Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.904
Pa, nekad nemaš izbor...tako ti i treba kad se druzis sa pijancima
I ne družim se, nego sarađujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, nekad nemaš izbor...tako ti i treba kad se druzis sa pijancima
I meni se dešavalo stalno JA druge da čekam, stalno JA da ih jurim i da vratim što pozajmim i što je pozajmljeno (najčešće knjige i MC kasete), nema to veze sa alkoholom, barem ovo boldovano, ljudi su generalno neodgovorni-da ne kažem sad nešto gore.Dobro, ti si ti... možda imaš neke nesalomive inhibicije, možda ti je to skoro pa urođeno.
Jednom velikom broju ljudi koji nisu alkoholičari je ispijanje alkohola izazvalo brojne sramotne situacije i stanja koja ne bi u treznom stanju sebi dozvolili.
Iskreno, ne verujem ljudima za koje znam da vole da piju alkohol nimalo.
Ne držim ih za pouzdane ljude, redovno se dešavalo da ih zivkam, podsećam, požurujem na nešto što bi jednoj osobi koja krajnje retko pije isti bilo ispod časti.
...Za post se slažem a i često se srećemo na pdf religija, nije mi ponos što nekad popijem, ali kontrolišem se, rekoh pivo- dva.
To opet nema veze sa religijom, tamo ćemo pričati više.
Pa da. A i kako je moguće da nikad nije eksperimentisao, da se nikad nije obezglavio, povraćao po zavesama, otkačio s Mirom Škorić do ludila?Jeste li čuli ovo nekad od ljudi, i ako jeste - šta mislite koje je poreklo tog stava?
Pretpostavljam da je on proizišao iz onog ''Šta pijan govori, to trezan misli!'' načina razmišljanja. Dakle, oni misle da onaj koji ne pije to ne čini zato što se plaši da će, usled popuštanja kočnica, otkriti svoje pravo lice.
JaDakako i volim ljude koji dobro podnose alkohol, smatram ih jačima od ovih drugih.![]()
U iskrenu kao prvo. Svaka čast muškarcu koji prizna da mu "mučenje" piti.Ja sam probao razna alkoholna pića. Ne prija mi nijedno. Ne kapiram šta je ukusno u alkoholu. Mogu da pijem, al mi to mučenje. I u koju kategoriju ja sad spadam?
Jeste li čuli ovo nekad od ljudi, i ako jeste - šta mislite koje je poreklo tog stava?
Pretpostavljam da je on proizišao iz onog ''Šta pijan govori, to trezan misli!'' načina razmišljanja. Dakle, oni misle da onaj koji ne pije to ne čini zato što se plaši da će, usled popuštanja kočnica, otkriti svoje pravo lice.
Pije se izuzetno, kad ti se pije, da bi se lepo proveo.
Iza toga se ne krije psihologija nego Bog.Ima li neko anksioznos nakon pijanstva? Ja se recimo lešim evo već deset godina i u zadnje dve mi krivica ne da mira. Koja se psihologija krije iza ovoga?
jetra cvili zeli da predjes sa vinjaka na koka-koluIma li neko anksioznos nakon pijanstva? Ja se recimo lešim evo već deset godina i u zadnje dve mi krivica ne da mira. Koja se psihologija krije iza ovoga?
a ko da ih sacuva, ako nece bog? ja nekako ne verujem ljudima koji pijuLudake i pijance i bog čuva, kaže narodna doskočica.
june, ko te iznervira, pijani ili trezni?Bullshit
pravi covek ne pije, ne kocka, ne qurva se i ne POSTOJIMislim da neki ljudi jednostavno ne podnose ukus i miris alkohola!Koliko god to drugim ljudima čudno zvučalo i delovalo.Ali napr.radije zapale đžoint. Svako ima "slabu tačku" gde kočnice popustaju...inače su mi simpatičniji ljudi skloniji takvim porocima, nego oni "čistunci". Ne mora to nužno biti alkohol, ali bar po koja cigareta...ono... bar nešto!Msm, da su oni strogi "čistunci" smrtno dosadni!