Ne svi muskarci (tj. strah od muskaraca)

Da li strahujete, tj. da li se bojite muskaraca?

• Da

• Samo nekih muskaraca

• Samo nepoznatih muskaraca

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam danas jedan blog devojke iz neke evropske drzave, koja govori o problemu koji zene imaju sa muskarcima.
Ona opisuje kako kada prodje ulicom muskarci dobaciju, komentarisu, i da jednostavno strahuje da u svakom trenutku moze biti napadnuta seksualno od svakog muskarca.
U svom blogu cak i opisuje kako sa sobom nosi neki noz koji stiska i drzi skrivenog kada se vraca sama, ili se nadje sama sa nekim muskarcem, jer se boji da ce je on napasti.

Moje pitanje vama je, jesu li svi muskarci (potencijalni) silovatelji, manijaci, i da li se vi kao zene bojite muskaraca?
Kako reagujete na ponasanje nekih muskaraca, tipa dobacivanje, komentare, ili auto koji za vama ide oko 11-12 sati polako i prati vas, nudi prevoz i sl?

Da li taj problem zaista postoji i u kojoj meri? Kakva su vasa iskustva sto se ovog problema tice? Kako se vi nosite sa time, i koji bi savet dali drugim zenama koje imaju taj isti problem?

Poslednja izmena:
Citam danas jedan blog devojke iz neke evropske drzave, koja govori o problemu koji zene imaju sa muskarcima.
Ona opisuje kako kada prodje ulicom muskarci dobaciju, komentarisu, i da jednostavno strahuje da u svakom trenutku moze biti napadnuta seksualno od svakog muskarca.
U svom blogu cak i opisuje kako sa sobom nosi neki noz koji stiska i drzi skrivenog kada se vraca sama, ili se nadje sama sa nekim muskarcem, jer se boji da ce je on napasti.

Moje pitanje vama je, jesu li svi muskarci (potencijalni) silovatelji, manijaci, i da li se vi kao zene bojite muskaraca?
Kako reagujete na ponasanje nekih muskaraca, tipa dobacivanje, komentare, ili auto koji za vama ide oko 11-12 sati polako i prati vas, nudi prevoz i sl?

Da li taj problem zaista postoji i u kojoj meri? Kakva su vasa iskustva sto se ovog problema tice? Kako se vi nosite sa time, i koji bi savet dali drugim zenama koje imaju taj isti problem?
ja bih zbog ovog boldovanog umrla od straha
manijaka ima svuda.pazim da ne idem sama nocu,ne ulazim sa sumnjivim muskarcima u lift i toliko

Mora postojati ta doza opreznosti. Meni se u BG uveče desilo da taksista nije htio da me pusti iz kola, niti da me vozio u pravcu moje adrese, kad sam mu zaprijetila da mi je stric konzul u Francuskoj i navela mu ime i prezime, uprpio se i samo otvorio vrata. Moju koleginicu sa faksa su na sred Slavije po bijelom danu za malo ugurali u neki kombi, spasila je luda sreća.

Nepobitna je cinjenica,da se u nasem gradu Beogradu,navuklo mnogo sljama,mnogo nasilnika,izopacenih likova,koji
zaista pretstavljaju realnu opasnost,za mladje zene,koje pogotovu u kasnijim vecernjim satima,hodaju ulicama Beigrada.
Psiholozi to dobro znaju,uvece,i to narocito posle dvadeset i dva casa,kod kod likova koji imaju poremeceni sistem
vrednovanja normalnog ponasanja,pocne da buja zelja za nasiljem. Takvi likovi,imaju neodoljivu zelju,da svoju seksualnu
zelju za snosajem,dozive na izrazito brutalan,nasilan nacin tj.putem silovanja.Da ovakvi bolesni muskarci,postoje u dobrom broju u nasem gradu,to svi znamo. Ali,ono sto mene cudi,kada se nekada kasnije nocu,vracam u svoj stan,to je sledece.

Devojke,lepe mlade,lepo razvijene i nasminkane,vracaju se potpuno same,u neko od udaljenih beogradskih naselja.
Da bi situacija po njih bila jos opasnija,one su tako "obucene",da su ustvari polu-gole. Tako razgolicene,u mraku neke
od beogradskih ulica, "bogu iza kicme", pretstavljaju prosto "poziv" tim bolesnim tipovima,da ih napadnu i siluju.Mislim
da je uloga roditelja,mnogo omanula. Roditelji su duzni,kada vide da se njihova petnaestogodisnja "devojcica" sprema
kasno uvece da izadje u grad,obucena kao clanica neke javne kuce,da je savetom sprece.Treba toj zenskoj deci,
objasniti,da ne zive u Diznijevom parku,vec u jednoj metropoli,prepunoj kriminala,i ljudi pomucene svesti,kojima bi
pravo mesto,bilo boravak u nekoj Psihijatriskoj Ustanovi,a koji nije tamo smesten,samo zbog toga,sto Drzava nema
novaca,za izdrzavanje takvih Ustanova.

georgejune - Znas sta prijateljui.Tvoj post,na kome si za ovako ozbiljnu temu,napisao moram reci, glup komentar,koji glasi : "bolje bi joj bilo da se kresne,
nego da pise blog". Ja tebe sada pitam.? Da li bi ti bio sreca,da se tvoja recimo sestra, "kresnula " sa nekim manijakom.? Molim te odgovori mi,na ovo pitanje.
Ima stvari,sa kojima mozemo da se salimo. Ali sa ovakvom ozbiljnom stvari,kao sto je SILOVANJE, zaista je krajnje,krajnje neukusno davati takav komentar,
koji si sebi dozvolio na ovom cenjenom forumu.!!!

