или не признаје.

Је л' му неко брани? :roll:

Па и то, нек му буде, онако како он замишља Србина православне вере.

Само, нек не узурпира то право.

Браво! Иако сам и ја евроскептик са одређене тачке гледишта, позивати да се Срби врате свом природном животу значи да дотична будала мисли да може да постоји живот где Срби слободно тумарају шумама слободни и да нема никог другог на овоме свету да их спречи у "у се, на се, пода се" виђењу живота. Свака цивилизацијска тековина се од таквих сматра за нарушавање њиховог утопијског погледа на свет.

Дакле, трагично неразумевање живота. Трагични недостатак љубави према својој земљи и деци. Идиот, једном речју.

Back