Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
НЕЋЕ ОСТАТИ НИ "М" ОД МОНТЕНЕГРА! Шиптари марширају у Тузима! Ори се: УЧК, УЧК...!
Vidi vidi, ima dosta stare ekipe... pozdravljam ve sve iz CG.
Može bit da je ona ćurka jela go*na dok sam bio unutra jer mi je nalog bio otključan.
Ostavila me i povela đecu za Bosnu sve joj je*em mrtvo!!!
T... jes tip algoritma 7 x 1 no i sat sto stoji pokazuje za 24h 2 x tacno vrijeme.
SAD kao hegemon i produzena ruka "E. Bernaysovih Nepoznatih" ce i dalje harati po planeti. To je sigurno.
Sigurno nije da fenomeni demokratskih dogadjaja u Tuzima nece uticati da inicijalna kapisla ne kresne i da se nelbanski narod ne desi
Sigurno je da je dostina dojucerasnjih 100% DPS,-ovaca nakon UCK divljanja, pardon slavlja i nipodastavanja somnbola drzave CG okrenula curak naopako.
Sto mnogima nije poznato ili samo manjini jes da nema opstinske granice izmedju Tuza i Podgorice. Ona nika nije ni postojala.
Utoliko je vjerovatnoca da ce se oko medje krviti opasno visoka. Ta linija opstinskog razgranicenja nece biti onaj tipicni crnogorski cklad izmedju dobronamjernih komsija. To ce UCK,-ovci uskoro smatrati za dzavnu medju. I samo je pitanje ure kad ce onaj gore pomenti T... algoritam zazivjeti.
Razmisljanje o dogadjajima u Tuzima sam u velikoj mjeri obogatio nakon razgovora sa pametnim ljudima iz MNE,-a.
Facit je da je MNE drzava hmmm :-(((