Ne voleti seks

Cini ti se, tu se radi o nerazumevanju i slabom recniku....kada ne razumes temu i napisano onda ne mozes ni da odgovoris na nju, a jos ako ti je recnik tanak nije za ocekivati da zna sta je napisao. Posebno je pitanje vaspitanja.
Kada neko odraste u kafani i recnik mu je kafanski, a ponasanje ulicarsko.
:rotf:
Kad ogovaras nekoga kao baba ispred ulaza bar taguj ili citiraj...

Kakve to veze ima ko je gde mod? Pise ko gde hoce - kao i uostalom i ti sada, ulazis u polemiku koja nema veze sa forumom, nego sa licnim animozitetom clana prema meni.
Као прави поличтичар - кад ти нешто не одговара, патетишеш да је то напад на личном нивоу. Стао сам кад сам видео да твој чопор спава - нисам навикао да сам у већини.
Majstore, citiras mene, a ne diskutujes samnom? :think:
Наравно. Коментаришем твоје наводе ради других чланова. Не мораш да се осетиш прозваним нити обаветним да одговориш - на вољу ти.
I to nikakve veze nema, imam valjda pravo, a i svi ostali koji prate ovu temu da ne citaju kmecanje nego da procitaju sta ko misli o temi. Postavljac da je hteo da neko ruzi temu prepucavanjem postavio bi je na drugi pdf.
Наравно да имаш право (и могућност за разлику од нас чланова!) да не читаш постове чланова који ти се не свиђају.
За то имаш попут свих, опцију скроловања или Игнориши, па изволи. Уместо тога, ти писање које ти се не свиђа називаш кмечањем?! Сјајно!
Као члан који пише на овој теми, ти не можеш знати шта је хтео или није хтео аутор теме и да ли би је он пребацивао у одређеним ситуацијама!
Сааађи мало с облака или не комуницирај у својству члана са сиротињом рајом!
Управо ову твоју надобудност, која често прелази у дрскост и вређање чланова, коментаришемо и осуђујемо и Неприлагођена и ја.
Додао бих: и постовање полуинформација/неистина као аксиом, што свесно или несвесно обмањује читаоце (попут оног јуче на Кулинарству око БМ у млечним производима). Шта ти то треба?

Normalni su ljudi koji ne vole seks, dapače, takvi su najpoželjniji. Zamisli, mlada i zgodna bistrica u koju ti muž pilji ne voli seks, onaj zgodni bogati sa kojim bi ti žena jučer otišla ne voli seks.
Homoseksualci ne vole seks
Seljoberima nije tema
Zamisli da nema raznoraznih filija ili fetisha od kojih ti se želudac okreće
Prevara i laži

Pa zašto onda aseksualnost ne da nije poželjna nego je i prezrena? Brendiranje osobe kao one koja nema seksa gubitnikom/com čije mišljenje ne vrijedi?

Možda zato što je (prema Gaussovoj krivulji) jedino normalno mislit jedno govorit drugo a radit treće, to se još naziva kulturnim, vaspitanim ponašanjem?

Pa zašto onda aseksualnost ne da nije poželjna nego je i prezrena? Brendiranje osobe kao one koja nema seksa gubitnikom/com čije mišljenje ne vrijedi?
Prezrena je mozda od ljudi koji imaju vrlo uzak vidokrug, koji su ograniceni svojim neznanjem.
Aseksualnost jeste retka, ali nista nema nenormalno u njoj, niti treba da bude neka stigma.
Mi kao narod imamo losu naviku da lepimo etikete ljudima zbog njihovih seksualnih navika, pa su hiperseksualni ljudi takodje obelezeni kao k***e, ili svastoj**i i svaleri... Seksualne navike ne uticu na kvalitet necije licnosti, dok skrivanje i gusenje istih kvari kvalitet njihovih zivota.

Prezrena je mozda od ljudi koji imaju vrlo uzak vidokrug, koji su ograniceni svojim neznanjem.
Aseksualnost jeste retka, ali nista nema nenormalno u njoj, niti treba da bude neka stigma.
Mi kao narod imamo losu naviku da lepimo etikete ljudima zbog njihovih seksualnih navika, pa su hiperseksualni ljudi takodje obelezeni kao k***e, ili svastoj**i i svaleri... Seksualne navike ne uticu na kvalitet necije licnosti, dok skrivanje i gusenje istih kvari kvalitet njihovih zivota.
Kako bi izbjegao etiketiranje? Koliko znam i službeno se erotski osjećaji prema djeci, životinjama, mrtvacima itd jasno etiketira..

Kao i psihičke bolesti

Naravno, aseksualci nikome ne štete ali kako
Kako bi izbjegao etiketiranje aseksualizma?
Može li se imati otvorena rasprava o aseksualizmu, incelizmu i klasičnom nedostatku seksa?

Kako bi izbjegao etiketiranje? Koliko znam i službeno se erotski osjećaji prema djeci, životinjama, mrtvacima itd jasno etiketira..

Kao i psihičke bolesti

Naravno, aseksualci nikome ne štete ali kako

Kako bi izbjegao etiketiranje aseksualizma?
Može li se imati otvorena rasprava o aseksualizmu, incelizmu i klasičnom nedostatku seksa?
Uh, mnogo si siroko otisao, mislio sam samo na ljude koji imaju ili izrasen nagon za seksom ili ga uopste nemaju.
Upravo to, da se prvenstveno mladim ljudima objasnjava da to nije razlog da nekoga stave na stub srama ako nema poterbu za seksom. Ni one koji imaju potrebu a ne umeju/plase se da ostvare inetrakciju sa suprotnim polom. Mislim da je to ustvari greska u vaspitanju, roditelji uglavnom zakazu u upucivanju deteta na seks i sve oko njega sta moze da shvati u zavisnosti od uzrasta.

Možda zato što je (prema Gaussovoj krivulji) jedino normalno mislit jedno govorit drugo a radit treće, to se još naziva kulturnim, vaspitanim ponašanjem?
Oni koji su optereceni seksom, oni to preziru.
Time sebe uzdizu.

Back