Jecapeca:
Vidite, tvoji postovi dovoljno govore o tvojim moralnim a bogami i intelektualnim sposobnostima.
Bas si jadan...
Stvarno se osecam jadno kad me kritikujes ti!!! Volim takve kao sto si ti, jer im mozak zamagljen obrisom kuurcca ne prihvata nikakvo normalno objasnjenje i drzi misao kako si samo ti u pravu, kako ces naci nekog boljeg, princa na konju, i da to sto je za tobom nije nista, samo proslost!!! Nije to sad nesto strasno, kao ubistvo, mozda i ja preterujem, ali ta senka ce da te prati, SIGURNO!!! O tome, kladim se, neces moci da se hvalis nekom decku za kojeg budes pokusala da se vezes, ne mislim na prvom razgovoru, nego mozda i nikada, o tome ce on da cuje od nekog drugog i mislim da ni njemu ni tebi nece biti prelepo gledajuci jedno drugo u oci tokom diskusije nakon takvog njegovog saznanja. Zar ne mislis da bi ti bilo bolje da se jednostavno vratis istoj budali i samo malo jace zagrizes jastuk???
A moje moralne i intelektualne kvalitete ne mozes da kritikujes sa samo 2 prosto prosirene recenice, sa mnogo gramatickih gresaka pri tome! To je samo znak da nemas ni argumenata, a ni dovoljno pameti za takvu akciju, a iz cele tvoje price vidi se da si visoko moralna i inteligentna osoba... Uvazavam i obozavam te...