ne znam da li je bila ova tema...nemojte me odma napasti:-)

Miljanaaa:
pa nisam ni probala kako treba jer...ma nemam ni opravdanje,ni razlog...sama sebe trpam razlozima kao sto su: pa ja ga volim,onda ga necu vise videti i bla,bla..a mozda bi mi bolje bilo tako?pa sta ako ga volim?..ako sam uspela da ga zavolim,uspecu valjda i da ga prebolim?....:-?
ima toliko drugih jos na ovom svetu..a ja....ma najveci kreten sam ovde ja jer dopustam da me takav neki zeza:-(

To sve samo znaci da je sve vec gotovo i zasto onda produzavas agoniju, zivot je stvarno kratak da se trosi na idiote. Al' dobro, sve je neka skola.

ma....znam da glupo zvuci,al...kad ga volim....i znam da mi to nije opravdanje....i znam da ako vec pustam da mi to radi onda treba da cutim i ne zalim se..ali...odlucila sam...ali najozbiljnije da cu ga ostaviti,..ali jos samo malo ....jos koji dan...da ga ljubim,volim,osetim.....i onda ce ici zbogom...to ce mi tesko pasti,ali necu se kolebati..ja kad nesto odlucim onda to sprovedem u delo......
nece mene neki tamo levi tip izbaciti iz takat,terati me da placem i jos dobijati moju ljubav...:-)
nacu ja nekog drugog...boljeg....i vala cu voleti....i vise i bolje i srecnije nego ovaj put:-)

Hellen:
Топмоделсице, шта би ти иначе лично радила да си мушко? Де, реци нам...

:D Spavala bih na raznim mestima, kao shto su razne sumnjive zenske, njihove gajbe, koristila bih kondome obavezno, i vozila bih se sa svakim ne razmishljajuci da li ce da me siluje, kao shto se sad plashim, i nikad se ne bih plashila gde mi je krov nad glavom i tako rastereceno lakshe bih se snalazila i zaradjivala bih mnogo para.

topmodelsica:
:D Spavala bih na raznim mestima, kao shto su razne sumnjive zenske, njihove gajbe, koristila bih kondome obavezno, i vozila bih se sa svakim ne razmishljajuci da li ce da me siluje, kao shto se sad plashim, i nikad se ne bih plashila gde mi je krov nad glavom i tako rastereceno lakshe bih se snalazila i zaradjivala bih mnogo para.
Modelsice lepo si ti to ispricala svaka cast ,ali nije to bas tako lako treba zato imati i muda i stomak 8-)

topmodelsica:
A kako bi zaradjivala mnogo para, i koliko je to mnogo?

PUKLAmiSTIKLA:
ko sto rekoh..ne znam da li je vec bila ova tema....i nemojte me odma napasti,kritikovati i slicno..ako hocete..pomozite....:-)
naime....imam 20 god i nevina sam ....imam decka...tek smo poceli vezu(mesec dana).
ovo nije pitanje da li da spavam s njim i kada...

nemojte da dodje do zabune.......
..vec..pricala sam sa njim i jasno mi je dao do znanja da ne voli nevine devojke......

moje pitanje je:kako da se ja sad postavim?sta da radim?

i..zbog cega momci ne vole nevine devojke?

nije meni bila namera da ostanem nevina i bla,bla..nije mi bila nikakva namera..jednostavno se tako desilo...htela sam da mi prvi put bude s nekim do koga ce mi biti stalo.....a eto....
imala sam ja dosta veza....(ako se tako mogu nazvati)....
to su bile vezice po dve ,tri nedelje do mesec,dva..nista posebno...i niko nije bio dovoljno bitan..
.....svi su bili..ajd cisto onako za gluvarenje....
ovaj decko mi se bas,bas svidja....
..i pocinjem da se zaljubljujem u njega....al...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha

PUKLAmiSTIKLA:
ko sto rekoh..ne znam da li je vec bila ova tema....i nemojte me odma napasti,kritikovati i slicno..ako hocete..pomozite....:-)
naime....imam 20 god i nevina sam ....imam decka...tek smo poceli vezu(mesec dana).

..vec..pricala sam sa njim i jasno mi je dao do znanja da ne voli nevine devojke......

nije meni bila namera da ostanem nevina i bla,bla..nije mi bila nikakva namera..jednostavno se tako desilo...htela sam da mi prvi put bude s nekim do koga ce mi biti stalo.....a eto....
to su bile vezice po dve ,tri nedelje do mesec,dva..nista posebno...i niko nije bio dovoljno bitan..
e a pazi jednu stvar ...na primer ti spavas sa njim i bla bla nastavite vezu i sve je divno i bajno sija sve volite se ..medjutim vreme kao vreme prolazi budi ti se zelja za drugim necim novim da probas ..pre ili kasnije se dogodi to ili se ostavis decka pa se dogodi , a plus nisi iskusna svome decku ... i ti se napravis smela i pametna da postavis ovako glupo pitanje .. blah kratak sam ti bio i nadam se jasan

PUKLAmiSTIKLA:

Iskoristi tu puknutu stiklu, krastavac, parfem (dezodorans), mrkvu, vibrator... shvatas? Ako to neupali, potrazi nekog sa strane da "regulise" to pitanje. Inace vecina muskaraca voli nevine devojke (OK, barem ja), te kad mu vidis facu kad se uveri da si zaista nevina... garantujem, osmeh od uva do uva!

topmodelsica:
Mnogo je mnogo vishe nego shto ti treba.Ja bih kupila nekretnine i izdavala bih ih, ali to nije nachin da se zaradi bash mnogo.To je mnogo za sutudente, na primer 1000 evro mesechno, to je mnogo za mene i za moje trenutne uslove.Medjutim, to je objektivno mala zarada, mnogo, mnogo, mnogo vishe je ono shto ja podrazumevam pod mnogo.

A ti kada zavrsis te tvoje studije neces imati objektivno malu platu od 1000e, vec neku subjektivno veliku od...?

Bad_Wolf:
A ti kada zavrsis te tvoje studije neces imati objektivno malu platu od 1000e, vec neku subjektivno veliku od...?

Nije to plata nego zaradjivanje.Imacu subjektivno dovoljno zaradjivanje od 500 evra, mozda 400, mozda 300, i nadam se da necu uskoro zavrsiti studije, to jest studije cu zavrshiti kad dodje bolje vreme, kad budem mogla da se zezam po Beogradu i da stanujem tamo opushteno da to zavrshavam kao shto sam i do sad radila u Beogradu, do tad cu zaradjivati tih na primer 250 evra. :D A to objektivno mnogo , to je najmanje 400 evra dnevno, to je mesechno 12000 evra, za 2 meseca moze da se kupi mala slatka garsonjerica u Beogradu, ili u Uzicu......

Back