''Ne verujem osobi koja ne pije!''

Harmonica --- Ne sasvim je suprotno. Nikada ne treba sklapati poslove sa ljudima koji konzumiraju bilo koje alkoholno pice. Ljudi koji piju pogotovu,
zestoka pica,nisu podobni ni za prijateljstvo,ni za odnose sa zenskom populacijom.Muskarci koji piju (alkohol) najcesce su potpuno impotentni,jer
alkohol ubija polni nagon,unistava muski polni hormon.Zastoka alkoholna pica,bukvalno razaraju testise,a penis postaje mekan kao sundjer.
Na zalost,mnoge devojke se udaju za takve muskarce,pa im ostatak zivota prodje u plakanju i kukajuci nad svojim propalim zivotom.

Harmonica --- Ne sasvim je suprotno. Nikada ne treba sklapati poslove sa ljudima koji konzumiraju bilo koje alkoholno pice. Ljudi koji piju pogotovu,
zestoka pica,nisu podobni ni za prijateljstvo,ni za odnose sa zenskom populacijom.Muskarci koji piju (alkohol) najcesce su potpuno impotentni,jer
alkohol ubija polni nagon,unistava muski polni hormon.Zastoka alkoholna pica,bukvalno razaraju testise,a penis postaje mekan kao sundjer.
Na zalost,mnoge devojke se udaju za takve muskarce,pa im ostatak zivota prodje u plakanju i kukajuci nad svojim propalim zivotom.

Dobro, ali to nema veze sa temom.

Pitanje je bilo da li ste ovo iz naslova čuli nekad od ljudi i da li imate neke misli o poreklu tog stava.

Jeste li čuli ovo nekad od ljudi, i ako jeste - šta mislite koje je poreklo tog stava?

Pretpostavljam da je on proizišao iz onog ''Šta pijan govori, to trezan misli!'' načina razmišljanja. Dakle, oni misle da onaj koji ne pije to ne čini zato što se plaši da će, usled popuštanja kočnica, otkriti svoje pravo lice.
Mislim da deca alkoholičara imaju traume pa zato ne piju. Ali sasvim je moguće to što si rekao, pa makar podsvesno.

Dobro, ali to nema veze sa temom.

Pitanje je bilo da li ste ovo iz naslova čuli nekad od ljudi i da li imate neke misli o poreklu tog stava.
Kod primitivnih neskolovanih ljudi,cesto se moze cuti,da kazu: Muskarac koji ne pije,i nije muskarac ! Naravno,to primitivno misljenje,dolazi kao posledica
neobrazovanosti prostog sveta.Naravno ,istina o tome,ko je onaj koji pije,i obrnuto,koji ne pije,ide u korist,ovih drugih...

Ovo ti je na naucnu bazu kao i sve drugo sto pises ili ti sve sto smislis nekim organom racunas u nauku?
Blage veze decace...

Ovo ti je na naucnu bazu kao i sve drugo sto pises ili ti sve sto smislis nekim organom racunas u nauku?
Blage veze decace...
Prijatelju.Ti si toliko "napunjen" verovanjima obicnog naroda,da sve sto vlada kao misljenje jednog neukog naroda,ti u to verujes.To je lepo,ali treba
verovati nauci a ne prmitivcima,koji alkohol stavljaju u neke visine,koje on ne zasluzuje.Shvati,da je alkohol najvece zlo,koje covek moze da proizvede.
Da je srece (kao sto nije) trebalo bi uvesti prohbiciju,a prodaju alkohola zabraniti i kaznjavati one koji ga proizvode.

