Ko, na primer?Ma gde on najbolji glumac.. Imas dosta boljih od njega..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko, na primer?Ma gde on najbolji glumac.. Imas dosta boljih od njega..
Волео бих да си у праву, али да не буде као и за фудбалску репрезентацију.![]()
Rekao sam. Zoran Cvijanovic i Srdjan TodorovicKo, na primer?
ја заиста немам такав утисак о ницању талената када је о глуми реч. А сетих се и једног текста Димитрија Војнова где је Србију окарактерисао као земљу лоших редитеља...то је још једна димензија филма где смо танки. Па и са сценаристима.Talenti kod nas uvek nicu, samo da je sto vise filmova po mogucstvu dobrih, da imaju gde da ostave traga... I ove serije sad sto se rade, ja navijam da ih bude sto vise, jer glumac radom postaje sve bolji.....
Bolji od Glogovca?Rekao sam. Zoran Cvijanovic i Srdjan Todorovic
ја заиста немам такав утисак о ницању талената када је о глуми реч. А сетих се и једног текста Димитрија Војнова где је Србију окарактерисао као земљу лоших редитеља...то је још једна димензија филма где смо танки. Па и са сценаристима.
Sotire, odlična ti je procena!Zoran Cvijanovic ima 62 godine, a Glogovac sad da je ziv imao bi 50.
Druga stvar, i jos bitnije, Cvijanovic je ista prica kao i Jovanovic, ceo zivot vozi u istom pravcu, ja se evo ne secam nijedne njegove dramske uloge, dok je Glogovac obelezio i dramu i komediju u nasoj novijoj kinematografiji... Cvijanovic je jos najozbiljniji bio kao Sojka u Sivom Domu..
To ne znaci da su on ili Dragan Jovanovic losi glumci, daleko od toga, naprotiv, odlicni su... Samo su ih reditelji ukalupili, sto kod Glogovca nije bio slucaj.
Bolji od Glogovca?
Ja Glogovca ni ne gotivim..Bolji od Glogovca?
Možda niču... ali oni koji se igraju pozorišta, filma, glume...Nicu uvek... Samo nam je jedno vreme falilo prakse, sad se i to popravlja..
Ravna Gora, Juzni Vetar.. UzasOn misli na socijalne drame koje su se snimale u poslednjoj deceniji, a Glogovac igrao u njima... Ali Nebojsa Glogovac je ispunio njihovu zelju i bio u tim depra filmovima Zena sa slomljenim nosem, Krugovi i slicno, ali je umeo i da se priblizi narodu npr. u Mom rodjaku sa sela ili Ravnoj Gori, pa i Juznom vetru... Zato sam u uvodni post i stavio sliku iz Hadersfilda i Ravne Gore..
A nemaju teme i starijiMa gde on najbolji glumac.. Imas dosta boljih od njega..
Жена са сломљеним носем није никаква депра него сјајан филм. Мада, ту су Аница Добра и Никола Ракочевић бриљирали, Глоговац онако...