L LUSJE Stara legenda Poruka 90.921 10.08.2019. u 23:38 - Ne uspevam da onemogucim obavestenja na svom uredjaju #1 Problem prilikom odjave.Dobijam i obavestenje omoguciti obavestenja na svom uredjaju.I.to preko teksta koje ukucavam Necu obavestenja.
Problem prilikom odjave.Dobijam i obavestenje omoguciti obavestenja na svom uredjaju.I.to preko teksta koje ukucavam Necu obavestenja.
Red Kokoška Šanel VIP Poruka 73.657 11.08.2019. u 11:19 - Ne uspevam da onemogucim obavestenja na svom uredjaju #2 LUSJE: Problem prilikom odjave.Dobijam i obavestenje omoguciti obavestenja na svom uredjaju.I.to preko teksta koje ukucavam Necu obavestenja. Kliknite za proširenje... Meni se to isto pojavljuje, svaki put. A rekla sam da me više nikad ne pita. I pita me uvek... Upvote 0 Downvote
LUSJE: Problem prilikom odjave.Dobijam i obavestenje omoguciti obavestenja na svom uredjaju.I.to preko teksta koje ukucavam Necu obavestenja. Kliknite za proširenje... Meni se to isto pojavljuje, svaki put. A rekla sam da me više nikad ne pita. I pita me uvek...
Ivan Veoma poznat Administrator Poruka 12.599 11.08.2019. u 12:38 - Ne uspevam da onemogucim obavestenja na svom uredjaju #3 Little Redhead: Meni se to isto pojavljuje, svaki put. A rekla sam da me više nikad ne pita. I pita me uvek... Kliknite za proširenje... Kada kliknes na "Vise me ne pitajte" nece se vise pojavljivati to pitanje ukoliko si dozvolila kolacice (cookies) u pregledacu. Upvote 0 Downvote
Little Redhead: Meni se to isto pojavljuje, svaki put. A rekla sam da me više nikad ne pita. I pita me uvek... Kliknite za proširenje... Kada kliknes na "Vise me ne pitajte" nece se vise pojavljivati to pitanje ukoliko si dozvolila kolacice (cookies) u pregledacu.