- Poruka
- 378.302
U velikoj meri, nervoza i bes, nastaju kao reakcija na pristup i ponašanje koje prema nama ispoljavaju drugi ljudi, ali i kao rezultat suočavanja naših želja sa onim što su naše realne mogućnosti.Te mogućnosti, u velikom procentu zavise od okruženja i generalno od drugih ljudi, jer niko ne može baš sve da radi onako kako misli, želi ili hoće.Međutim, onda kada shvatimo da su bes i nervoza dva destruktivna osećanja koja nam u životu ne mogu doneti ništa dobro, na dobrom smo putu da sa time izađemo na kraj.
I sve je ovo sto citam lepo i ja sve to kapiram ali se ipak nerviram bez obzira da li su u pitanju neke gluposti ili važnije stvari i nisam u stanju da sebe dovedem u red u smislu da to vise ne radim.
- Evo, nerviram se sto se nerviram i sto ne znam kako da prestanem da se nerviram
-Govorim sebi da nije vazno sta drugi misle o meni ,iako jos uvek mislim d a pak jeste i nerviram se zbog toga
-Ponašanje drugih ljudi nije moja stvar i treba da to ignorišem , ali me ipak nekultura i bezobrazluk nerviraju
-Gužva u saobracaju i kada se zaglavim u koloni vozila,nije nesto na šta mogu da uticem ali se nerviram sto nema saobracajne policije
da isti reguliše bar u špicevima
--Negativne osobe koje me nerviraju i oduzimaju energiju treba da ignorišem iako mi se cini da ih ima “milion “i stalno su tu
-Ne smem sebi da natovarim previše obaveza pa se posle nerviram kada ne stignem sve da uradim
Navela sam samo ovih nekoliko primera iako ima toga jos u svakodnevnom životu
Znam da su ovih nekoliko raloga smešni za nerviranje ali eto mene nerviraju i ne znam kako da prestanem da se nerviram
Da li se vi kao ja nervirate
i
Oko čega se po vama ne treba nervirati i kako da prevazidjemo nerviranje
I sve je ovo sto citam lepo i ja sve to kapiram ali se ipak nerviram bez obzira da li su u pitanju neke gluposti ili važnije stvari i nisam u stanju da sebe dovedem u red u smislu da to vise ne radim.
- Evo, nerviram se sto se nerviram i sto ne znam kako da prestanem da se nerviram
-Govorim sebi da nije vazno sta drugi misle o meni ,iako jos uvek mislim d a pak jeste i nerviram se zbog toga
-Ponašanje drugih ljudi nije moja stvar i treba da to ignorišem , ali me ipak nekultura i bezobrazluk nerviraju
-Gužva u saobracaju i kada se zaglavim u koloni vozila,nije nesto na šta mogu da uticem ali se nerviram sto nema saobracajne policije
da isti reguliše bar u špicevima
--Negativne osobe koje me nerviraju i oduzimaju energiju treba da ignorišem iako mi se cini da ih ima “milion “i stalno su tu
-Ne smem sebi da natovarim previše obaveza pa se posle nerviram kada ne stignem sve da uradim
Navela sam samo ovih nekoliko primera iako ima toga jos u svakodnevnom životu
Znam da su ovih nekoliko raloga smešni za nerviranje ali eto mene nerviraju i ne znam kako da prestanem da se nerviram
Da li se vi kao ja nervirate
i
Oko čega se po vama ne treba nervirati i kako da prevazidjemo nerviranje