Neću da ga ostavim njoj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hellen:
Морам да питам ''добронамерне саветодавце'' ( намерно стављено под знаке навода ) да ли они прекидају сваку везу чим њихов партнер изађе на пиће са неким другим??? Нико од вас никада није попио пиће са колегом или колегиницом??? Ваљда кад смо у вези онда треба да прекинемо сваки контакт са особама супротног пола ако нису присутна два сведока да потврде да није реч о превари??? Сви сте се, бре, ухватили за превару као за смртни грех! Треба ли каменовати сваког није пупчаном врпцом срастао за свог партнера?
Мачкице, пусти ''моралисте'', забрини се због дроге! Не знам која дрога је у питању, али уколико је нешто жешће од траве онда је ТО проблем око којег треба размишљати!!! Не постоје ИЗЛЕЧЕНИ наркомани, него само ЗАЛЕЧЕНИ!!!

hellen, ona je u jucerasnjem postu napisala da joj je rekao da je bio sa tom Zoricom (video se ili slicno, tada nije pominjala kafu, to joj je u medjuvremenu servirao)dva, tri, cetiri puta i posle tokom price ona kaze da ga je pitala zasto a on rekao da ne zna, hranjenje sujete, itd. Iz tog posta se lako moglo zakljuciti da ju je prevario. Odlazak na kafu ona je pomenula tek jutros u novom postu.
Zbog toga smo svi mi "pohrlili" sa mislju da ju je prevario-iz price koju nam je ONA napisala, a kasnije modifikovala.

Ej, muškarčino, taman bi i ti meni mogao malo da podigneš ego? kažu da je to dobro :wink:
A, vidiš kako sam ja dobra, pa sa mnom bi se SVAKO složio!!!

I, ljudi, NISAM S NJIM, NE KUKAM VEĆ MESECIMA, I VEĆ STOTI PUT!!!
Kukam poslednja DVA DANA! I, neću više, vraća mi se smisao za humor.
Od svega što sam pročitala, najviše me uvredio onaj ko je rekao da zajedno sedimo i čitamo ove postove! Bože, kakva glupost :roll:

mackica ns:
Ej, muškarčino, taman bi i ti meni mogao malo da podigneš ego? kažu da je to dobro :wink:
A, vidiš kako sam ja dobra, pa sa mnom bi se SVAKO složio!!!

I, ljudi, NISAM S NJIM, NE KUKAM VEĆ MESECIMA, I VEĆ STOTI PUT!!!
Kukam poslednja DVA DANA! I, neću više, vraća mi se smisao za humor.
Od svega što sam pročitala, najviše me uvredio onaj ko je rekao da zajedno sedimo i čitamo ove postove! Bože, kakva glupost :roll:

Ma da bre, tebi treba pravi muškarac(kao što sam ja) koji će te de razveseli i da vodi računa o tebi, a ne da te sekira.
Ove lujke što te savetuju su verovatno ludje od tebe sto puta :wink: :lol:

Primecujem da se ovde pojavilo toliko svetaca da prosto moram da predlozim da se formira nova forumska religija. Imali bi gomilu svetaca, svake nedelje bi bila necija slava i svi bismo bili mnogo vesela druzina :) Rekao sam to vec negde, ali opet ponavljam - da vas covek ne zna, pomislio bi da ste svi bezgresni. Ali nije tako, jedva ste docekali povod da vas nesto odvuce od sopstvenih problema, da vam pruzi priliku da uprete prstom u nekoga i pokazete na njegove slabosti. Resite prvo svoje i ako ne umete nekome da pomognete, najbolje je da cutite.

I jos nesto, u odgovorima&napadima uglavom provejava misao koja sluzi da opravda bljuvotine, otprilike 'sama je trazila da je kritikujemo zato sto je postavila temu i trazila savet'. I jos se neki cude zasto se ona ljuti zbog toga. Kao da, kad postavis temu treba da ocekujes da svi kao besni psi nagrnu na tebe, jedva docekavsi da ih puste sa lanca na lovinu. Trazila je savet, trazila je kritiku i komentar situacije a nije trazila vase misljenje o tome sta to znaci sto joj je decko narkoman i nije trazila da joj objasnite kakva je ona licnost. Ima problem jer se nasla u situaciji koju ne poznaje i nadala se da ce joj pomoci neko ko je bio u slicnoj situaciji. Mozda je trazila i 'virtuelni' zagrljaj, podrsku... Napadi koji joj ovde neki nude samo je udaljava od suocenja sa problemom i njegovog resavanja. Trosite svoje zlo na nekom mestu gde ce ciniti manje zla...

