Ne zovite NIKAD policiju

Ne postoji brza traka u nasim saobracajnim pravilima. Autoput, magistralni put ili gradska saobracajnica, svejedno. Treca traka sluzi iskljucivo za preticanje. Govorim ti cisto da se ne nadjes u cudu kad te startuju presretaci. 90% srpskih vozaca blage veze o saobracaju nema.

Nije sija nego vrat!Pretices trecom trakom,dakle njom se vozi najbrze,a mozes je zvati kako hoces!Kod nas se mili tom trakom,a pretices s desna,zutom.-zaustavnom linijom.Cak sam i pandure videla da to rade!

Nije sija nego vrat!Pretices trecom trakom,dakle njom se vozi najbrze,a mozes je zvati kako hoces!Kod nas se mili tom trakom,a pretices s desna,zutom.-zaustavnom linijom.Cak sam i pandure videla da to rade!

Та трака служи за претицање само ван града, у граду је она потпуно равноправна са траком десно од ње, обе служе за вожњу.

Jel ti mene zayebavas ili stvarno ne mozes da razumes? Treca traka na auto putu sluzi da preteknes jedno vozilo (sve preko toga je kolona), i da se zatim vratis u drugu traku. Preticajna (treca) traka u gradu ne postoji, sve su vozne (jednake). Pa ti pojma o saobracaju nemas. Kako si polozila bre?

Poslednja izmena:
Jel ti mene zayebavas ili stvarno ne mozes da razumes? Treca traka na auto putu sluzi da preteknes jedno vozilo (sve preko toga je kolona), i da se zatim vratis u drugu traku. Preticajna (treca) traka u gradu ne postoji, sve su vozne (jednake). Pa ti pojma o saobracaju nemas. Kako si polozila bre?

Bre!A kad je kolona,onda se pretice je l zaustavnom trakom!?Ja o tome prepametni govorim!
Put Beograd-Pancevo nije gradska ulica ili jeste?Ja govorim da na tom putu(nigde nisam spominjala grad),trakom koja sluzi za preticanje voze 40 km/h,drugom voze 60-80km/h.a preticu te zutom zaustavnom,jer je prva traka najsporija.I nemoj mi se praviti pametan,znam ja takve toreticare u praksi!Tema je placanje izlazak policije na uvidjaj,a ne saobracajna pravila!Ako je steta ispod 2000evra,policiji placas 10 000dinara!To je nenoprmalno,a vama ako jeste,svaka cast!

Bre!A kad je kolona,onda se pretice je l zaustavnom trakom!?Ja o tome prepametni govorim!
Put Beograd-Pancevo nije gradska ulica ili jeste?Ja govorim da na tom putu(nigde nisam spominjala grad),trakom koja sluzi za preticanje voze 40 km/h,drugom voze 60-80km/h.a preticu te zutom zaustavnom,jer je prva traka najsporija.I nemoj mi se praviti pametan,znam ja takve toreticare u praksi!Tema je placanje izlazak policije na uvidjaj,a ne saobracajna pravila!Ako je steta ispod 2000evra,policiji placas 10 000dinara!To je nenoprmalno,a vama ako jeste,svaka cast!

Ja samo kazem da pojma o saobracaju nemas i da je kriminalno kako si ti polozila voznju. Treba ti preventivno oduzeti dozvolu jer si opasna po ostale ucesnike u saobracaju. Sto se teorije i prakse u voznji tice, za tebe sam J. P. Montoya

Svi smo svesni nakardnog sistema u nasoj drzavi,ali eto mene ipak uspeju iznenaditi po milioniti put!Naime proslog leta dvojica komsija se poreckala oko gluposti.Uglavnom doslo je do verbalnog sukoba i gurkanja.Jedan je zvao policiju,koji su revnosno dosli nakon"obracuna"!Nakon toga taj "slucaj"je stigao kod,valjda istraznog sudije,lepo su isli rekli sta je bilo,i dobise obojica da plate kaznz zbog remecenja javnog reda i mira po 6500din!Da zlo bude vece,taj sto ih je pozvao,imao je jos jedan poziv,jer mu je u kucu usla neka luda komsinica,oklagijom udarala njegovu majku,te je ovaj odneo u njenu kucu,zakljucao i pozva policiju.Za to treba da plati 12000din!
Cujem da ako dodje do saobracajnog udesa,i da onaj koji pozove policiju,radi utvrdjivanja materijalne stete,istoj placa 12 000din!
Dakle,resavajte probleme sami!Ali postavlja se pitanje,cemu nam sluzi policija,koja prima platu od naroda?

No free lunch...

Back