Нећете поседовати ништа и бићете срећни

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.567
Програм Светског економског форума за 2030. годину укључује изреку да „нећете ништа имати и бити срећни“. Неизјављена импликација је да ће светски ресурси бити у власништву и под контролом технократске елите, а ви ћете морати да платите за привремену употребу свега

Програм CЕФ -а за 2030. део је онога што се сада рекламира као Велики ресет

Такође део Великог ресетовања је и прелазак са акционарског капитализма на „капитализам заинтересованих страна“, за који светски лидери тврде да ће обезбедити „правичност“ за све

У стварности, капитализам заинтересованих страна уништава слободу и пребацује моћ над нацијама са изабраних влада на приватне корпорације и друге неизабране „заинтересоване стране“, попут CЕФ -а

Од првог квартала 2020. године већ смо осетили шта ће Велики ресет значити за јавно здравље. Основна премиса је стање биолошке безбедности, где неизабрани „актери“ одлучују шта је најбоље за све

Програм Светског економског форума за 2030. годину укључује изреку да „нећете ништа имати и бити срећни“. Неизјављена импликација је да ће светски ресурси бити у власништву и под контролом технократске елите, а ви ћете морати да платите за привремену употребу свега

Програм CЕФ -а за 2030. део је онога што се сада рекламира као Велики ресет

Такође део Великог ресетовања је и прелазак са акционарског капитализма на „капитализам заинтересованих страна“, за који светски лидери тврде да ће обезбедити „правичност“ за све

У стварности, капитализам заинтересованих страна уништава слободу и пребацује моћ над нацијама са изабраних влада на приватне корпорације и друге неизабране „заинтересоване стране“, попут CЕФ -а

Од првог квартала 2020. године већ смо осетили шта ће Велики ресет значити за јавно здравље. Основна премиса је стање биолошке безбедности, где неизабрани „актери“ одлучују шта је најбоље за све
baš si lepo sve opisao ukratko.

oni znaju da mi sve znamo a ipak ih zabole i guraju po svom. to me najvise plasi

Kako je to Haksli opisao:
“There will be, in the next generation or so, a pharmacological method of making people love their servitude, and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them, but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution.”
(Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical School, 1961)

baš si lepo sve opisao ukratko.

oni znaju da mi sve znamo a ipak ih zabole i guraju po svom. to me najvise plasi

Da, to se vidi svakodnevno. Samouvereni su beskrajno.
Toliko da ponekad posumnjam da idu na blef i da im za sad prolazi.

пролази им зато што ЗНАМО, кад НЕ БИ знали, врло вероватно не би ни прошло.
Јер би се изненадили, овако нема дела изненађења, већ смо мање више
све прихватили, и то је то. У мозгу се ствара спојка "штадасеради".
Зато и гурају теоретичаре завере да се народ
СЛОЖИ са тиме и да ПРИСТАНАК.
Е кад се потпише УГОВОР, онда наступају они!
....
Ал слушајте ово, премото сам на битан део, траје 2мин
МИЛЕНИЈАЛЦИ већ сад уопште немају осећај жеље за поседовањем!
КАКО СУ ТО УСПЕЛИ ДА ИЗВЕДУ?!
можда тако лепо што нико не прави више СВОЈЕ колекције плоча и касета и стрипова, већ је СВЕ доступно СВИМА, преко МРЕЖЕ?!
и они уопште немају спојку у мозгу МОЈЕ?!
тј имају наравно, ал много мање него ми старији?

Back