хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у тоталној си заблуди братац и не умеш ни да оцениш.Друго старији си од мене само ако имаш 50 год на пример,Ја сам ратовао по целом Косову и пре бомбардовања.Нема ко ме лично не познаје а неки је фактор на Косову и Метохији.А оцењивати Митровицу на основу неког кримоса Звонка или Радојичића које штити лично Вучић је ван сваког разума.По твом казивању видим да ниси за овакве теме и боље је за тебе да их више никада не посећујеш.Srpska Mitrovica nam je vec dala odredjeni profil ljudi, "graditellje puteva" begunce od zakona a sada cekamo nekoga kao Ti da nam uredi jezik posto eto mi to ne znamo, neke Albance sam upoznao i bio na Kosovu dosta pre tvog rodjenja verovatno.
На оном свету кулец.Правда за Шиптаре!
Правда за Шиптаре!
Zalosna je ta drzava, gde Vulin namece svoje volju. Fasizam jos tinja u Srbiji.
Do Drača je dovoljno, za početak." ako treba ići ćemo do Strazbura"
Nego vidi da nam neko od vas uredi jezik i pocnemo govoriti kako treba. Upoznao sam nesto Albanaca na Kosovu pre tvog rodjenja.у тоталној си заблуди братац и не умеш ни да оцениш.Друго старији си од мене само ако имаш 50 год на пример,Ја сам ратовао по целом Косову и пре бомбардовања.Нема ко ме лично не познаје а неки је фактор на Косову и Метохији.А оцењивати Митровицу на основу неког кримоса Звонка или Радојичића које штити лично Вучић је ван сваког разума.По твом казивању видим да ниси за овакве теме и боље је за тебе да их више никада не посећујеш.
Na kosovske izbore izlazi preko 70% Srba i glasa za Srpsku listu.у тоталној си заблуди братац и не умеш ни да оцениш.Друго старији си од мене само ако имаш 50 год на пример,Ја сам ратовао по целом Косову и пре бомбардовања.Нема ко ме лично не познаје а неки је фактор на Косову и Метохији.А оцењивати Митровицу на основу неког кримоса Звонка или Радојичића које штити лично Вучић је ван сваког разума.По твом казивању видим да ниси за овакве теме и боље је за тебе да их више никада не посећујеш.
Ajda valjda si pametan ako si postavljen za moderatora?Na kosovske izbore izlazi preko 70% Srba i glasa za Srpsku listu.
Ne postoji drugo mesto na planeti gde toliko Srba izlazi na neke izbore.
Vučić i Zvonko = Srbi sa Kosova ogromnom većinom.
Magarac je univerzalna domaca zivotinja za siptare.Šiptar
![]()