НЕ заборавимо ГРЕХ Немачке и овај пут!

Video je prvi put pokazen 8 februara 2001 u nemackoj!
Nakon toga je postala velika frka i nemacki politicari su trazili da se autori filma i TV Stanica WDR izvine kod albanskih civila!
Cak je Sarping hteo tuziti autore zbog lazi ali sve izjave o filmu svedoci itd su prosli kontrolu veceg suda u nemackoj!
Kad je to cuo Sarping odustao je od prijave!
Mogu vam pokazati link ako zelite samo je na nemackom!

Nakon toga je postala velika frka i nemacki politicari su trazili da se autori filma i TV Stanica WDR izvine kod albanskih civila!
Cak je Sarping hteo tuziti autore zbog lazi ali sve izjave o filmu svedoci itd su prosli kontrolu veceg suda u nemackoj!

AJ daj link ako nije problem;)

AJ daj link ako nije problem;)

Evo zitat koji sam spomenijo u mom tekstu(Idem od toga da znas nemacki:D)

Da brauchen wir nichts zurücknehmen. Filme wie diese werden im übrigen vor Ausstrahlung im WDR-Justiziariat auf Herz und Nieren geprüft. Und es ist sicherlich bezeichnend, dass Scharping von seinem Plan, eine einstweilige Verfügung gegen den Film einzulegen, abgerückt ist, nachdem er gehört hat, dass wir unsere Recherchen vor dem Landgericht in Hamburg offen gelegt haben.

Evo link

http://www.stattweb.de/baseportal/ArchivDetail&db=Archiv&Id=404

Evo zitat koji sam spomenijo u mom tekstu(Idem od toga da znas nemacki:D)

Da brauchen wir nichts zurücknehmen. Filme wie diese werden im übrigen vor Ausstrahlung im WDR-Justiziariat auf Herz und Nieren geprüft. Und es ist sicherlich bezeichnend, dass Scharping von seinem Plan, eine einstweilige Verfügung gegen den Film einzulegen, abgerückt ist, nachdem er gehört hat, dass wir unsere Recherchen vor dem Landgericht in Hamburg offen gelegt haben.

Evo link

http://www.stattweb.de/baseportal/ArchivDetail&db=Archiv&Id=404

znam po neku rijec ali slabo, hvala za link.:)

Шта се одмах брецаш? Па, да нису ипак ту Амери били мало главнији од Немаца? :think:
Pa i ja to kažem. Nema amnestije za Švabetine i njihovu ulogu (ima tu još evropskih jastrebova) ali kuvar i glavni logistačar su Amerika i Engleska. Ovi drugi već dva veka smišljaju najgore i najmračnije planove i uvaljuju nas u pogibije od koji se nika nećemo oporaviti. Stoka anglosaksonska.:evil:

Sad mi pade na pamet, kako to da niko od Nemačke nije tražio da uhapsi i isporuči sve ratne zločince koji su posle Drugog svetskog rata još uvek bili na slobodi, a pre nego što je Nemačka postala član EU, NATO, UN, OEBS-a?

Na kraju krajeva ne pričamo o bilo kom ratu ili bilo kakvim zločinima. Nemačka država i nemački narod su krivi za najveća varvarstva u istoriji civilizacije.

Добро размишљање!
А и Амери, где све починише злочине, али
њих нема ко да осуди!

Хвала ти на овој информацији!

Данас,... када са временске дистанце погледам ово..

како су немачки ПОЛИТИЧАРИ "одржали свој курс" и успели за
НАТО да одраде најпрљавију игру те 1999.те године,

сигурна сам 100% да иза свега овога што нам
се дешава вековима, стоје умоболне немачке амбиције!!!

Џејми Шеј, тадашњи портпарол НАТО изјављује:
"да смо подршку немачког народа у Немачкој
изгубили, изгубили бисмо је у целом НАТО пакту"

Са тврдњом за стадион у Приштини да је "Конц лигор" у
ком су Срби држали Шиптаре у Хитлеровом стилу",
Рудолф Шарпинг излази
пред јавност априла, 1999.године и каже:
"када ја чујем да се родитељи и учитељи
сакупљају па се учитељи пред очима ученика стрељају"

Такође ништа мање није "убедљивији"
Јошка Фишер који упоређује Србе са хитлеровим фашистима..
Он је позивао Немце у рат речима:
"НИКАД ВИШЕ АУШВИЦ"

Сећамо ли се ми КРАГУЈЕВЦА и стрељања српских
ђака и наставника?

Да ли то Немци покушавају да оперу савест......???

У сваком случају,..после свега,.....моје мишљење је да је
НЕМАЧКА највеће зло које се надвило над
српским народом
и да ће то зло трајати још дуго дуго, .....
све дотле док се ИСТИНА не открије,
......КО је тај, који је чинио злочине???

.

.

