Ne znam sta da radim, imate li savet

pirat_w:
Za sve vas koji testerisete i trpate i slicno.

Jednog dana kad dodjete bogu na istinu necete se kajati zbog stvari koje ste uradili vec zbog onih koje niste.

Razmislite dali ce ona imati zbog cega da se kaje?

Pa normalno da hoce ( sto nije ranije pocela! ). Tako i mi ostali sljamovi, ne zderemo se za ono sto smo radili, vec sto to nismo CESCE, BOLJE i VISE ( i naravno, RANIJE ) radili!

[quote="krvolok]

Pa normalno da hoce ( sto nije ranije pocela! ). Tako i mi ostali sljamovi, ne zderemo se za ono sto smo radili, vec sto to nismo CESCE, BOLJE i VISE ( i naravno, RANIJE ) radili![/quote]

Odlicno i sta se onda desi. Ti jednog dana napunis 12 godina i udjes u pubertet.
Alo dete jesi ti bio na gay paradi. Nisi, zasto nisi kad si ti latentni homoseksualac. Ako nisam u pravu onda mi objasni razliku izmadju analnog sexa sa muskarcem i sexa sa zenom. Pa isto tako kao sto mozes da "trpas" devojku mozes i nekog decka zar ne? I jos je najbolje sve to bez emocija onda je super nema te boli glava.
On je njoj rekao pa svi moji ortaci rade to. Pa znas sta u ovoj zemlji vecina navija za Zvezdu i za Partizan pa sta treba i ja da navijam.
Sta je sledece sto ce da udje u modu da svi radimo. Mozda ta tucamo rodjene majke pa ce i to da bude ok jer pobogu i nasi ortaci svi to rade.
Ajde idi kupi Playboy i radi ono sto vec tvoji vrsnjaci rade u wc-u da ih mama i tata ne uhvate.

pirat_w

pirat_w:
[quote="krvolok]

Pa normalno da hoce ( sto nije ranije pocela! ). Tako i mi ostali sljamovi, ne zderemo se za ono sto smo radili, vec sto to nismo CESCE, BOLJE i VISE ( i naravno, RANIJE ) radili!

Odlicno i sta se onda desi. Ti jednog dana napunis 12 godina i udjes u pubertet.
Alo dete jesi ti bio na gay paradi. Nisi, zasto nisi kad si ti latentni homoseksualac. Ako nisam u pravu onda mi objasni razliku izmadju analnog sexa sa muskarcem i sexa sa zenom. Pa isto tako kao sto mozes da "trpas" devojku mozes i nekog decka zar ne? I jos je najbolje sve to bez emocija onda je super nema te boli glava.
On je njoj rekao pa svi moji ortaci rade to. Pa znas sta u ovoj zemlji vecina navija za Zvezdu i za Partizan pa sta treba i ja da navijam.
Sta je sledece sto ce da udje u modu da svi radimo. Mozda ta tucamo rodjene majke pa ce i to da bude ok jer pobogu i nasi ortaci svi to rade.
Ajde idi kupi Playboy i radi ono sto vec tvoji vrsnjaci rade u wc-u da ih mama i tata ne uhvate.

pirat_w[/quote]

U, sto si neprijatan!!! Umesto sto tu qvazi-moralises, bolje postupi po sopstvenom savetu, pa pokusaj da uradis, ono sto tvoji vrsnjaci odavno ne mogu! ( sa ili bez " Plajboja" ) :lol:

krvolok:
U, sto si neprijatan!!! Umesto sto tu qvazi-moralises, bolje postupi po sopstvenom savetu, pa pokusaj da uradis, ono sto tvoji vrsnjaci odavno ne mogu! ( sa ili bez " Plajboja" ) :lol:

Kako to mislis moji vrsnjaci. Znas li ti uopste koliko ja imam godina?
I potpuno si u pravu moji vrsnjaci ne da ne mogu nego verovatno nemaju potrebu da to rade jer su valjda dovoljno zreli da mogu da nadju devojku.

pirat_w

Alo dete jesi ti bio na gay paradi. Nisi, zasto nisi kad si ti latentni homoseksualac. Ako nisam u pravu onda mi objasni razliku izmadju analnog sexa sa muskarcem i sexa sa zenom. Pa isto tako kao sto mozes da "trpas" devojku mozes i nekog decka zar ne?

Slusaj, Pirote, nisam bio na gay paradi, dosta mi je sto te gledam da se ovde paradiras, jos treba i tamo!!! A premise analnog sexa sa devojkom, pa sa muskarcem, dovesce, neminovno do konkluzije i sa magarcem, a tu bolje da se ne " trpas ", jer onda vise nisi ni ti bezbedan! A " rodjene majke " mislis da se nisu " trpale ", vec je to izmisljeno posle naseg rodjenja? Zato mi ne pridikuj, i ne teraj me sa " Playbojem " u WC, ja sam samo hteo, detinje naivno, da " trpam " Jecapecu, a ti mi se non-stop, montiras! Dakle, " Vise svetla! " i pusti me da se malo proguram do nje, vazi? 'ajde zdravo! :wink:

And now back to ....

