- Poruka
- 135
Ona je prelepa(odkidam na nju),ja sam ruzan ko *****,na "zdravo,zdravo" smo kad kad mi se osmehne i to je to,ne znam kako da nacinim prvi korak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je prelepa(odkidam na nju),ja sam ruzan ko *****,na "zdravo,zdravo" smo kad kad mi se osmehne i to je to,ne znam kako da nacinim prvi korak.![]()
Ona je prelepa(odkidam na nju),ja sam ruzan ko *****,na "zdravo,zdravo" smo kad kad mi se osmehne i to je to,ne znam kako da nacinim prvi korak.![]()
Priđi joj drugarski, sa šamarom, ako si duhovit (još bolje)... smisli neku priču tj najbolje je kad se ništa ne smišlja nego bude spontana priča...
Ako studirate zajedno - super, imaš tema za razgovor!![]()
Реци јој да дође са другарицом. Онда нокаутирај другарицу а њу питај ''Зашто дама шета сама?''
Prvo ne mozes slusati savete svih redom jer nisu svi isto godiste..i da ne slusas zenske savete..jer ce sve biti budi ono sto jesi..duhovit itd..od toga nema nista nego ti treba proverena strategija s backupom..onda probaj saznas koji je horoskopski znak..lepo procitas sta voli i kakva je..to ti je pola posla i najbitnije LAZI..samo lazi
Tebe nisu učili da su u laži kratke noge?![]()
Tebe nisu učili da su u laži kratke noge?![]()
Неке воле паметне али сељачину интимно воли свака!
Ucili su me i da postoji deda mraz...i da decu donose rode![]()