ne razumem

darth ani:
A long time ago in a galaxy far,far away...StarWars Episode ???: My story about dieing!

Star wars has ended,and......Oh cut the crap and get to the good stuff,baby! :D :lol:

:idea:
Kada umremo(koliko ja mislim)idemo u neki drugi zivot na nebu,gde se vidimo s svima ostalima koji su umrli,ali bez ikakvih oziljaka,rana i slicno.Odatle mozemo da posmatramo zemlju i gledamo sve sto ljudi 'ZIVI' rade.Medjutim ghostovi nepostoje tako da sa zivim svetom nemozemo da pricamo.Gore so ostaje neko vreme,i ja mislim da sto duze ostanes,to bolji zivot dobijes,zato sto se na nebu,ja mislim ne ostaje zauvek ,vec se nakon izvesnog vremena vrati na zemlju,nekad u istom telu,a nekad u drugom.Nekad se mozda vratimo i ko zivotinje.I ja to mesto zamisljam skroz belo,u cemu zivis tako sto mastas kako bi ti hteo da zivis.

THE END 8-)

Bez ikakvih oziljaka ili rana... to podrazumeva da cemo tamo imati kosu,kao da se nismo nikad shishali, i sl. sto dalje podrazumeva potputo nerazvijeno telo, mi se na ovom svetu razvijamo fizicki samim zivotom, sto bi po tebi na drugom svetu bilo preskoceno...
Jedina stvar koje se plasim je crnina, nishtavilo...

Kada pocnemo njuskati travu odozdo, nacicemo se u jednoj sobi sa tri astala sa tri sluzbenika...
Kod svakog provedemo 15-min intervju
1. cata: Cao. Ja sam predstavnik raj & pakao koncepta. Ako zelite gore, znajte da nema cuge, pusenja, psovanja, tuce, sex-a i ostalih sranja...Zato nudimo dusevno blagostanje, duhovni mir, lebdenje na oblacima, zlatne harfe i ostalo...Pride dobijete oreol & krila...Vecni stan i hrana obezbedjeni zauvek..
Ako zelite dole, imacete sve. Drogu, cugu, visegodisnje zurke, orgije, privatne reke piva po zelji, lavasurfing i sumpor paraglajding, sex-a kad, koliko i s kim zelite, minigolf i nonstop rokenrol na radio Hell-u.Cak i imamo mesecne lutrije, pobednik postaje demon ili zaposeda smrtnika po zelji dok ne bude exorciziran...Ali ima jedna caka.Sve ide na kredit.Otplacujete patnjom.Zububolja, glavobolja, opekotine svakog stepena su samo za radio hell pretplatu...

2. cata: Hello. Ja sam ispred reinkarnacijskog projekta. Ne mozemo da garantujemo da ce te se preroditi u nekog novog Gates-a ili Trump-a, cak ne mozemo ni da obecamo da cete se roditi kao covek, a i sta ce vam to? Sama patnja. Rmbajte i crncite da biste zderali.Ono malo sto se zezate vam je apsolutno bezveze.A jos zagadjujete okolinu.Kao zivotinja ili cvet, recimo,eeee, tu je drugacije...
Tu nema kredita, posla, ratova i alkoholizma.Nema granica, nacija i rasa...Evo upravo imamo dva slobodna porta. Jedan za labuda, a drugi za karanfila.Sta kazete?

3. cata: Cao.Ja sam nistavilo, cudi me da me uopste vidite. Vi mrtvi, a ja nista. Kad je vec tako, nudimo vam vecno nista. Nikako se prebacujete u rupe bez dna u praznocu bez pocetka i kraja, a usput vas nema nikad niti ce vas ikada biti, kao sto vas nikad nije bilo. Vidite,cujete i osetite moju kaaru zauvek do beskraja. A sto je najlepse, nema vas ni u jednoj paraleli nistavila, niti existirate ni na jednoj energetskoj razini.Necete biti sposobni cak da osetite nistavilo. Postacete koristan clan ovih nasih svemira...

Ako neko zna jos kojeg catu, neka ga predstavi...

Back