НЕЋЕ ОСТАТИ НИ "М" ОД МОНТЕНЕГРА! Шиптари марширају у Тузима! Ори се: УЧК, УЧК...!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.948
НЕЋЕ ОСТАТИ НИ "М" ОД МОНТЕНЕГРА! Шиптари марширају у Тузима! Ори се: УЧК, УЧК...!

На прослави победе албанске коалиције на првим локалним изборима у Тузима завијорила се застава ОВК (УЧК).

slavlje_siptara_u_tuzima_podgorica_crna_gora_jt.pn  g

Како јављају црногорски медији чуло се и скандирање свих присутних овој терористичкој организацији, о чему сведоче и видео-снимци достављени порталу "Волим Подгорицу".Осим заставе ове терористичке организаије вијориле су се и заставе Албаније.

Nije ovo Montenegro vec Siptarsko velje leglo

Ko nece brata za brata - dobice tudjina za gospodara

Koliko znam neki zakon u Crnoj Gori zabranjuje isticanje drugih zastava osim crnogorskih. Izgleda da to vazi samo za Srbe, dok su Siptari izuzeti od zakona :D

Poslednja izmena:
Притискају Мила са свих страна. Ако ако. :D

Једина штета је што Последњи Европски Диктатор има Совјетогузинску Опозицију.

Да је Опозиција У Брдима мудра, пригрлила би Милтона и Жан Клод Јункера, и резултати избора би се знали дан пре истих у 17:00.

Davno rekoh, Srbi treba da naprave istorijski sporazum sa Albancima i podele Kosovo i CG po principu 50:50, a za bonus jos da im daju podrsku za S. Makedoniju nekad sutra.
Vukovi siti, ovce na broju.

Bolje da se dogovorite sa Bosnjacima u CG jer su oni veci faktor od Albanaca dole. Bosnjaci postaju vecina i u ovome Tuzi. Tu se masovno doseljavaju Rozajci a s demografskog aspekta to su najvitalniji ljudi na Balkanu.

OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA TUZI
Preliminarni rezultati

Opštinska izborna komisija Tuzi saopštila je danas preliminarne rezultate povodom rezultata sinoćnjih izbora u toj opštini, po kojima je koalicija Albanski forum osvojila 16 mandata u lokalnom parlamentu.

Predjsednik OIK Štjefan Camaj kazao je da su preliminarni rezultati pokazali da Demokratska partija socijalista (DPS) ima 10 mandata, Bošnjačka stranka (BS) četiri, a Socijaldemokrate (SD) i Demokrate po jedan mandat.

https://www.vijesti.me/vijesti

Једина штета је што Последњи Европски Диктатор има Совјетогузинску Опозицију.

Да је Опозиција У Брдима мудра, пригрлила би Милтона и Жан Клод Јункера, и резултати избора би се знали дан пре истих у 17:00.

Мило је довољно урадио. Правила игре су успостављена. Смириће се Совјети ко Ципрас кад сутра дођу на власт. Нема боље нато пешадије од таквих типова.

Davno rekoh, Srbi treba da naprave istorijski sporazum sa Albancima i podele Kosovo i CG po principu 50:50, a za bonus jos da im daju podrsku za S. Makedoniju nekad sutra.
Vukovi siti, ovce na broju.

Problem je u tome da Albanci zahtevaju 110%.Narko dolarima su lobirali kod zapadnih politicara,za svoje pare traze maksimum

Мило је довољно урадио. Правила игре су успостављена. Смириће се Совјети ко Ципрас кад сутра дођу на власт. Нема боље нато пешадије од таквих типова.

И мени се чини.

Мислим да је време да Диктатор оде у пензију.

хехе, ако Тихи каже да ће нешто да буде онда ће бити сигурно обрнуто.
Црна Гора и има какву-такву будућност.

ja bas nista nisam rekao ja samo prenosim cvetanje drugarstva u milonegro carstvu izmedju siptara i *********a

To sto ********* kidisu na Srbe u nameri da ih satru i uniste - koriste Albanci i Bosnjaci do maksimuma

Pola zaposljenih u institucijama u Podgorici danas su Albanci i Bosnjaci

Dobili su i svoje posebne opstine kao Petnjicu i Tuzi

Sve je to uvod u rasparcavanje Crne Gore po taktovima iz Vasingtona

Poslednja izmena:
Ти стално преносиш те бомбастичне наслове и од тога по обичају не буде ништа. Сећаш се да сам те једном испрозивао и за ону тему око пропасти евра од пре десетак година.

Ти стално преносиш те бомбастичне наслове и од тога по обичају не буде ништа. Сећаш се да сам те једном испрозивао и за ону тему око пропасти евра од пре десетак година.

Ne secam se

Nego ja vidim da Albanci slave pobedu u Tuzima sa masom velikoalbanskih zastava, skandiranje UCK UCK i nijednom crnogorskom

Ne moras biti genije da skapiras kuda to vodi

И мени се чини.

Мислим да је време да Диктатор оде у пензију.

Мислим да је пред њим мало већи изазов од одласка у пензију: како да избегне затвор, а да га тај маневар што мање кошта

Мислим да је пред њим мало већи изазов од одласка у пензију: како да избегне затвор, а да га тај маневар што мање кошта

Не верујем да му прети затвор, то би изазвало грађански рат тамо.

Салутираће му као Јељцину док буде службеним мерцедесом са монтенегринским заставицама буде био вожен...

У Дубровник из којег ће се бродом преселити на Бахаме.

Одатле ће долазити једном годишње у Монтенегро да даје изјаве за Pobijedu.

Неће тај робијати сигурно, а и не мора. Толико дуго и чврсто влада да је и његов клот одлазак са власти задовољавајућ исход.

Не верујем да му прети затвор, то би изазвало грађански рат тамо.

Салутираће му као Јељцину док буде службеним мерцедесом са монтенегринским заставицама буде био вожен...

У Дубровник из којег ће се бродом преселити на Бахаме.

Одатле ће долазити једном годишње у Монтенегро да даје изјаве за Pobijedu.

Прети њему више нека међународна ћелија, довољно је да се активирају оне оптужнице што су италијани привремено "заборавили"

Коме још није јасно шта Шиптари желе...може да провјери на било ком ГРАЂЕВИНСКОМ форуму.
Добро сте прочитали.
Само отворите неку тему о изградњи аутопутева и нађете видео о аутопуту Скопље - Приштина.
Наравно, видео да почиње из правца Скопља.
Е онда на граничном прелазу који је до НАТО агресије био са Србијом погледајте заставу са шиптарске стране,
НИЈЕ ова Варта батерије шћип варијанта...толико...

Ne secam se

Nego ja vidim da Albanci slave pobedu u Tuzima sa masom velikoalbanskih zastava, skandiranje UCK UCK i nijednom crnogorskom

Ne moras biti genije da skapiras kuda to vodi
...

Da, u pravi si. Za tu spoznaju ne trebas biti genije.

Ti UCK velikoalbansko -siptarski tipovi su neopjevane duhovne sirovine.
I zato su velika opasnost za druge narode u Regiji: Srbe, Hrvate, Makedonce, Crnogorce,...
Ta opasnost ce utihnuti tek kad se ovi drugi narodi urazume, ujedine i savez ucine.

Kad ce se to dogoditi? Za sada nikad.
Zasto? Zato sto ovi narodi jos zive po motou:
"Mene i mog komsiju moze samo smrt da razdvoji. Zato sam morao da ga ubijem"

Back