Necu da te volim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Posle jedne vecere i of kors trpachine sa druzbenicom u cisto kres kombinaciji dobih najgluplje pitanje koje samo zena moze da vam postavi.Da li me volis rece cura onako znacajno :eek:Mislim sta reci znala je da pored nje trpam i druge sto istini za volju nisam nikad ni krio.Nisam je nikad posebno tretirao niti sam joj bilo sta obecavao, ono klasika cimnem je kad mi se digne skoknem do nje opalim je i udarim recku pa u grad.Cesto me je cimala da dodjem do nje izmisljajuci pri tom najgluplje povode ali sam se odazivao na te pozive samo kad sam bio totalno slobodan i raspolozen da ubijem vreme do neke tekme ili kad se ekipa iz bircuza jos nije okupila.I sad jedna takva nasla da me smara sa tim pitanjem da li je volim mislim sta reci.
Pitanje je visilo u vazduhu a ja sam vec imao na umu kvotu u kladionici za Real .... stisnuo sam mahinalno daljinac radio tjunera i kao porucena stigla je ova pesma.

Ludacha je dobila shiz epizodu izrekla je svakojake gadosti na moj racun.Ok razumem je ponadala se pa je izvisila ali sta reci posle par meseci ponovo me sad zove da dodjem.Ok otisao sam opalio je cisto da utvrdim gradivo kad ono opet isto pitanje.Odgovor je ovog puta bio jos konkretniji ne volim te niti sam te ikad voleo niti cu te voleti.:per:
Ocekivao sam opet neku tiradu kad ono cvrc....Ok nema veze rece ludacha bitno je da ja tebe volim.:think:

Dakle jos jedan dokaz kako treba i kako se mora postupati sa zenama.

Poslednja izmena:
sto manje volis vise te vole

Bas tako ide kod zena sto ih manje konstatujes i ne cenis ,sve te vise jure i slihtaju ti se.Na poslu sam zenama zaveo strahovladu bukvalno ih gazim a sve do jedne mi za to daju podrsku na ovaj ili onaj nacin da slomim otpor kod neodlucnih .Pa kad je takva situacija rekoh sebi da ne menjam recept koji se vekovima pokazao kao proveren.

Nisam još odslušao pesmu, ali ostatak priče mi je jasan. Šta god da je povremeno i privremeno, jednostavno nikada neće biti za stalno. Dobro je pre svega voditi brigu o sebi, a način na koji ona vodi brigu o sebi je pogrešan.

Ne kažem ni da je to što si ovde rekao, tj. napisao, sveto pismo, ali kako ni ti ne očekuješ i ne daješ više od navedenog, treba i ona da je svesna da ni ona u tom slučaju ne poštuje sebe.

Nijedna zena kad se suoci sa jakim muskarcem ne moze da parira ni po jednom osnovu tako da je tu prica o nekom njenom samopostovanju iskljucena.
Treba im uvek staviti do znanja ko je glavni i ciji je ovo svet.

O, sklopi usne, ne govori, cuti,
Ostavi misli nek se bujno roje,
I rec nek tvoja nicim ne pomuti
Bezmerno silne osecaje moje.

Cuti, i pusti da sad zile moje
Zabrekcu novim, zanosnim zivotom,
Da zaboravim da smo tu nas dvoje
Pred velicanstvom prirode; a potom,

Kad prodje sve i malaksalo telo
Ponovo padne u obicnu camu,
I zivot nov i nadahnuce celo
Necujno, tiho potone u tamu,

Ja cu ti, draga, opet reci tada
Otuznu pesmu o ljubavi, kako
Ceznem i stradam i ljubim te, mada
U tom trenutku ne osecam tako.

I ti ces, bedna zeno, kao vazda
Slusati rado ove reci lazne,
I zahvalices Bogu sto te sazda,
I oci ce ti biti suzom vlazne.

I gledajuci vrh zaspalih njiva
Kako se spusta nema polutama,
Ti neces znati sta u meni biva,
Da ja u tebi volim sebe sama,

I moju ljubav naspram tebe, kad me
Obuzme celog silom koju ima,
I svaki zivac rastrese i nadme,
I osecaji navale ko plima.

Za taj trenutak zivota i milja,
Kad zatreperi cela moja snaga,
Neka te srce moje blagosilja.
Al' ne volim te, ne volim te, draga!

