gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
zato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam zelela da smaram, samo me interesuje zasto su neke stvari koje su daleko gore od psovanja dozvoljene (ili se mozda samo svi prave da ih ne primecuju)! Stvarno ne razumem! :?gigule:
A zasto ne bih otvorila? :?gigule:...pa si zato ovde otvorila temu ...
chokolada:A zasto ne bih otvorila? :?gigule:...pa si zato ovde otvorila temu ...
Kakve se sve teme ne otvaraju i ostaju otkljucane :shock: , ova moja je jos dobra!
a...ti si ona kuchka shto prosipa vodu deci na glave...cccLPhoklica:ma nema problema, i onako s prozora gledam na skloniste...
zakopali?? pa s cime onda ratujete? :?chokolada:Gigule i ja smo davno zakopale ratne sekire! :wink:
ne nisam ta... pitaj moju komsiku *od gore*..goodday:a...ti si ona kuchka shto prosipa vodu deci na glave...cccLPhoklica:ma nema problema, i onako s prozora gledam na skloniste...
Udaramo jedna drugu sisama!LPhoklica:zakopali?? pa s cime onda ratujete? :?![]()
rastamann:chokolada:A zasto ne bih otvorila? :?gigule:...pa si zato ovde otvorila temu ...
Kakve se sve teme ne otvaraju i ostaju otkljucane :shock: , ova moja je jos dobra!
kad chokolada pojede bananu, deshava se neverovatna promena...Chokolada postaje ministar DSDS za ljudska prava u okviru zakljuchanih tema...
Pa i ti si devojko malo luda, da ne kažem glupa što otvaraš temu na svaštari, kad i sama znaš da ovde nećeš dobiti ni jedan iole pametan odgovor (što se može utvrditi iz postova). Umesto lepo da si uradila nešto konkretno, naprimer obratila se moderatoru 'zanimljivih sajtova' ili administratoru, da ukloni takav sadržaj sa foruma. Ali ne, ti pišeš na svaštari,... jer 'ne razmeš'...chokolada:A zasto ne bih otvorila? :?gigule:...pa si zato ovde otvorila temu ...
Hvala na komplimentu!DabaMAN:Pa i ti si devojko malo luda, da ne kažem glupa što otvaraš temu na svaštari, kad i sama znaš da ovde nećeš dobiti ni jedan iole pametan odgovor (što se može utvrditi iz postova). Umesto lepo da si uradila nešto konkretno, naprimer obratila se moderatoru 'zanimljivih sajtova' ili administratoru, da ukloni takav sadržaj sa foruma. Ali ne, ti pišeš na svaštari,... jer 'ne razmeš'...![]()
ccc..., pa neka onda, i dalje ćemo mi gledati ljude kako jedu bebe i slične gadosti.