NEA VRASNA za sve pametne neplanirajte tamo letovanje

papiloni

Zainteresovan član
Poruka
197
pozdrav svima koji planiraju nea vrasnu za letovanje i veliko upozorenje
preprosle godine odosmo u tursku na onakvu lepu ljubaznost,prosle se lepo provedosmo i u bugarskoj,ove godine podjosmo da vidimo kako je i do te grcke.
SRADOVI SU 200 na sat,date 550 evra za 5 dana za apartman ,a gazda vam neda wi- fi na pola sata nego vas salje u internet kafe,neda vam posteljinu drugu jedva posle 10 dana se smisli da treba da je promeni naravno na nasu intervenciju,neda vam kesu za djubre na terasi nego vas salje u supermarket,katastrofa
aparman pod nazivom POSEJDON gazda zakarios nemo jneko da se zezne.zasada toliko ako nekog nesto zanima pitajte
isao sam preko bugarske ,blize je

greska pri kucanju za 15 dana 550 evra,al ko kaze da mu je tamo lepo ,verovatno niste videli bolje pa zato tako pricate.definitivno tih 15 dana sam bio i u asprovalti ,i stavrosu i vrasni ,grci su smradovi celo stavnovnistvo toga kraja,mi smo samo objekti koji su dosli da im donesu pare,i nista vise,a postovanja nigde.Nisam bre video za 15 dana da se neko nasmejao,nema kao nekad da cujes grcke muzike,sirtakija malo ,pa buzukija.Razumem ja da su oni u sranju i problemu pa i mi smo,ali ako se bavis turizmom bavi se kao naprimer turci,sto neko nenapise nesto ruzno za turke.
i reklo bi se sa opravdanjem da je cela vrasna uzasna ne zbog ovog apartmana,nego zbog svih nadrkanih grka koji zive tamo,
posetite neka druga mesta pa dajte komentar

Poslednja izmena:
greska pri kucanju za 15 dana 550 evra,al ko kaze da mu je tamo lepo ,verovatno niste videli bolje pa zato tako pricate.definitivno tih 15 dana sam bio i u asprovalti ,i stavrosu i vrasni ,grci su smradovi celo stavnovnistvo toga kraja,mi smo samo objekti koji su dosli da im donesu pare,i nista vise,a postovanja nigde.Nisam bre video za 15 dana da se neko nasmejao,nema kao nekad da cujes grcke muzike,sirtakija malo ,pa buzukija.Razumem ja da su oni u sranju i problemu pa i mi smo,ali ako se bavis turizmom bavi se kao naprimer turci,sto neko nenapise nesto ruzno za turke.
i reklo bi se sa opravdanjem da je cela vrasna uzasna ne zbog ovog apartmana,nego zbog svih nadrkanih grka koji zive tamo,
posetite neka druga mesta pa dajte komentar

Znaš šta, ja nikad nisam bila u Vrasni, samo sam postavila pitanje.

ja jesam bila u vrasni,a bila sam i jos ponegde u grckoj,tako da mislim da nije bas tako....jesu grci malo lenji,ali ima i finih...mi smo se bas upoznali i druzili sa jednim grkom koji drzi kafic na setalistu u asprovalti,svako vece kod njega sedeli...cak je cerka izgubila novcanik,i mi vec odustali od njega,kad sutradan dodjemo,on ga nasao i uredno vratio...no, ukusi su razliciti,ne vredi raspravljati...

pozdrav svima koji planiraju nea vrasnu za letovanje i veliko upozorenje
preprosle godine odosmo u tursku na onakvu lepu ljubaznost,prosle se lepo provedosmo i u bugarskoj,ove godine podjosmo da vidimo kako je i do te grcke.
SRADOVI SU 200 na sat,date 550 evra za 5 dana za apartman ,a gazda vam neda wi- fi na pola sata nego vas salje u internet kafe,neda vam posteljinu drugu jedva posle 10 dana se smisli da treba da je promeni naravno na nasu intervenciju,neda vam kesu za djubre na terasi nego vas salje u supermarket,katastrofa
aparman pod nazivom POSEJDON gazda zakarios nemo jneko da se zezne.zasada toliko ako nekog nesto zanima pitajte
isao sam preko bugarske ,blize je

ma sta ce ti ga,ides valjda da pobegnes od svakodnevnice

Nisam bre video za 15 dana da se neko nasmejao,nema kao nekad da cujes grcke muzike,sirtakija malo ,pa buzukija.

