Ne smeta nam što se Nikola Tesla kastrirao zbog nauke a smeta nam što se Novak žrtvuje za ljudska prava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Autorska tema
Ajde licemerni svete upitajmo se koliko je licemerstva u nama.Svi prećutkuju šta je Nikola Tesla uradio sebi zato što je bio najveći um čovečanstva a kada je reč o sportisti svih vremena onda možemo i da pljujemo po njemu kada se bori i za naša prava.
Mislite li da je nauka ispred ljudskih prava u svetu?
Ja sam lično ubeđen da nije.
Ako nema ljudskih prava onda nema ni napretka civilizacije,Atlantida i ako nije postojala dokazuje da je tako.
Iznesite vaše mišljenje o ovome.

Autorska tema
Ajde licemerni svete upitajmo se koliko je licemerstva u nama.Svi prećutkuju šta je Nikola Tesla uradio sebi zato što je bio najveći um čovečanstva a kada je reč o sportisti svih vremena onda možemo i da pljujemo po njemu kada se bori i za naša prava.
Ako nema ljudskih prava onda nema ni napretka civilizacije,Atlantida i ako nije postojala dokazuje da je tako.
Nije valjda da je i Djokovic iseko sebi svoja yayca ili sta si zapravo hteo da kazes?

Autorska tema
Idiotski je porediti genijalca kao sto je Nidzo i vrhunskog udaraca loptice....

Ja nisam bukvalista poput tebe gledam po uticaju na čovečanstvo.I jedan i drugi imaju zajedničku osobinu.Novak će pobediti Zapadni veštački covid 19 kao Tesla Edisona.
Nece on pobediti nikoga,zato sto je deo sistema.
I da nije deo tog sistema nikada ne bi postao uspesan sportista i materijalno obezbedjen.
Nole i slicni su tu samo da zabavlaju raju svuda po svetu.
............
Dok je Nidzo bio jedna sasvim suprotna prica...

Nece on pobediti nikoga,zato sto je deo sistema.
I da nije deo tog sistema nikada ne bi postao uspesan sportista i materijalno obezbedjen.
Nole i slicni su tu samo da zabavlaju raju svuda po svetu.
............
Dok je Nidzo bio jedna sasvim suprotna prica...
Pa teško je tebi sa ubeđenjima bez dokaza dokazati bilo šta pozitivno kod Novaka.

Новак је заиста урадио нешто што је достојно поштовања и због тога су га нападли , велики човек ..само то могу да кажем
Ma pusti uvek će biti praznoglavaca koji pljuju po ljudskim vrednostima.

Otkud ti to da Novak nema pozitivne osobine...
Kako da ima kada upoređuješ babe i žabe.Novak vredi za ovo vreme a Tesla za ono i tu je diskusija završena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back