I zato cu ti uvek nesto reci: cuti,
Ostavi dusu nek spokojno sniva,
Dok kraj nas lisce na drvetu zuti
I tama pada vrh zaspalih njiva.

Milan Rakić - Iskrena pesma

Trebalo je ovako nešto da joj kažeš, završiš to na lep način i ispadneš đentlmen:)

Posle jedne vecere i of kors trpachine sa druzbenicom u cisto kres kombinaciji dobih najgluplje pitanje koje samo zena moze da vam postavi.Da li me volis rece cura onako znacajno :eek:Mislim sta reci znala je da pored nje trpam i druge sto istini za volju nisam nikad ni krio.Nisam je nikad posebno tretirao niti sam joj bilo sta obecavao, ono klasika cimnem je kad mi se digne skoknem do nje opalim je i udarim recku pa u grad.Cesto me je cimala da dodjem do nje izmisljajuci pri tom najgluplje povode ali sam se odazivao na te pozive samo kad sam bio totalno slobodan i raspolozen da ubijem vreme do neke tekme ili kad se ekipa iz bircuza jos nije okupila.I sad jedna takva nasla da me smara sa tim pitanjem da li je volim mislim sta reci.
Pitanje je visilo u vazduhu a ja sam vec imao na umu kvotu u kladionici za Real .... stisnuo sam mahinalno daljinac radio tjunera i kao porucena stigla je ova pesma.

Ludacha je dobila shiz epizodu izrekla je svakojake gadosti na moj racun.Ok razumem je ponadala se pa je izvisila ali sta reci posle par meseci ponovo me sad zove da dodjem.Ok otisao sam opalio je cisto da utvrdim gradivo kad ono opet isto pitanje.Odgovor je ovog puta bio jos konkretniji ne volim te niti sam te ikad voleo niti cu te voleti.:per:
Ocekivao sam opet neku tiradu kad ono cvrc....Ok nema veze rece ludacha bitno je da ja tebe volim.:think:

Dakle jos jedan dokaz kako treba i kako se mora postupati sa zenama.

A pukao si i na Realu. Vec godinama pricam da taj mrtvi Real treba ukinuti. :aha:

Ma ima nas raznih....ali mi nikada neće biti jasno, kako možeš voleti nekoga go te ne voli...ili kome se ne sviđaš...i nije baš da su ženske te koje se zalude i vole, a nisu voljene.....to je nešto deseto....mislim da i postavljač teme ne bi trebalo da je u zabludi i da misli da ga ona voli...ne voli ni ona njega, nego eto, možda i ona glumata, ko će ga znati....

- - - - - - - - - -

Ma ima nas raznih....ali mi nikada neće biti jasno, kako možeš voleti nekoga go te ne voli...ili kome se ne sviđaš...i nije baš da su ženske te koje se zalude i vole, a nisu voljene.....to je nešto deseto....mislim da i postavljač teme ne bi trebalo da je u zabludi i da misli da ga ona voli...ne voli ni ona njega, nego eto, možda i ona glumata, ko će ga znati....

i koga je zapravo briga koga ti volis ili ne volis? da li svi otvaramo teme o ljudima koje ne volimo? missim, ti covek patis od potrebe da pricas o sebi i krajnje otvoreno se hvalis necim sto nije ni za spomenuti,a ne za nesto vise a to ti i nije bas dobro. a licno mislim i da lazes ko pas po svim redom temama :)

glumata ako ima neku korist ,ako nema vec je puni kad oce sto znaci da je spustio na zemlju onda barem gaji neku nadu da ce je zavoleti.... tako da zenama samo treba davati "nadu" (koja nista ne kosta) i drzati ih u neizvesnosti i gotove su.

Tako se ne tretiraju sve žene nego idioti koji dozvole takav odnos sebi sa nekim ko se prazni kad mu se digne a priželjkuju emocije..

- - - - - - - - - -

glumata ako ima neku korist ,ako nema vec je puni kad oce sto znaci da je spustio na zemlju onda barem gaji neku nadu da ce je zavoleti.... tako da zenama samo treba davati "nadu" (koja nista ne kosta) i drzati ih u neizvesnosti i gotove su.

U neizvesnosti te vrste možeš da držiš samo debile. Sličan se sličnom raduje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back