gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
uopste nisi slab sa psihologijom lol. ovo je vrlo dobro zapazanje od tebe.
- - - - - - - - - -
Kapiram ja sve, samo sto ti ne kapiras da zdrave osobe ne dozvoljavaju drugima da im dodeljuju titule i imena tek tako. Evo naprimer kazes da si jednostavno BUDALA lol. Al dobro, to je sve nebitno, evo iz srca ti se izvinjavam sto ti zameram.
Ја могу за себе да кажем шта хоћу, ти не знаш у ком контексту је то речено, шта се ту мислило, док ти за мене не можеш да кажеш исто, прво - јер ме не знаш, друго - јер не знаш ни у ком контексту сам ја то написао. И треба да се извињаваш.
onda ne znam koji problem imas....pomazes ljudima, uklopljen si u drustvo i sredinu, sa tacke gledista drustva. jedino ti smeta sto hoce da ti se priblize (priblizavanje znaci mogucnost izvesne kontrole, sa moje tacke gledista) i sto ti iznose svoje probleme tjah jadaju se. a kada se ljudi jadaju cesto ne ocekuju nista osim da im se potvrdi da su u pravu, jer ljudi imaju potrebu da se potvrdjuju kroz druge. msm, ako ti tako odgovara kako sad funkcionises, ne znam zasto bi nesto menjao? osim ako ti nemas potrebu da se otvoris nekome, ako je nemas bas te briga, nemas nikakav problem. ako imas tu potrebu, onda imas problem i onda moras sam sa sobom da prelomis i ispitas granice svog otvaranja nekome za koga osetis da mozes da se otovris. ili da naucis da zivis sam sa sobom.
iste stvari i mene nerviraju, to resavam lazima i zabole me....sto uopste neko hoce da cacka po meni i jos ocekuje istinu.a s obzirom da druge ne mogu da slusam i ne mogu da slusam tudje probleme, a jos manje da ih resavam...tudje probleme resavam izbegavanjem tih drugih, kad osetim opterecenje i kada me neko prignjeci svojim problemima. ne znam zasto se onda ljudi ljute, a opeterete mi energetski kapacitet i oduzimaju vreme. ili kada neko hoce da uspostavi kontrolu, isto zbrisem.
![]()
Ма уклопим се ја где год, није мени проблем да мене неко одбацује, да се ја нисам уклопио, да сам ја неки несхваћени уметник, ово и оно, већ ја одбацујем људе, просто проблеме решавам сам, не јадам се никоме, врло често су ми напорни, и ма шта год тврдили људи сви гледају свој интерес, а ја нећу да будем нечији интерес.
Тако кад ми дође једна и као опише ми стање па то испадне пакао, ја кажем "ок, могу да решим то", она ми каже "ма јок" и после неког времена као "ко је рекао да је мени лоше уопште", ја оно у збуну ј б т, шта ова прича, дал је она нормална, прича како јој је као у паклу, а ја кад кажем "окупим екипу и средићу то" као "ко каже да ми је лоше", мсм одузимаш ми време, пуниш ме неком лошом енергијом да би олакшала себи, ма носи се у ку*ац... Е зато све мање слушам људе.
Mislim, pazi ovo:
Znaci da ti je dosadila i da si se presao u proceni. To je ceo tvoj problem koji je, kao sto vidis, banalne prirode zbog cega ne verujem da ima strucni naziv lol ("zeljno razmisljanje" mu dodje nekako najblize.)
Тебра, ти дефинитивно ниси нормалан... Узео си тај један пример и дао ми дијагнозу тј твоје мишљење, тај део који си ти издвојио је најмањи у целом тексту... Не можеш једну целину да одвајаш тако како теби одговара да би ти дао некоме дијагнозу јер си зато и дошао ту, не да нешто паметно кажеш него да се правиш паметан, е ту је разлика.
f31.9 je mnogo ozbiljna dijagnoza. Bipolarni poremecaj, nespecifičan.
Pazljivo procitaj njegove postove. Trazio je misljenje. Ovo je opšta dijagnoza jer očigledno je da su prisutne promene raspoloženja. Prvo odnos prema onima kojima pomaže, drugo odnos prema devojkama, treće konstanto isticanje da mu nije potrebno tudje mišljenje, četvrto naglašava da je nezavistan u odnosu na tudja mišljenja, ali ipak sve vreme traži odgovor, peto tvrdi da zna šta je sa njim, šesto afektivno ponašanje, ne javljanje ljudima po tri meseca, promena odnosa prema njima... Ima još toga.
Ne kažem da sam u pravu, ali mu dajem nešto o čemu će da razmišlja.
Нисам тражио мишљење јер зато и нисам отишао код доктора, тражио сам стручне називе како бих некоме сутра рекао ево нпр "имам биполарни поремећај ето то је проблем ај' сад слободан/на си"... Да не морам ту у ситна цревца и да објашњавам "па ја сам такав какав сам" бла бла бла...