Ne znam kako da vam saopštim... ali ukratko B92 menja ime u Druga srpska telvizija

dzaba drugo ime kad je bagra ista

ista? :per:

ako portal svet.rs ekskluzivno saznaje uskoro će TV B92 promeniti ime u Druga srpska televizija. Pored promene imena, B92 očekuju i velike kadrovske promene, veliki broj zaposlenih već je dobio otkaz, a od pre par dana kako saznajemo, otkaz je dao i Milivoje Čalija, dugogodišnji direktor marketinga ove kuće.

suicide-1.gif

Paganko
Zasto te to cudi.

Nemci su postali gospodari Balkana.

Logicno je da su u Srbiji preuzeli sve glavne stampane medije.

Logicno je sto se sve vise emituju vesti radija Deutsche Welle po raznim domacim stanicama (a na primer BBC na srpskom se ukida).

Sada nemacki RTL preuzima dva kanala nacionalne frekfencije u Srbiji sto je deo zaokruzivanja medijskog prostora.

Paganko
Zasto te to cudi.

Nemci su postali gospodari Balkana.

Logicno je da su u Srbiji preuzeli sve glavne stampane medije.

Logicno je sto se sve vise emituju vesti radija Deutsche Welle po raznim domacim stanicama (a na primer BBC na srpskom se ukida).

Sada nemacki RTL preuzima dva kanala nacionalne frekfencije u Srbiji sto je deo zaokruzivanja medijskog prostora.

Uopšte se ne iščuđavam. Samo sam pročitao pa javio. Ja novine ne čitam (sem NIN-a koji i ddalje drži do kvaliteta), TV ne gledam... Meni je eventualno za to.

Uopšte se ne iščuđavam. Samo sam pročitao pa javio. Ja novine ne čitam (sem NIN-a koji i ddalje drži do kvaliteta), TV ne gledam... Meni je eventualno za to.

I NIN je nemacko/svajcarsko vlasnistvo:

Ringier Axel Springer Serbia

Sa njihovog zvanicnog sajta:

"Since 2009 the Serbian News magazine NIN is part of the portfolio."

Back