migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
Antea:samo komentiran ono što vidin...slučajno san došla ovdi,i šta misliš kako ću reagirat kad pogledan teme??
Tako sto neces reagovati dok ne procitas+razumes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Antea:samo komentiran ono što vidin...slučajno san došla ovdi,i šta misliš kako ću reagirat kad pogledan teme??
migud:Tako sto neces reagovati dok ne procitas+razumes?
migud:Ma tebi samo prija ideja da smo "zaludjeni vama"... Procitaj temu... Isto kao kada bi nekoga ko prica viceve o muji i hasi ) perici, lali...) nazvala opsednutim...
migud:Moze li bez svadje, "Vojo"?
crow:leeeeeeeeeeeeee 8)
da... sad sam ja kriv 8)
e nemoze!
aj sutra 8)migud:Onda moras cekati na JAZZER-a. A ako ti bas gori pod nogama, evo, ja cu da se svadjam s tobom, ok?
crow:ko se tebi obraco? jel sam te pomenuo negde? a???
ti se nalazish neshto uvredjenim tu ... ko je tebe primetio ovde uopshte?
ti si mene prvi pocheo da pljujesh!
da... izvini... podgorichaninto objashnjava mnogo toga
![]()
bitan si ti lik... kako sam mogo da te ne primetim![]()
crow:www.krstarica.com je sajt firme registrovane na teritoriji Srbije, i namenjen je gradjanima Srbije.
pa ja ako sam vido 3 extrema smora iz srbijesve ovi "stranci" spameri.
dokle vishe???
JAZZER®:pa da ti pomognem sa sjecanjem, posto ti je pamcenje ocigledno vrlo kratko
(tekst u crvenom)
Da li to postoji neka nova podjela na Srbe i "Srbe strance" ili sam ja to nesto propustio?![]()
A sto se tebe licno tice,
mozda bi mogao da pocnes ponovo sa predmetom "Srpski jezik i knjizevnost" jer se u srpskom ne kaze "vido" - video, vidio 8)
Bas me interesuje objasnjenje ove tvoja konstatacije:
"...da... izvini... podgorichaninto objashnjava mnogo toga
...
bitan si ti lik... kako sam mogo da te ne primetim"
Mozda bi htio da skrenes temu na neku drugu stranu, posto ja nisam spomenuo niti Belu Palanku, niti tvoj "velicanstveni" lik i dijelo. :wink:
Разумеш снајка, учила си је и ти.Antea:ovo pismo ćirilica - vaša - ne razumin! :-)
crow:a to za podgorichane... pa generalizujem samo ako ima 95% poklapanja karakternih osobine neke populacije, a kako sam upoznao mnogo podgorichana, a samo za jednog imam koju lijepu da kazem... onda su podgorichani podgorichani!
crow:www.krstarica.com je sajt firme registrovane na teritoriji Srbije, i namenjen je gradjanima Srbije.
pa ja ako sam vido 3 extrema smora iz srbijesve ovi "stranci" spameri.
dokle vishe???
JAZZER®:Pa nadam se da si upoznao isto toliko "stranaca" koliko i podgorichana, jer bi moglo na kraju ispasti da jako volis da "generalizujes stvari" iliti ljude iz pojedinih gradova, ili sa pojedinih prostora, u ovim svojim postovima. :wink:
Nisi odgovorio za tvoju novu podjelu Srba? Da se ne osjecas mozda ugrozenim od strane "Srba stranaca" u svojoj Beloj Palanci?![]()
crow:a jel ovo "kad neznam shta da kazem, onda cu da kazem neshto tako da ni sam neznam shta sam reko???"
"stranaca" na krstarici sam upozno dosta.
nije moja nova podela, postoji oduvek. uvek ste vi veci srbi od nas bili!
a ovo zadnje... 8) svaki komentar je suvishan.
JAZZER®:Pa vjerovatno si u pravu u svemu sto si rekao, jer te je jako tesko razumjeti sta si mislio
neznam ide odvojeno u srpskom, tj ne znam;
a
reko je vjerovatno rekao.
Ne znam kako mislis da si nekoga upoznao, ako si tvoje rijeci ""stranaca" na krstarici sam upozno dosta."
Da nisi mozda vidio i kako izgledaju, reaguju, misle i osjecaju ti ljudi preko tvog svevidjeceg monitora.
Opusti se ti crow, izgasi kompjuter i prosetaj malo naokolo, upoznaj se prvo sa ljudima oko sebe u Beloj Palanci, pa kreni polako prema Nisu, a poslije toga i dalje...
crow:vidi ga montenegrin... zna i kartu da chita 8)
ne brini ti za mene![]()