Nebulozne mudrolije 'brace' Hrvata

• Začetnik teme Začetnik teme migud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
crow:
ko se tebi obraco? jel sam te pomenuo negde? a???

ti se nalazish neshto uvredjenim tu ... ko je tebe primetio ovde uopshte?
ti si mene prvi pocheo da pljujesh!

da... izvini... podgorichanin :( to objashnjava mnogo toga :roll:
bitan si ti lik... kako sam mogo da te ne primetim :roll:

pa da ti pomognem sa sjecanjem, posto ti je pamcenje ocigledno vrlo kratko
(tekst u crvenom)

crow:
www.krstarica.com je sajt firme registrovane na teritoriji Srbije, i namenjen je gradjanima Srbije.
pa ja ako sam vido 3 extrema smora iz srbije :( sve ovi "stranci" spameri.
dokle vishe???

Da li to postoji neka nova podjela na Srbe i "Srbe strance" ili sam ja to nesto propustio? :confused:
A sto se tebe licno tice,
mozda bi mogao da pocnes ponovo sa predmetom "Srpski jezik i knjizevnost" jer se u srpskom ne kaze "vido" - video, vidio 8)

Bas me interesuje objasnjenje ove tvoja konstatacije:

"...da... izvini... podgorichanin :( to objashnjava mnogo toga :roll: ...
bitan si ti lik... kako sam mogo da te ne primetim :roll:"

Mozda bi htio da skrenes temu na neku drugu stranu, posto ja nisam spomenuo niti Belu Palanku, niti tvoj "velicanstveni" lik i dijelo. :wink:

JAZZER®:
pa da ti pomognem sa sjecanjem, posto ti je pamcenje ocigledno vrlo kratko
(tekst u crvenom)

Da li to postoji neka nova podjela na Srbe i "Srbe strance" ili sam ja to nesto propustio? :confused:
A sto se tebe licno tice,
mozda bi mogao da pocnes ponovo sa predmetom "Srpski jezik i knjizevnost" jer se u srpskom ne kaze "vido" - video, vidio 8)

Bas me interesuje objasnjenje ove tvoja konstatacije:

"...da... izvini... podgorichanin :( to objashnjava mnogo toga :roll: ...
bitan si ti lik... kako sam mogo da te ne primetim :roll:"

Mozda bi htio da skrenes temu na neku drugu stranu, posto ja nisam spomenuo niti Belu Palanku, niti tvoj "velicanstveni" lik i dijelo. :wink:

nisam ni ja tebe poimenice pa ti nije smetalo da se pravish pametan! a prochitaj ceo citat pa vidi dal si spomenut.

na jeziku Ponishavlja se kaze Vido 8) a ako ti smeta zabole me! ti sigurno pravilnije govoris srpski od mene :roll:

a to za podgorichane... pa generalizujem samo ako ima 95% poklapanja karakternih osobine neke populacije, a kako sam upoznao mnogo podgorichana, a samo za jednog imam koju lijepu da kazem... onda su podgorichani podgorichani!

a ako ti smeta moj stav, ti mene lepo zaebi, stavi na ignor il shta vec... da raspravljam s tobom nemam nameru.

crow:
a to za podgorichane... pa generalizujem samo ako ima 95% poklapanja karakternih osobine neke populacije, a kako sam upoznao mnogo podgorichana, a samo za jednog imam koju lijepu da kazem... onda su podgorichani podgorichani!

crow:
www.krstarica.com je sajt firme registrovane na teritoriji Srbije, i namenjen je gradjanima Srbije.
pa ja ako sam vido 3 extrema smora iz srbije :( sve ovi "stranci" spameri.
dokle vishe???

