Neću TV pretplatu

Да, програм јутарњи, београдски, а плаћа цела Србија.. А локална врањанска ТВ станица нека се снађе како зна и уме, Врањанац плаћа РТС да би видео да ли је гужва на газели, верујем да обавезно то погледа пре него што оде на посао..
Крајње је време да се укину све привилегије које Београд ужива у овој држави.

Nije poenta da Beograd izgubi privilegije, vec da ih sva ostala mesta dobiju. I ja se isto najezim kad gledam jutarnji program.

Alo bre ljudi o cemu vi ovde pisete? Nije poenta price da li se nekome svidja TV program javnog servisa ili ne, nego zakonska osnova placanja TV pretplate? Ja TV pretplatu RTS-u ne placam i vec prugi put dobijam obavestenje tj. opomenu pred tuzbu, mada ... moje komsije to do sada nisu primile iako ne placaju isto kao i ja ... pa se pitam po kom osnovu se salju nekome opomene a nekome ne? Ako je cela ova prica ne ustavna o cemu mi ovde dalje ima da pricamo ... sve mi ovo lici na njihov pokusaj da nekoga uspeju da uplase i uzmu mu neku kintu :( OOOOOOO SRBIJO PROBUDI SEEEEEE !!!! :dash::dash::dash:

Meni nije jasno sto placam i kablovsku i pretplatu:think: Aj da imam antenu, ok, ovako mi nista jasno nije....

evo da osvezim temu, komsiki stigao poziv za sud zbog neplacanja pretplate, da se javi kod sudije ili ide popis stvari. terete je za 25.000 din, panduri su LICNO doneli kovertu i urucili joj.
sta bi ste preporucili da uradi?

evo da osvezim temu, komsiki stigao poziv za sud zbog neplacanja pretplate, da se javi kod sudije ili ide popis stvari. terete je za 25.000 din, panduri su LICNO doneli kovertu i urucili joj.
sta bi ste preporucili da uradi?

Ne razumem,toj zeni je presudjeno pre ikakvog sudjenja!?Mozda zivi u inostranstvu,mozda nema TV,mozda zivi od socijale,mozda.....Drugo,ako panduri nemaju druga posla do urucivanja glupavih poziva,onda nam policija i nije potrebna.

Back