Ne treba mi muškarac?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Nisam usamljena nego sama.. i ne treba mi nikakav muškarac?
Od vjere u ljubav do razočarenja.. ili spoznaje da su svi isti? Ne nisu.. ali ja, jednostavno nisam te sreće. Što se više trudim da nadjem onog savršenog, sve manje sreće imam, razočarenja idu od jednog do drugog? ..samo kažem da to ne treba biti jedini cilj u životu, i da ne treba trošiti vrijeme na površne tipove.
Treba li se prepustiti životnom ruletu pa kad-tad naletjeti na onog pravog?
Koliko često smo čuli to famozno šta će menui muškarac? Neke žene zaista misle to što kažu, jer ne bi da se maltretiraju dok su druge one baš nesrećene u ljubavi.. uvijek nalete na pogrešnog.
Od onih što su izgubili vjeru i nadu u ljuvav, pa do onih kojima stvarno ne treba muškarac?
A zašto im ne treba ni jedan, nije mi baš jasno? Životni partner nije samo tu zbog seksa, postoje hiljadu drugih razloga zbog čega treba biti u (nekoj) vezi.

Od vjere u ljubav do razočarenja.. ili spoznaje da su svi isti? Ne nisu.. ali ja, jednostavno nisam te sreće. Što se više trudim da nadjem onog savršenog, sve manje sreće imam, razočarenja idu od jednog do drugog? ..samo kažem da to ne treba biti jedini cilj u životu, i da ne treba trošiti vrijeme na površne tipove.
Koliko često smo čuli to famozno šta će menui muškarac? Neke žene zaista misle to što kažu, jer ne bi da se maltretiraju dok su druge one baš nesrećene u ljubavi.. uvijek nalete na pogrešnog.
Od onih što su izgubili vjeru i nadu u ljuvav, pa do onih kojima stvarno ne treba muškarac?
A zašto im ne treba ni jedan, nije mi baš jasno? Životni partner nije samo tu zbog seksa, postoje hiljadu drugih razloga zbog čega treba biti u (nekoj) vezi.
Превише Дизни цртаћа, нетолерантности, кратких фитиља, жеље за инстант кармом...

Niko ne izlazi na ulicu sa željom da datog momenta pronađe muškarca ili ženu za sebe osim onih kojima je jedina životna perspektiva da imaju sponzora m/ž;
Osoba koja smatra da joj ne treba niko, već kroz koji dan može da naleti na nekog dovoljno zanimljivog da bi poželela da zna više, provodi vreme i sl., a ako je to uzajamno, eto nove šanse.
Razočarenja su propratna stvar u svakom segmentu života. Čak i u toaletu se nađemo razočarani, znamo za jadac! :D
Ne bih se osvrtala previše na te poštapalice: "Meni niko ne treba...", jer treba nam bar neko ko će to da čuje/pročita;
S toga, samo veselo!

Postoje takvi periodi...
Emotivno pregoris, istrosen si...Nije to nista cudno. Prosto nisi sposoban da ulozis ni malo emocije, paznje u ljubavne veze.
Превише Дизни цртаћа, нетолерантности, кратких фитиља, жеље за инстант кармом...
Pa i nije. Obicno se desava posle duzih veza.

Ista prica, sto se vise trudim da nadjem Savrsenu zenu to mi sve losije ide.
Ne znam zasto covece.. Kao da ne postoji savrsena zena.

Back