Комунизам, Нацизам и Фашизам.

nemci su odigrali ulogu i 1990. u odredjivanju karaktera `rasturanja` sfrj, podrzali su one politicke snage u sfrj i struje, koji su im bili saveznici u WWII

straus iz minkena, mala partijica desnicarska velikog uticaja na nemacku vlast i kao ona partijica sto je davala vecinu vladi, a dobila mesto ministra spoljnih poslova,

tako je nemacka pod uticajem politickih patuljaka , a velike nacisticke provinijencije, usmerila novouticajni eu brod u smeru kojim je ona zelela. a francuska je dobila, neku finansijsku kompenzaciju.

u eu svi dobri ...100.000 mrtvih na balkanu

Nemci su kaznjeni zbog svoje proslosti, kao narod su se suocili sa tom prosloscu zavrnuli rukave izgradili su ponovo svoju drzavu i zato su tu gde su danas ....Zato je trebalo mnogo truda,odricanja i vremena.

mislim da je najvaznije da su shvatili da nisu bogom dana nacija.... arijevci koji su iznad drugih, vec obican narod bas kao i svaki drugi

Ima i dosta nemackih politicara koji nisu podrzavai Nato agresiju!
Primer je jedan citat od Willi Wimmera

Noch nie haben so wenige so viele so gründlich belogen wie im Zusammenhang mit dem Krieg gegen Jugoslawien

Prevod:

Nikada nije jedna manjina lagala jednu vecinu ko sa rata protiv Jugoslavije!

Ima dosta pisaca ko Jürgen Elssser ili Peter Handke koji podrzavaju Srbe!

Dobro se sjecam takozvanog strajka Siptara u Trepci ,pa one maskarade od vode kako rudari lazu cijeli svijet i sebe same.Prvo Njemacka a za nom Slovenija,jadnicima salju svega i svacega ,ja pamtim banane.Definitivno od Njemaca ne treba bjezati no zato treba biti oprezan,i mudar,sve u okviru interesa.Suvise zla su nam nanijeli u jednom vijeku,skoro da nema covjeka bivse Jugoslavije koji to nije osjetio na svojoj kozi.
Ima jedna pjesma od Blagoja Bakovica,"GOROVILO"

Kako je ulazilo u nas gorovilo
Sve manje se o tom govorilo
Vidi se po travi kako smo je pasli
Da je spasa bilo mi se ne bi spasli

Pa da zaboravi sto ga jace boli
Dodas saku pepela ili zrno soli.

Nemci su kaznjeni zbog svoje proslosti, kao narod su se suocili sa tom prosloscu zavrnuli rukave izgradili su ponovo svoju drzavu i zato su tu gde su danas ....Zato je trebalo mnogo truda,odricanja i vremena.

Можда са прошлошћу која је вазана за Хитлера,

али да ли је СУОЧЕН и са овом, не тако давном прошлошћу,
која је везана за Геншера, Фишку и

Рудолфа Шарпинга,

који са тврдњом за стадион у Приштини да је "Конц логор" у
ком су Срби држали Шиптаре у Хитлеровом стилу",
излази
пред јавност априла, 1999.године и каже:
"када ја чујем да се родитељи и учитељи
сакупљају па се учитељи пред очима ученика стрељају"

ПИТАМ:
А, да ли је тај стадион у Приштини заиста био
шиптарски "конц логор"???

mislim da je najvaznije da su shvatili da nisu bogom dana nacija.... arijevci koji su iznad drugih, vec obican narod bas kao i svaki drugi

...то ће тек твоји сународници, да се у скорој будућности увере,
да ли су они обичан народ, као и сви други...
у ствари да ли се тако понашају њихови водећи политичари?!!

Ima i dosta nemackih politicara koji nisu podrzavai Nato agresiju!
Primer je jedan citat od Willi Wimmera

Noch nie haben so wenige so viele so gründlich belogen wie im Zusammenhang mit dem Krieg gegen Jugoslawien

Prevod:

Nikada nije jedna manjina lagala jednu vecinu ko sa rata protiv Jugoslavije!

Ima dosta pisaca ko Jürgen Elssser ili Peter Handke koji podrzavaju Srbe!

...Да, наравно да има,
ја и нисам генерисала и оптужила немачки народ!

kaoi svaki strajk gladju... mislis da se zaista strajkuje???
secas li se skoro kada je onaj crnogorac strajkova zbog priznanja.... i izasao utovljeniji za par kg.

Aman covjece zar ja ne napisah ''takozvanog'' strajka , pa premnogo sebi dajes prava ,kakve to veze ima sa strajkom covjeka koji iz ocaja i razocarenja rece da ce strajkovati gladju,i na kraju kakve to veze ima sa temom.

Aman covjece zar ja ne napisah ''takozvanog'' strajka , pa premnogo sebi dajes prava ,kakve to veze ima sa strajkom covjeka koji iz ocaja i razocarenja rece da ce strajkovati gladju,i na kraju kakve to veze ima sa temom.

...е,
кад се у тај рударско шиптарски штрајк дирне,
к`о да си дирнула у осиње гнездо,..па онда имај разумевања за такву
реакцију..:hahaha:

.

Sto je teko smijesno ,tebi smijesno meni zalosno sto je tebi smijesno,mjesto da mu nesto prozboris, fino se vidi da je komentar neumjesan .

Nemoj da se ljutiš jadna ne bila, evo ja fino čujem kako pričaš podgorički dok čitam! Jel si preko Morače il sa ovu/onu stranu :D Ne šćedoh nikoga da vrijeđam.

Evo šta mi je smešno bilo, taj "Adem 1" je neki Albanac koji je ovde banovan pa nije mogao da izdrži nego otvorio novi nalog. Smešno mi je takvo ponašanje.

Inače ja nisam pristalica da se njemu i sličnima bilo šta reče, jer se lik uglavnom bavi trolovanjem i drugim provokacijama. I tebi toplo preporučujem da se ne prepucavaš sa albanskim trolovima, kolko god da si luda :) (to gledam u tvoju aktivnost;) )

Aj uzdravlje :)

Back