Mnogo si naivan ako očekuješ da čuješ buzuki u prolazu pored kafenia. Ne znaš ti uopšte šta je buzuki, misliš da je to nešto što se jede.
Buzuki se sluša isključivo u klubovima zatvorenog tipa, gde dolaze velike face koje poznaju vlasnika kluba. Očekuje se da za to veče potrošiš najmanje 100 evra po osobi, inače će ti sledeći put reći da je sve zauzeto ... Buzuki sviraju i pevaju isključivo najveći umetnici, jer je to najteže od svega. Čak se i veliki Dalaras retko usuđuje da uplovi u te vode. Bolje se snalazi kad peva Rebetiku.

Mnogo si naivan ako očekuješ da čuješ buzuki u prolazu pored kafenia. Ne znaš ti uopšte šta je buzuki, misliš da je to nešto što se jede.
Buzuki se sluša isključivo u klubovima zatvorenog tipa, gde dolaze velike face koje poznaju vlasnika kluba. Očekuje se da za to veče potrošiš najmanje 100 evra po osobi, inače će ti sledeći put reći da je sve zauzeto ... Buzuki sviraju i pevaju isključivo najveći umetnici, jer je to najteže od svega. Čak se i veliki Dalaras retko usuđuje da uplovi u te vode. Bolje se snalazi kad peva Rebetiku.
:klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Papiloni , ko te bre tako prevari za Vrasnu i Grcku uopshte .
Pa vidish li na koje si sad grane spao , kad , TI koji si bio u Grcku ne znash nishta od muzike , pa te ovde dezurni kibiceri koji su bili u Olimpic Beachu driblaju...
Ja kad sam pricao da su grci goveda , ispadoh glupi makedonac koji mrzi grke , a kao i tebi i meni je dozlogrdilo da trpim gazdarice koje pokupe pare za apartman na josh neistovaren auto , pa posle ratuj da bi ukljucio klimatizer , pa shti si `nako parkirao auto ... pa ovo pa ono ...
El bilo ekstremno mnogo komaraca ko i obicno u Vrasni ako vec nije bilo osmeha i muzike iz taverni ?

Za razliku od tebe kamili koja si zadnji put bila u CG 2005te , za tvoju informaciju nachmish ide paralelno i u CG i u Grckoj sve ove godine .
Samo od 2007 do 2012 ima puno napretka u CG a kamoli od 2005te ...
U istom periodu kod grka nishta novo , josh i vishe mizerije , upravo onako kako je postavljac ovog topica pisao i to na paprene cene .
Evo da dam svezu paralelu .
Burazeru se ove godine dogodilo ono shto se meni dogodilo bash u Vrasni 2006te , pa i gore ... meni konkretno je gazdarica povisila cenu na dan dolaska u apartman , dodushe ne puno ali jedna je bila prica po telefonu , a druga kad smo stigli ... na moje protestovanje je bilo kazano OCES NECES ...
Burazeru se ove godine dogodilo da u Nei Poriju na ugovoreni termin kod stalnog gazde , apartman nije bio slobodan ... pa su bile price da mu nadje na dan dva kod komshije , pa opet treceg dana ne bi ushao u apartman u kojem je rezervirao nego u neki gori ...da skratim pricu , vratio se curik nazad , pa kad se malo oladio od zajebancija otishao u Pefkohori , tojest opet u Grcku ...
Ja ko i vecina ponosnih srba posle epizodu sa Nei Porijem bi verovatno ustvrdio " Grcka nikad vishe " , ali svako je razlicit ...
Za razliku od Grcke , u CG evo vec 6 godina nemam nikakvih ali nikakvih problema sa gazdama , smeshtajem , domorodnim zivljem ... itd ...
Gde to nema vode i struje ? Pa el sam ja mutav i mazohista da idem na takvo mesto ... e svashta ...

1200 evra ??? Alo bre Suto More jel znash kolko je to para za Grcku ... pa za jedno 5-6 godina .
Fino lepo se uplati aranzman sa prevozom od 79 eura , dodushe krajem aprila - prva polovina maja ,... pa ceo autobus lepo zamoli shofera da stane negde oko Gevgelije da se nakrca jedno 700-800 kila paradajza , pa eto je i klopa reshena .
Ima Lidl za sirotinju manje vishe u svim mestima po Grckoj , jer davno su oni uvideli potrebu od postojanja istih na bazi strukture klijentele iz prijateljske im Srbije ...
A u Lidl shta ocesh ... ima hleba u ogromnim kolicinama , nema da nema ...
Lezaljke se ne naplacuju , ili simbolicno , ali to je jer su grci davno shvatili da je djavo odneo shalu sa kvazi turistima koji sa sobom u autobus vuku Pekabela i Somboled suncobrane iz ranih osamdesetih.
Uvece zna se , kineskih radnji ko u prichi od Leptokarije preko Pefkohorija do Vrasne ...
Najbolje u celoj prichi je shto postoji forum pa moze se do milje volje laprdati kako je lepo bilo do iduceg maja ...

Back