Pa nadam se da si upoznao isto toliko "stranaca" koliko i podgorichana, jer bi moglo na kraju ispasti da jako volis da "generalizujes stvari" iliti ljude iz pojedinih gradova, ili sa pojedinih prostora, u ovim svojim postovima. :wink:
Nisi odgovorio za tvoju novu podjelu Srba? Da se ne osjecas mozda ugrozenim od strane "Srba stranaca" u svojoj Beloj Palanci? ;)

JAZZER®:
Pa nadam se da si upoznao isto toliko "stranaca" koliko i podgorichana, jer bi moglo na kraju ispasti da jako volis da "generalizujes stvari" iliti ljude iz pojedinih gradova, ili sa pojedinih prostora, u ovim svojim postovima. :wink:
Nisi odgovorio za tvoju novu podjelu Srba? Da se ne osjecas mozda ugrozenim od strane "Srba stranaca" u svojoj Beloj Palanci? ;)

a jel ovo "kad neznam shta da kazem, onda cu da kazem neshto tako da ni sam neznam shta sam reko???"

"stranaca" na krstarici sam upozno dosta.
nije moja nova podela, postoji oduvek. uvek ste vi veci srbi od nas bili!

a ovo zadnje... 8) svaki komentar je suvishan.

crow:
a jel ovo "kad neznam shta da kazem, onda cu da kazem neshto tako da ni sam neznam shta sam reko???"

"stranaca" na krstarici sam upozno dosta.
nije moja nova podela, postoji oduvek. uvek ste vi veci srbi od nas bili!

a ovo zadnje... 8) svaki komentar je suvishan.

Pa vjerovatno si u pravu u svemu sto si rekao, jer te je jako tesko razumjeti sta si mislio

neznam ide odvojeno u srpskom, tj ne znam;
a
reko je vjerovatno rekao.

Ne znam kako mislis da si nekoga upoznao, ako si tvoje rijeci ""stranaca" na krstarici sam upozno dosta."
Da nisi mozda vidio i kako izgledaju, reaguju, misle i osjecaju ti ljudi preko tvog svevidjeceg monitora.
Opusti se ti crow, izgasi kompjuter i prosetaj malo naokolo, upoznaj se prvo sa ljudima oko sebe u Beloj Palanci, pa kreni polako prema Nisu, a poslije toga i dalje...

JAZZER®:
Pa vjerovatno si u pravu u svemu sto si rekao, jer te je jako tesko razumjeti sta si mislio

neznam ide odvojeno u srpskom, tj ne znam;
a
reko je vjerovatno rekao.

Ne znam kako mislis da si nekoga upoznao, ako si tvoje rijeci ""stranaca" na krstarici sam upozno dosta."
Da nisi mozda vidio i kako izgledaju, reaguju, misle i osjecaju ti ljudi preko tvog svevidjeceg monitora.
Opusti se ti crow, izgasi kompjuter i prosetaj malo naokolo, upoznaj se prvo sa ljudima oko sebe u Beloj Palanci, pa kreni polako prema Nisu, a poslije toga i dalje...

vidi ga montenegrin... zna i kartu da chita 8)

ne brini ti za mene ;)

"Listen, I want to thank leaders of the—in the faith—faith-based and community-based community for being here."—Washington, D.C., Sept. 6, 2005.

"My thoughts are, we're going to get somebody who knows what they're talking about when it comes to rebuilding cities."—On how the rebuilding of New Orleans might commence, Biloxi, Miss., Sept. 2, 2005

"And Brownie, you're doing a heck of a job."—To FEMA director Mike Brown who resigned 10 days later amid criticism over his job performance.—Mobile, Ala., Sept. 2, 2005

"You see, not only did the attacks help accelerate a recession, the attacks reminded us that we are at war."—Washington, D.C., June 8, 2005

"We're spending money on clean coal technology. Do you realize we've got 250 million years of coal?"—Washington, D.C., June 8, 2005

"See, in my line of work you got to keep repeating things over and over and over again for the truth to sink in, to kind of catapult the propaganda."—Greece, N.Y., May 24, 2005

"Well, we've made the decision to defeat the terrorists abroad so we don't have to face them here at home. And when you engage the terrorists abroad, it causes activity and action."—Washington, D.C., April 28, 2005

"We have enough coal to last for 250 years, yet coal also prevents an environmental challenge." —Washington, D.C., April 20, 2005

"I repeat, personal accounts do not permanently fix the solution."—Washington, D.C., March 16, 2005
Dizem temu iz mrtvih, ali vredi. Da dozivimo i da nas Bus oraspolozi. Citajte i cepajte se od smeha.

