Ne znam kako da joj pridjem

Ona je prelepa(odkidam na nju),ja sam ruzan ko *****,na "zdravo,zdravo" smo kad kad mi se osmehne i to je to,ne znam kako da nacinim prvi korak.:rumenko::rumenko::rumenko::dash::dash::dash::cmok2::cmok2::cmok2:

Nije valjda tako sve jasno i jednoobrazno, i nisi valjda tako bez nade. Što ako je ona prelijepa a ti nisi... pa nije to jedino i najvažnije. Pokušaj se razgovarati i šarmantno reagirati, biti zabavan, biti jednostavno zanimljiv

Priđi joj drugarski, sa šarmom, ako si duhovit (još bolje)... smisli neku priču tj najbolje je kad se ništa ne smišlja nego bude spontano... ;)
Ako studirate zajedno - super, imaš bezbroj tema za razgovor! :)

Samo napred (i nemoj biti navalentan)!

Poslednja izmena:
Ona je prelepa(odkidam na nju),ja sam ruzan ko *****,na "zdravo,zdravo" smo kad kad mi se osmehne i to je to,ne znam kako da nacinim prvi korak.:rumenko::rumenko::rumenko::dash::dash::dash::cmok2::cmok2::cmok2:

Prvo ne mozes slusati savete svih redom jer nisu svi isto godiste..i da ne slusas zenske savete..jer ce sve biti budi ono sto jesi..duhovit itd..od toga nema nista nego ti treba proverena strategija s backupom..onda probaj saznas koji je horoskopski znak..lepo procitas sta voli i kakva je..to ti je pola posla i najbitnije LAZI..samo lazi

Prvo ne mozes slusati savete svih redom jer nisu svi isto godiste..i da ne slusas zenske savete..jer ce sve biti budi ono sto jesi..duhovit itd..od toga nema nista nego ti treba proverena strategija s backupom..onda probaj saznas koji je horoskopski znak..lepo procitas sta voli i kakva je..to ti je pola posla i najbitnije LAZI..samo lazi

:eek:

Tebe nisu učili da su u laži kratke noge? :think:

Prvo,slazem se sa ovim sto je rekao da je duhovitost ogroman + . Po meni bitna mi je koliko i izgled,mozda i bitnija. Iskreno .
Drugo,probaj,nemas sta izgubiti. Nama devojkama imponuje kad se nekom svidjamo,bez obzira kakav je taj neko...
Meni se desilo da momka nikad primecivala nisam,a stalno smo bili u istom drustvu. Onda mi rekao da me voli,ja ga odbila.. I tek posle svega toga ja ga uzmem u obzir. zaljubim se u njega :D
Tako da je sve moguce. Cak i ako te odbije :)
Nista ne gubis u svakom slucaju :P

Ihaaj, kad bi samo lepi momci imali devojke, na svetu bi živelo jedva par stotina ljudi. Drugo, ako si ružan sebi, ne znači da si ružan i njoj.
A treće, ne vole sve devojke lepe momke. Lepotani obično misle da je samo njihovo prisustvo dovoljno da cica priđe, dok se oni manje lepi trude.

Back