To je nepoverenje prema nekome ko nema slabosti, ljudima je lakše sa nekim ko ima slabost, a zapravo ih svi imamo. Samo ih neko bolje krije ili obuzdava.
Meni je jako tesko,kada vidim (a video sam mnoge) kako muskarci-muzevi,dolaze kuci pijani,kako biju svoje zene,kako deca vriste,kako se porodice
rasturaju.Za sve to,kriv je taj prokleti alkohol,koji od ljudi pravi zveri,koji ne samo da tuku svoje zene,vec ih i ubijaju.Rakija je zivi djavo.Koliko je zena
ubijeno u srbiji, samo za poslednju godinu dana ? Preko sezdeset ! Treba razmisliti o tome !

Prijatelju.Ti si toliko "napunjen" verovanjima obicnog naroda,da sve sto vlada kao misljenje jednog neukog naroda,ti u to verujes.To je lepo,ali treba
verovati nauci a ne prmitivcima,koji alkohol stavljaju u neke visine,koje on ne zasluzuje.Shvati,da je alkohol najvece zlo,koje covek moze da proizvede.
Da je srece (kao sto nije) trebalo bi uvesti prohbiciju,a prodaju alkohola zabraniti i kaznjavati one koji ga proizvode.
Jeste naucnice nas nego probaj malo da se dezinfikujes , pa objasni meni o tim verovanjima narodnim. Koja naravno ne poznajes, a u nauku se ne razumes...dekle, dezinfekcija pa svrati.

Meni je jako tesko,kada vidim (a video sam mnoge) kako muskarci-muzevi,dolaze kuci pijani,kako biju svoje zene,kako deca vriste,kako se porodice
rasturaju.Za sve to,kriv je taj prokleti alkohol,koji od ljudi pravi zveri,koji ne samo da tuku svoje zene,vec ih i ubijaju.Rakija je zivi djavo.Koliko je zena
ubijeno u srbiji, samo za poslednju godinu dana ? Preko sezdeset ! Treba razmisliti o tome !

Ok, samo tema nije o tome.

• Podržavam
Reactions: DUH
Jeste li čuli ovo nekad od ljudi, i ako jeste - šta mislite koje je poreklo tog stava?

Pretpostavljam da je on proizišao iz onog ''Šta pijan govori, to trezan misli!'' načina razmišljanja. Dakle, oni misle da onaj koji ne pije to ne čini zato što se plaši da će, usled popuštanja kočnica, otkriti svoje pravo lice.
Mislim da neki ljudi jednostavno ne podnose ukus i miris alkohola!Koliko god to drugim ljudima čudno zvučalo i delovalo.Ali napr.radije zapale đžoint. Svako ima "slabu tačku" gde kočnice popustaju...inače su mi simpatičniji ljudi skloniji takvim porocima, nego oni "čistunci". Ne mora to nužno biti alkohol, ali bar po koja cigareta...ono... bar nešto!Msm, da su oni strogi "čistunci" smrtno dosadni!

• Podržavam
Reactions: DUH
Lep post Andreje,ali akohol je pre bih rekao oslobodio zlo ili frustracije u tim ljudima koji pijani maltretiraju druge.
Ili neizivljene kurazi koji daju gas automobilima da se i pijani dokazu kao likovi.
....................................................................................................................................................................................
Sto ljudi koji su se po prirodi psiholoski pomirili sa stvarima kakve jesu ili nad kojima nema poslovnog mobinga ne pokazuju znake agresivnog ponasanja u pijanom stnju.Hocu reci alkohol samo oslobadja ono sto chuchi u tebi.

Te im onda ljudi ne veruju zato što misle da potreba za potpunom apstinencijom od alkohola izdaje nesposobnost da se kontrolišu impulsi?
Ne znam. Jedina osoba koju poznajem da ne pije je moja majka. Otac je bio alkoholičar i ona se plaši pijanih ljudi.
A ja se plašim šta se to u njoj krije jer kako se kaže: "Čovek nije ono što misli da jeste. On je ono što krije".
Dakle, postoji doza nepoverenja prema majci, ali ne znam da li to spada pod "komplikovani odnosi sa majkom", da li to ima direktne veze sa tim što ona ne pije- ne znam ni ja, nagađam.

Back