"In terms of timetables, as quickly as possible—whatever that means."—On the president's time frame for shoring up Social Security, Washington D.C., March 16, 2005

"After all, Europe is America's closest ally."—Mainz, Germany, Feb. 23, 2005

"This notion that the United States is getting ready to attack Iran is simply ridiculous. And having said that, all options are on the table."—Brussels, Belgium, Feb. 22, 2005 (Thanks to Fred Kaplan

"We thought we were protected forever from trade policy or terrorist attacks because oceans protected us."—Speech to business leaders at APEC Summit, Santiago, Chile, Nov. 20, 2004

p.s. Ako se izuzmu nebuloze, nema direktne veze sa Hrvatima pa se nadam da mod nece povest disciplinski postupak protiv mene.

"After standing on the stage, after the debates, I made it very plain, we will not have an all-volunteer army. And yet, this week—we will have an all-volunteer army. Let me restate that."—Daytona Beach, Fla., Oct. 16, 2004

"Too many good docs are getting out of the business. Too many OB/GYN's aren't able to practice their love with women all across the country."—Sept. 6, 2004, Poplar Bluff, Mo.

"I didn't join the International Criminal Court because I don't want to put our troops in the hands of prosecutors from other nations. Look, if somebody has done some wrong in our military, we'll take care of it. We got plenty of capability of dealing with justice."—Niceville, Fla., Aug. 10, 2004

"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we."—Washington, D.C., Aug. 5, 2004 (Thanks to Alicia Butler.)

"I'm honored to shake the hand of a brave Iraqi citizen who had his hand cut off by Saddam Hussein."—Washington, D.C., May 25, 2004

"This has been tough weeks in that country."—Washington, D.C., April 13, 2004 (Thanks to David Huddleston.)

"God loves you, and I love you. And you can count on both of us as a powerful message that people who wonder about their future can hear."—Los Angeles, Calif., March 3, 2004 (Thanks to Tanny Bear.

"[T]he best way to find these terrorists who hide in holes is to get people coming forth to describe the location of the hole, is to give clues and data."

"The ambassador and the general were briefing me on the—the vast majority of Iraqis want to live in a peaceful, free world. And we will find these people and we will bring them to justice."—Washington, D.C., Oct. 27, 2003 (Thanks to Robert Hack.)

"See, free nations are peaceful nations. Free nations don't attack each other. Free nations don't develop weapons of mass destruction."—Milwaukee, Wis., Oct. 3, 2003

Migud, tema je zanimljiva, a vredna je zbog toga sto ni iz jedne reci ne propagiras mrznju prema hrvatima, vec samo govoris o stupidnosti njihovih stavova i izjava. Treba razumeti da dosta njih i opaljuje besmislice takvog tipa zbog ustrojstva partije kojoj pripadaju i "naciona" kog su dobili na misice.

Kao sto dodje ona analiticarova splicanka i resi da ode kad nema sta da rece :lol: tako i treba sa druge strane razumeti ljude kao sto su nasi u belom svetu. Niko tamo ne ide zbog lepih ociju, vec zbog muke. E sad sta nikada necu moci da prihvatim, a to je pljuvanje po Srbiji i naciji sa njihove strane. To je po meni najnizi nivo. Ovo nema veze sa tim. Ovo je tema vezana sa drugu naciju koja se jako puno ogresila o Srbe u proslom veku. Ako misle da mogu da prevare neupucene i neobrazovane sa svojim nebulozama tipa "Logori u NDH nastali su kao mjera samoodbrane od cetnika i partizana" to dovoljno govori kakvi su u biti i sustini. Srecom istoriju ne mogu da falsifikuju i to ih naravno najvise pogadja.

Za kraj da mogu pustio bih ovde arhivski materijal kako su docekali Nemce u Zagrebu 1941 sa cvecem i poljupcima, a posle rata se pravili ludi kao da nista nije bilo i uvukli se u dupe saveznicima uz pomoc Vatikanskih veza. Ta slika je vrednija od hiljadu reci.

Back