Nece vas muskarci

Dakle zene dobile ste pedalu ili jos gore muskarci vas zaobilaze kao da ste okuzene i sta ste zakljucile ili preduzele da tu situaciju promenite.Da li ste stavile prst na celo pre nego sto sebi prislonite stogod konkretnije u trenutcima ocaja.Da li ste analizirale zasto vam se to desava i sta imate da kazete po tom pitanju.:think:

Sto pa da me nece...ajd da smo mi neke babe, i to zvocave babe sa tri leve lomne noge, pa da razumem...mnogo vi to mistifikujete...malo se nasmejes, malo vrcnes, malo se obuces i eto ti.

Dakle zene vi jos uvek nemate odgovor zasto vas nece muskarci:think:

Ovde nema takvih.Obracas se pogresnoj skupini.Mi smo sve jako pozeljne:mrgreen: al su nam kriteriji poprilicno visoki pa takvi kao ti otpadaju u startu.Zato odgovor na to pitanje ovde neces dobiti al mozes slobodno sebi da ga postavis posto se da primetiti da si jako ugrozen.A zasto me zene nece :rida:

ja sam igrac na sigurno.mislim da mi se nikada nije dopao neko kome se nisam ja svidjala.sto je sigurno,sigurno je:mrgreen:

Ni meni ako izuzmem Dusana Prelevica i Bekima Fehmiu ali i to samo zbog toga sto su vec bili pokojnici kad su mi se svideli. Sad mi se dopada Branko Dragas i za sada je neuzvracena simpatija ali samo iz tog razloga sto je covek zauzet spasavanjem srpske ekonomije, cim digne Srbiju na noge pozvace me negde za vikend i pozeleti da vecno ostanemo zajedno. :)

Ni meni ako izuzmem Dusana Prelevica i Bekima Fehmiu ali i to samo zbog toga sto su vec bili pokojnici kad su mi se svideli. Sad mi se dopada Branko Dragas i za sada je neuzvracena simpatija ali samo iz tog razloga sto je covek zauzet spasavanjem srpske ekonomije, cim digne Srbiju na noge pozvace me negde za vikend i pozeleti da vecno ostanemo zajedno. :)

...pa dokle će više da srbiji dižu noge...:cry:

Dakle zene dobile ste pedalu ili jos gore muskarci vas zaobilaze kao da ste okuzene i sta ste zakljucile ili preduzele da tu situaciju promenite.Da li ste stavile prst na celo pre nego sto sebi prislonite stogod konkretnije u trenutcima ocaja.Da li ste analizirale zasto vam se to desava i sta imate da kazete po tom pitanju.:think:

:rida: neeeeeeeeceeeee meeeee

gde da stavim prst :flert:

Najgore je sto ih hoce samo za sex i one su toga svjesne, dobar dio njih.

Najgore je sto ih hoce samo za sex i one su toga svjesne, dobar dio njih.

pa jesi li za seks :flert:

lepsa-1.jpg

:zcepanje: :zcepanje: hvala što si me nasmejao i ulepšao mi jutro.Lupio si glupost za medalju.

dok su me muskarci primecivali i zeleli, znala sam tacno zasto me primecuju i zele
kad su prestali da me primecuju i zele, znala sam tacno zasto me ne primecuju i ne zele
nema tu teske nauke, stvar je malo do izgleda, a malo vise do onoga sta odasiljem i cime zracim
i, ne, ne cinim nista da to promenim
zasto bi?

Back