Jecapeca:
Imam istog decka vec 3 godine. On ima 25, a ja 22 godine. Problem je sto se ne slazemo u seksu. Tacnije, sve je pocelo od kada smo poceli da upraznjavamo analni seks, pre toga je sve bilo u redu. Imam utisak da on uopste ne haje da li ja uzivam u seksu vec samo pokusava da zadovolji sebe. Moram da priznam da ne uzivam uvek u analnom seksu jer me ponekad boli, ali mi je zao da mu kazem da necu jer vidim da on mnogo uziva. U pocetku je i meni bilo interesantno i uzbudljivo, bio je jako pazljiv. Sada mi se cini da mu je sve pre analnog seksa (oralni i klasican) samo uvertira za analni. Tada postaje prava zver i ma koliko ja jaukala on ga zabija sve jace i jace. Ponekad i placem posle toga i on to vidi, ali se ne menja. Sada seks vise ne moze da nam prodje bez toga. Cak sam mu i rekla da imam osecaj da me iskoriscava, a on se naljutio.
Ne znam sta da radim, mnogo ga volim, on je ovako mnogo dobar. Bojim se da, ako vise ne budem htela to da radim, da ce me ostaviti.
Da li je normalno da muskarci vise vole analni seks od obicnog?

inace lock :evil:

d1:
And now back to ....

Jecapeca:
Imam istog decka vec 3 godine. On ima 25, a ja 22 godine. Problem je sto se ne slazemo u seksu. Tacnije, sve je pocelo od kada smo poceli da upraznjavamo analni seks, pre toga je sve bilo u redu. Imam utisak da on uopste ne haje da li ja uzivam u seksu vec samo pokusava da zadovolji sebe. Moram da priznam da ne uzivam uvek u analnom seksu jer me ponekad boli, ali mi je zao da mu kazem da necu jer vidim da on mnogo uziva. U pocetku je i meni bilo interesantno i uzbudljivo, bio je jako pazljiv. Sada mi se cini da mu je sve pre analnog seksa (oralni i klasican) samo uvertira za analni. Tada postaje prava zver i ma koliko ja jaukala on ga zabija sve jace i jace. Ponekad i placem posle toga i on to vidi, ali se ne menja. Sada seks vise ne moze da nam prodje bez toga. Cak sam mu i rekla da imam osecaj da me iskoriscava, a on se naljutio.
Ne znam sta da radim, mnogo ga volim, on je ovako mnogo dobar. Bojim se da, ako vise ne budem htela to da radim, da ce me ostaviti.

Nista jai mi se, sredicemo to... 8)

omilos:
d1:
And now back to ....

Jecapeca:

Nista jai mi se, sredicemo to... 8)

E, OMILOSE, ne moze!!! Ja sam se prvi prijavio, dakle cekaj svoj red! Ne brini, Jecapeca se uvek, posle, zapere, pa nemoj da te to muci! Znaci, ko' i svi u red, pa sacekaj! pozdrav i budi strpljiv! :twisted:

Ovde,bre,mnogo zabavnije. . .cak se i "slatka Blondica" ukljucuje u fenomenalno interesantnu pricu jedne tupave bolesnice Jecepece,sirote perverzne karačice, koja nema pojma ko joj glavu nosi(a kamoli *indzu), toliko je operisana od mozga :!: Čestitke za "dečka sa pišom", koji ne mora da troši kintu na "prodavačice ljubavi",kod ove gluperde dobija sve dzaba :!: :D

Hana:
Ovde,bre,mnogo zabavnije. . .cak se i "slatka Blondica" ukljucuje u fenomenalno interesantnu pricu jedne tupave bolesnice Jecepece,sirote perverzne karačice, koja nema pojma ko joj glavu nosi(a kamoli *indzu), toliko je operisana od mozga :!: Čestitke za "dečka sa pišom", koji ne mora da troši kintu na "prodavačice ljubavi",kod ove gluperde dobija sve dzaba :!: :D

Gde se, bre, sad ti guras!!! Skoro smo ubedili JECAPECU, a ti nam kvaris " pazar "! Vidi ovog nestrpljivog OMILOSA, samo mu dodji na Qurcomet, pa ces se cesati i gde te ne svrbi! :twisted: !

