ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.734
E ovako ljudi moji da pocne. Danas ceo dan sredjujem devojci kompjuter- crklo napajanje i graficka, nabavim jedno od 275w, nece da se pojavi slika itd... uzmem drugo 500w, probam radi. Inace, tu je bilo i moje ispravno napajanje MS 300w, koje sam probavao i na njenoj konfiguraciji i radilo je. Vise puta sam skidao i kacio razlicita na oba kompa... Ostavim ja to 500w kod nje, stavim radeon 3450, upalim sve radi, trenutno i kucam sa tog kompa. Ok reko sada da vratim moje nod 300w na moj komp i da palim, kad rade ventilatori, sijaju obe lampice na kucistu, hard se cuje ali stane- gori crvena lampica 10sec i ugasi se ali zelena i dalje sija, komp radi ali nema slike. Probam ja na integrisanu pa prikacim monitor, opet isto. E sad malo da pojasnim oko napajanja- ovo od 500w ima onaj 24pinski dzek kod koga onaj deo od 4 moze da se razdvoji pa da ostane od 20 i ima poseban kabal sa 4 pina- i tako se i povezuje 20pin + 4 pin tamo uz procesor. Kada sam probao staviti 24pin isti problem rade ventilatori ali nema slike, kada sam prikacio razdvojeno 20+4 radilo je. Ovo napajanje od 300w ima samo taj stari sistem 20+4 odvojeno i RADILO JE. Zasto sada nece moze neko da pojasni??? Vadio sam bateriju iz ploce- isto nista. Hteo sam da taj dzek od 4pina probam da uglavim uz ovaj od 20 u isti dzek al sam odustao reko radilo je onako nije do toga... POMAGAJTE DRUGOVI HOCU DA SE UBIJEM
O ovom dzeku govorim da ne bude zabune neke

O ovom dzeku govorim da ne bude zabune neke

Poslednja izmena: