Ne znam vise...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U tome je i stvar... Bila mi je uzor, stvarno jeste, i na neki nacin sam mislila da, ako je dobar nastavnik, da i inace sve radi savrseno... Ali zasto bi, pobogu, to je samo njen posao. Verovatno sam se previse vezala za nju, a nisam trebala... Pokusavam da se ne ljutim jer zaista nemam prava, vise sam ljuta na sebe zbog toga nego na nju... zena nista nije skrivila...

Prirodno je da osećaš neku vrstu besa.Smiri se sve će to proći za koji dan.Samo treba da se navikneš na to.....

E,sto nisi nesto spomenula...Da znas,i ja nju volim,ne bas toliko koliko ti,ali je gotivim.I bas ono sto je rekao fizicar da ona pusi,nikad ne bih ni pomislila!!Samo mi je bilo cudno,ali smatrala sam to bas ok.Ma,u redu je,sigurno.Kada sam ja saznala da je James Hetfield imao problema sa alkoholom, i to velikih,razocarala sam se,ali svejedno,on je taj koji stvara muziku,ja nisam duzna da ga upoznajem kao osobu (ali verovatno ga ni necu nikad upoznati).Kazem ti,kad se naviknes bice ti svejedno...

Ne znam kakvim se ovo problemom moze nazvati, mozda je glupo, ali jednostavno me muci...

Nisam streber i ne patim od ulizivanja nastavnicima. Ali u mojoj skoli ima jedna nastavnca koju toliko cenim i postujem da je to nemoguce. Ili mozda da pisem ove reci u proslom vremenu, nisam sigurna... Ali dobro. Uglavnom, zena je divna, i kao nastavnik i kao osoba. Uvek je spremna da prica s nama i da pomogne, i sve, a posto zaista obozavam srpski i ide mi, a ona to zna, puno se trudila da me spremi na takmicenje i sve...

Da skratim pricu, pre nekoliko dana sam saznala da ona pusi. Ali dobro, ko sam ja da je osudjujem? Niko. Njen zivot, i to nije moja briga. A danas sam je i videla po prvi put da pusi, pa i da pije. Najverovatnije ovo nije mnogo normalno, ali mene je to pogodilo... a ne znam zasto!! To nema apsolutno nikakve veze sa skolom niti sa mojim obrazovanjem, a ja nemam nista protiv ljudi koji puse. Nikad nisam ni imala. Ali jednostavno, kad je u pitanju neko do koga mi je stalo, koga postujem i volim, sve mi je to nekako odvratno. I ljutim se na sebe sto sam se razocarala u nju na neki nacin, jer nemam pravo, ipak je i ona covek i moze da radi sa svojim zivotom sta god hoce, ali to mi se prosto ne uklapa u njen profil... I sve sto sam nekada mislila o njoj kao da je, na neki nacin, nestalo...

Nemojte mi samo reci da gresim sto je osudjujem i da nemam prava na to, i da je ovo glupo, jer znam da je tako. Samo ne znam sta da radim. :confused:

koga briga, zivi svoj zivot nije tvoj problem......

Znachi shta sve necu da prochitam na ovim forumima, neverovatno...Obichno samo chitam i listam teme onako bzv, kad mi je dosadno, ali ovo me tera i da odgovorim...

Zena pushi i pije ?!!! I to je opasna stvar ?!! Kao da si rekla "zena dishe"...ne kapiram...pa shta ako pushi i pije...Chitajuci tvoju prichu ochekivao sam da cesh da kazesh "zena je narkomanka", "zena je chlan sekte", "bla, bla"....nebitno...Ali pushi i pije...jbna stvar..pa meni je neobichno kad je neko nepushach ***...ajde za taj alkohol, manje-vishe, ali opet ne mora da znachi da je alkoholicharka, kao shto su vec neki rekli...Znachi ne kapiram...haha....smeshno...:dontunderstand:

Ne znam kakvim se ovo problemom moze nazvati, mozda je glupo, ali jednostavno me muci...

Nisam streber i ne patim od ulizivanja nastavnicima. Ali u mojoj skoli ima jedna nastavnca koju toliko cenim i postujem da je to nemoguce. Ili mozda da pisem ove reci u proslom vremenu, nisam sigurna... Ali dobro. Uglavnom, zena je divna, i kao nastavnik i kao osoba. Uvek je spremna da prica s nama i da pomogne, i sve, a posto zaista obozavam srpski i ide mi, a ona to zna, puno se trudila da me spremi na takmicenje i sve...

Da skratim pricu, pre nekoliko dana sam saznala da ona pusi. Ali dobro, ko sam ja da je osudjujem? Niko. Njen zivot, i to nije moja briga. A danas sam je i videla po prvi put da pusi, pa i da pije. Najverovatnije ovo nije mnogo normalno, ali mene je to pogodilo... a ne znam zasto!! To nema apsolutno nikakve veze sa skolom niti sa mojim obrazovanjem, a ja nemam nista protiv ljudi koji puse. Nikad nisam ni imala. Ali jednostavno, kad je u pitanju neko do koga mi je stalo, koga postujem i volim, sve mi je to nekako odvratno. I ljutim se na sebe sto sam se razocarala u nju na neki nacin, jer nemam pravo, ipak je i ona covek i moze da radi sa svojim zivotom sta god hoce, ali to mi se prosto ne uklapa u njen profil... I sve sto sam nekada mislila o njoj kao da je, na neki nacin, nestalo...

Nemojte mi samo reci da gresim sto je osudjujem i da nemam prava na to, i da je ovo glupo, jer znam da je tako. Samo ne znam sta da radim. :confused:

Opusti se...

Pa sta ako pije i sta AKO PUSI [na zalost to je u srbiji dozvoljeno]...moja razredna i jos dve nastavmice svake subuote,u kafanu...i posle kad se vracaju idu jedna za drugom da ne omase gajbe...

Izgleda mnogi ovde ne shvataju sta sam htela da kazem, jer - po koji put - nije problem u tome sto ona pusi nego nacin na koji mi sada deluje... Tasha, ti si razumela, verovatno zato sto je i sama poznajes, mislim, hvala bogu, neko... Navicicu se uskoro...

ma opusteno neka pusi ako hoce, nije tvoj problem. Sta u zadnje vreme svi spopadaju jadne pusace, njihov zivot....ako tebe ne ugrozavaju dimom nemas sta da trazis. I ja sam super djak, odlican i sve, pa opet pusim...nema to veze nikakve veruj mi

Izgleda mnogi ovde ne shvataju sta sam htela da kazem, jer - po koji put - nije problem u tome sto ona pusi nego nacin na koji mi sada deluje... Tasha, ti si razumela, verovatno zato sto je i sama poznajes, mislim, hvala bogu, neko... Navicicu se uskoro...

Pa ocigledno jeste, s obzirom da se tvoj stav promenio nakon sto si je videla da pusi i pije.
A totalno ne razumemo zasto, jer shto nick iznad mene reche - nije ubila, pushi ***. To je neshto najnormalnije. To ne znachi da TI treba da pushis.
Kao sto je ona zena donela odluku, tako ces i ti jednog dana.
o boze...:roll:

...Swatkish...:
Ali jednostavno, kad je u pitanju neko do koga mi je stalo, koga postujem i volim, sve mi je to nekako odvratno.

E, meni je taj osecaj sasvim poznat, i cesto me pogadja kada odjednom otkrijem te osobine
u dragim ljudima. Hej, a osecaj je grozan, para srce nemilosrdno, a sasvim je bezveze.

Uglavnom ja sam i osetljiviji od vecine, mene pogadja kada uopste vidim da neki drugar psuje,
kamoli kada pusi ili pije, posebno ako je neko za kog nisam pomislio da to moze uciniti.
A posebno pogodi kada neko jede meso.. hihh ;) a ko ga uopste ne jede medju prosecnim ljudima?

Nista, moram se boriti sa tim besmislenim osecanjima, jer znam odakle poticu, samo treba zameniti
negativne osecaje pozitivnim. Navikavam se, prilagodjavam..

Pre neko vreme, mozda mesec, mi je najdraza (andjeoska) osoba na forumu rekla da pusi, ala me to na momenat
sokiralo i pogodilo, bezveze, ali za par sati sam zanemario, pa nek pusi.. ako uiva u tome, i to nece spreciti
prijateljstvo izmedju nas. :)

I Swatkish, trudi se da ugledas u njoj pozitivne osobine, dobrotu i slicno. Osecaj je dobar kada se posmatraju
pozitivne osobine. Razumem te sasvim.

E, meni je taj osecaj sasvim poznat, i cesto me pogadja kada odjednom otkrijem te osobine
u dragim ljudima. Hej, a osecaj je grozan, para srce nemilosrdno, a sasvim je bezveze.

Uglavnom ja sam i osetljiviji od vecine, mene pogadja kada uopste vidim da neki drugar psuje,
kamoli kada pusi ili pije, posebno ako je neko za kog nisam pomislio da to moze uciniti.
A posebno pogodi kada neko jede meso.. hihh ;) a ko ga uopste ne jede medju prosecnim ljudima?

Nista, moram se boriti sa tim besmislenim osecanjima, jer znam odakle poticu, samo treba zameniti
negativne osecaje pozitivnim. Navikavam se, prilagodjavam..

Pre neko vreme, mozda mesec, mi je najdraza (andjeoska) osoba na forumu rekla da pusi, ala me to na momenat
sokiralo i pogodilo, bezveze, ali za par sati sam zanemario, pa nek pusi.. ako uiva u tome, i to nece spreciti
prijateljstvo izmedju nas. :)

I Swatkish, trudi se da ugledas u njoj pozitivne osobine, dobrotu i slicno. Osecaj je dobar kada se posmatraju
pozitivne osobine. Razumem te sasvim.

Hvala ti, stvarno... Dugo nisam procitala nesto ovako normalno napisano... al' ozbiljno. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back