Devojke,lepe mlade,lepo razvijene i nasminkane,vracaju se potpuno same,u neko od udaljenih beogradskih naselja.
Da bi situacija po njih bila jos opasnija,one su tako "obucene",da su ustvari polu-gole. Tako razgolicene,u mraku neke
od beogradskih ulica, "bogu iza kicme", pretstavljaju prosto "poziv" tim bolesnim tipovima,da ih napadnu i siluju.Mislim
da je uloga roditelja,mnogo omanula. Roditelji su duzni,kada vide da se njihova petnaestogodisnja "devojcica" sprema
kasno uvece da izadje u grad,obucena kao clanica neke javne kuce,da je savetom sprece.Treba toj zenskoj deci,
objasniti,da ne zive u Diznijevom parku,vec u jednoj metropoli,prepunoj kriminala,i ljudi pomucene svesti,kojima bi
pravo mesto,bilo boravak u nekoj Psihijatriskoj Ustanovi,a koji nije tamo smesten,samo zbog toga,sto Drzava nema
novaca,za izdrzavanje takvih Ustanova.

Upravo to je jedan od glavnih okidača.
Jesu oni i bolesni, i izopačeni i željni instant snošaja i sve to, ali kada ti izadjes gola,
ili utegnes guzu u helankice i tangice, pa svakom normalnom muskarcu bi palo na pamet da je kresne.

Osim toga, problem je što su to mahom u poslednje vreme mlade devojke od 15, 16, 17 godina.
Hej, dete. Ja imam sestru, i baš me je strah da je pustim tek tako da izadje kasno uvece.

Pa ideš u noćni klub, ne možeš biti u trenerci...

Za noćni klub se možeš obući i drukčije, a opet biti pristojna, i privlačna.
Devojke su izgubile iz vida pojam 'elegancija'. Ne sve, naravno. :)

Uostalom, kada se već ide u noćne klubove, ne ide se sam. ;)

Uzgred, ja nisam mator, imam 19 godina, i ja izlazim.
Znam slučajeve koje vode računa o sebi i slučajeve koje svaki put drugi čika (tatica) vraća kući...!

E pa, o tome pričam.
Idete u ta sranja od klubova, gde se drpaju po klozetima.
Zato i prolazite tako.

Dobro, volEm i ja ponekad, nije da nije, ali, ja sam musko, pa valjda nisam pozeljan manijacima.
Nažalost, neka cica me nije napastvovala. i da jeste, ne bih se bas mnogo opirao, osim ako nje sadista. :lol:
Ovo je onako... klasična i degutantna zamena teza i prebacivanje krivice za silovanje na žrtve silovanja čija je suknjica, je l, zamahnula silovatelju ispred nosa, pa sirotan nije mogao da se suzdrži.

Ovo je onako... klasična i degutantna zamena teza i prebacivanje krivice za silovanje na žrtve silovanja čija je suknjica, je l, zamahnula silovatelju ispred nosa, pa sirotan nije mogao da se suzdrži.
ma jok treba im reci cero obuci se da ne nazebes

Ovako u provod idu beogradske klaberke - bez grudnjaka i gaćica

Kada biraju garderobu za noćni život, mnoge devojke se rukovode parolom "manje je više". Međutim, nekad baš preteraju...
Kako piše ............... ovog vikenda na splavu River najviše pažnje privukla je atraktivna crnka, koja uz svoju kombinaciju, slučajno ili namerno, zaboravila da obuče brushalter.

516085_nocni-provod01-foto-beogradnocu-com_ff.jpg

Kod nje važi parola "manje je više"

Ona je izbrala crnu čipkanu majicu koje je otkrila njene atribute, ali i činjenicu da je brushalter ostavila kod kuće.

516086_nocni-provod02-foto-beogradnocu-com_ff.jpg

Ona nije zaboravika brus...

Za razliku od nje, jedna zgodna plavuša na Fristajleru nije zaboravila brushalter, ali izgleda da jeste - pantalone.

bolesnici..
preporuka nosite suzavac,nalazi se za nekih 15 eu,,
Zabranjen je ali se tolerise ukoliko se upotrebi u svhu samoodbrane .ipak je najbolje da ne dodje do toga.
Noz ne bih preporučio jer moze da dodje do svega i svačeg..Samo baratanje(pokusaj ubistva) nozem moze iritirati manijaka sto bi moglo da donese negativne ishode u 99% slučajeva po zenu.
Zato lepe dame suzavac i izbegavajte mrak u sitne sate ;)

Sto se tiče devojke koja je napisala blog..Svi ti koji dobacuju su pičkkice,(nisu manijaci)
mada mi nesto ne da da verujem u to..ipak je 21 vek..ko se ponasa tako prostački u danasnje vreme?

A šta ti misliš Perice da manijaci ne napadaju žene koje su kao pristojno obučene? Niđe veze.

Ne, samo sam rekao da je to okidač.
Sigurno je da će mu primamljivija biti zgodna bičarka, koja je uz to polugola.

Svakako da su učestali i napadi na pristojno obučene, artikulisane žene/devojke.

Niste me razumele. ;)

Ne, samo sam rekao da je to okidač.
Sigurno je da će mu primamljivija biti zgodna bičarka, koja je uz to polugola.

Svakako da su učestali i napadi na pristojno obučene, artikulisane žene/devojke.

Niste me razumele. ;)

Значи, никако не носити оскудан купаћи на плажи, базену.

Јел видиш колико је то глупо?

Back