Jecapeca:

Da, da... anlni sex je u stvari znak da je neko duboku okrenut prema sebi, i stoji mu samo do svog zadovoljstva, izgustirao je sve nadrazaje, pa ajd' da uvek 'uzme' nesto novo da bi tako sex uopste i imao neki smisao. Anal jeste antiljubav, i svaki par koji se voli izbegavace ga. Kazes da se naljutio, to ti je isto kao psu kad pokusas da uzmes kost i on besan skoci na tebe. Jedino sto ti preostaje je da budes 'prava' devojka. Postavis svoje standarde i ako neko ne pokazuje postovanje prema njima sto dalje od njega. Na ljubav sa takvim tipom ni ne pomisljaj, ima muskih koji ce te na rukama uvek nositi da bi bila srecna i vesela, trazi ljubav od takvih. Nije nimalo normalno da neko voli anal, ima vreme kad su partneri raspolozeni i za malo igre, pa u toku tog vremena ne moze se prigovoriti ako su obojica zainteresovani za isto. No upraznjavati anal pod imenom vodjenja ljubavi, to vec nece ici, i svaki pametnjakovic koji misli da je pametan pa moze i sme kako mu se hoce kad tad ce da okusi gorke plodove egocentricnosti.

jecapecin topdzija je nasao furundziju i puni li puni,bas me zanima da li je boli pre nego sto napravi "kliziste" ili i posle toga(a mozda vise i ne moze?)A njoj bih savetovao(ako se pomirila sa njim)da mu trazi da je zadovolji oralno u anal jer ONA to voli i sve njene drugarice vole to pa da vidimo sta ce reci "topdzija" koji se po mom misljenju izivljava nad zaljubljenom naivnom jecapecom NEK TI LIZE BULJU KAD JE TOLIKO VOLI

[mislim da je on cisti sadista i nije vredan da ga neko uopste voli i trpi,procitaj gospodar igre Sindi Šeldon u knjizi se spominje lik slican njemu mislim da je dijagnoza ista "bolesan um".spavao sam sa 50 devojaka sigurno i nikada nisam gledao da zadovoljim samo sebe sutni kretena bice sve gori

milence:
Nemoj da si nepristojna. Ja samo postavim neko potpuno normalno pitanje koje u tvojoj situaciji logicno zahteva odgovor. Kazi, kakav bi bio taj pravi? Mozda neko ko ce da ti otvori srce i kaze da te voji kao malo mace i pile, da bude nezan prema tebi i ljubi te u oko pre spavanja? Pa, nadam se da ces naci takvog i da ce nezno da te cmokne u trepavicu kad mu kazes da si bila grubo karana u guzu punih 7 meseci od strane tipa koji je gurao sve jace i jace kad te cuje da stenjes od bola i koji ce posle, garantujem, da prica okolo kako mu je bilo dobro, dok nije saznao da to radis i sa drugima? I da si jos na kraju bila u dilemi da li da budete zajedno ili ne??? E, moja Tanja, ti si samo sablon danasnjice i zasluzujes nekog kao on, takodje iz kalupa...

A meni izgleda sinko, da ti imas MNOOOOOGO VECI PROBLEM! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

enrico:
Jecapeca:
Vidite, tvoji postovi dovoljno govore o tvojim moralnim a bogami i intelektualnim sposobnostima.
Bas si jadan...
Stvarno se osecam jadno kad me kritikujes ti!!! Volim takve kao sto si ti, jer im mozak zamagljen obrisom kuurcca ne prihvata nikakvo normalno objasnjenje i drzi misao kako si samo ti u pravu, kako ces naci nekog boljeg, princa na konju, i da to sto je za tobom nije nista, samo proslost!!! Nije to sad nesto strasno, kao ubistvo, mozda i ja preterujem, ali ta senka ce da te prati, SIGURNO!!! O tome, kladim se, neces moci da se hvalis nekom decku za kojeg budes pokusala da se vezes, ne mislim na prvom razgovoru, nego mozda i nikada, o tome ce on da cuje od nekog drugog i mislim da ni njemu ni tebi nece biti prelepo gledajuci jedno drugo u oci tokom diskusije nakon takvog njegovog saznanja. Zar ne mislis da bi ti bilo bolje da se jednostavno vratis istoj budali i samo malo jace zagrizes jastuk???
A moje moralne i intelektualne kvalitete ne mozes da kritikujes sa samo 2 prosto prosirene recenice, sa mnogo gramatickih gresaka pri tome! To je samo znak da nemas ni argumenata, a ni dovoljno pameti za takvu akciju, a iz cele tvoje price vidi se da si visoko moralna i inteligentna osoba... Uvazavam i obozavam te...

I TI ISTO IMAS MNOOOOOOGO GADAN PROBLEM!LICEMERJE LJUDSKO! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zasto ne pokusas da razgovaras s njim o tome, otvoreno mu reci, ipak ste u dugoj vezi i slazete se, verovatno ce razumeti!
Ranije sam upraznjavala oralni sex, ali sad imam isti problem, boli me puno. Rekla sam to svom momku i sad je sve OK. Ponekad pokusamo, ali ako ja ne zelim on to ispostuje. Probaj i ti. SRECNO !!!

Back