Groucho_Marx:
Primecujem da se ovde pojavilo toliko svetaca da prosto moram da predlozim da se formira nova forumska religija. Imali bi gomilu svetaca, svake nedelje bi bila necija slava i svi bismo bili mnogo vesela druzina :) Rekao sam to vec negde, ali opet ponavljam - da vas covek ne zna, pomislio bi da ste svi bezgresni. Ali nije tako, jedva ste docekali povod da vas nesto odvuce od sopstvenih problema, da vam pruzi priliku da uprete prstom u nekoga i pokazete na njegove slabosti. Resite prvo svoje i ako ne umete nekome da pomognete, najbolje je da cutite.

I jos nesto, u odgovorima&napadima uglavom provejava misao koja sluzi da opravda bljuvotine, otprilike 'sama je trazila da je kritikujemo zato sto je postavila temu i trazila savet'. I jos se neki cude zasto se ona ljuti zbog toga. Kao da, kad postavis temu treba da ocekujes da svi kao besni psi nagrnu na tebe, jedva docekavsi da ih puste sa lanca na lovinu. Trazila je savet, trazila je kritiku i komentar situacije a nije trazila vase misljenje o tome sta to znaci sto joj je decko narkoman i nije trazila da joj objasnite kakva je ona licnost. Ima problem jer se nasla u situaciji koju ne poznaje i nadala se da ce joj pomoci neko ko je bio u slicnoj situaciji. Mozda je trazila i 'virtuelni' zagrljaj, podrsku... Napadi koji joj ovde neki nude samo je udaljava od suocenja sa problemom i njegovog resavanja. Trosite svoje zlo na nekom mestu gde ce ciniti manje zla...

Prava stvar!

mackica ns:

samo jos ovo i necu vise :oops: . Nije ti se svidjalo kada su tebe karakterisali kao glupacu, ali mislis da je OK da ti kazes da je glupost nesto sto je neko drugi napisao.. a to je u redu?
Po tvom poslednjem postu sam (ocigledno pogresno)pretpostavila da ste ponovo zajedno.
I to je bas sjajno, najozbiljnije...
... ali bas si me razocarala poslednjim komentarom... :? ybg

JecaJL:
samo jos ovo i necu vise :oops: . Nije ti se svidjalo kada su tebe karakterisali kao glupacu, ali mislis da je OK da ti kazes da je glupost nesto sto je neko drugi napisao.. a to je u redu?
Po tvom poslednjem postu sam (ocigledno pogresno)pretpostavila da ste ponovo zajedno.
I to je bas sjajno, najozbiljnije...
... ali bas si me razocarala poslednjim komentarom... :? ybg
Velika je razlika kada neko kaze: "Ti si glupaca" ili "To sto je neko napisao je glupo" zato sto se svakome moze desiti da kaze nesto glupo (ne razmisljajuci). :roll:

Kelis:
Koliko ja znam...glupi ljudi pisu glupe "stvari"...
Bar je tako bilo u moje vreme...
:wink:

Не знам у ком си времену живела, али се видело већ много пута да не умеш да разликујеш ''личност'' и ''дело''! Једно је вредновати нечије речи или нечији поступак, а сасвим друга ствар вредновати некога као личност!

Kelis:
Koliko ja znam...glupi ljudi pisu glupe "stvari"...
Bar je tako bilo u moje vreme...
:wink:

HM, da li to znaci da pametni ljudi rade i pisu samo pametne stvari? Pametni ljudi su se rodili pametni , i nisu ucili na svojim greskama? :roll: Jer, su naravno, bezgresni? :twisted: Ne znam zasto sam ovo ispricala, ali mislim da ne skodi. A ako ne skodi, znaci koristi... :lol: :lol: :lol:

Ljudi, otisli ste predaleko... Ovo se pretvara u pravu trakavicu...
Stoga
topicclosed.gif

P.S. Mackice, ako se pomiris s deckom, mozes da otvoris novi topic, pa cemo opet sve jovo nanovo...
violence.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back