Posle jedne vecere i of kors trpachine sa druzbenicom u cisto kres kombinaciji dobih najgluplje pitanje koje samo zena moze da vam postavi.Da li me volis rece cura onako znacajno
Mislim sta reci znala je da pored nje trpam i druge sto istini za volju nisam nikad ni krio.Nisam je nikad posebno tretirao niti sam joj bilo sta obecavao, ono klasika cimnem je kad mi se digne skoknem do nje opalim je i udarim recku pa u grad.Cesto me je cimala da dodjem do nje izmisljajuci pri tom najgluplje povode ali sam se odazivao na te pozive samo kad sam bio totalno slobodan i raspolozen da ubijem vreme do neke tekme ili kad se ekipa iz bircuza jos nije okupila.I sad jedna takva nasla da me smara sa tim pitanjem da li je volim mislim sta reci.
Pitanje je visilo u vazduhu a ja sam vec imao na umu kvotu u kladionici za Real .... stisnuo sam mahinalno daljinac radio tjunera i kao porucena stigla je ova pesma.
Ludacha je dobila shiz epizodu izrekla je svakojake gadosti na moj racun.Ok razumem je ponadala se pa je izvisila ali sta reci posle par meseci ponovo me sad zove da dodjem.Ok otisao sam opalio je cisto da utvrdim gradivo kad ono opet isto pitanje.Odgovor je ovog puta bio jos konkretniji ne volim te niti sam te ikad voleo niti cu te voleti.
Ocekivao sam opet neku tiradu kad ono cvrc....Ok nema veze rece ludacha bitno je da ja tebe volim.
Dakle jos jedan dokaz kako treba i kako se mora postupati sa zenama.

Pitanje je visilo u vazduhu a ja sam vec imao na umu kvotu u kladionici za Real .... stisnuo sam mahinalno daljinac radio tjunera i kao porucena stigla je ova pesma.
Ludacha je dobila shiz epizodu izrekla je svakojake gadosti na moj racun.Ok razumem je ponadala se pa je izvisila ali sta reci posle par meseci ponovo me sad zove da dodjem.Ok otisao sam opalio je cisto da utvrdim gradivo kad ono opet isto pitanje.Odgovor je ovog puta bio jos konkretniji ne volim te niti sam te ikad voleo niti cu te voleti.

Ocekivao sam opet neku tiradu kad ono cvrc....Ok nema veze rece ludacha bitno je da ja tebe volim.

Dakle jos jedan dokaz kako treba i kako se mora postupati sa zenama.
Poslednja izmena: