Не разумем...

Када би напредњаци, наравно форумски, били толико љубазни и објаснили ми шта се то десило код њих преко ноћи, па су променили ставове.

Када се мењају околности , мењају се и ставови. И не преко ноћи, као што је било у овом случају

Али ти просту истину да је прилагођавање један од путева одржања тешко да ћеш икад схватити

pa ocita je namera razbijanja SRS kao najjace stranke...i monopolski polozaj vladajucih zuto plavih...

Шешељево и његове екипе будалесање о "великој србији" , србима католицима, муслиманима ... је јако угрозило "монополски положај..." :lol:

У оваквом времену такве идеје заступа само идиот или провокатор што је шешељ у ствари

Poslednja izmena:
Шешељево и његове екипе будалесање и "великој србији" , србима католицима, муслиманима ... је јако угрозило "монополски положај..." :lol:

У оваквом времену такве идеје заступа само идиот или провокатор што је шешељ у ствари

Хјд нчи д кцш

Када се мењају околности , мењају се и ставови. И не преко ноћи, као што је било у овом случају

Али ти просту истину да је прилагођавање један од путева одржања тешко да ћеш икад схватити
ОВО ЈЕ ЧИСТО

30490.jpg

И ШТО ЛИ МЕ ТО ......АМА БАШ УОПШТЕ................. НЕ ЧУДИ!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

paprikarius, обзиром да су тако глуп, показујеш нам своју слику да ваљда видимо да ниси ружан колико си глуп

Добро показао си је, а за слике из породичног албума заснуј посебну тему

paprikarius, обзиром да су тако глуп, показујеш нам своју слику да ваљда видимо да ниси ружан колико си глуп

Добро показао си је, а за слике из породичног албума заснуј посебну тему

"Ма пусти мајку..............шта ће ти мајка...........сад сам ти ја и отац и мајка!!!":hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Него дај ти мене овако "глупог и ружног",
мало "просветли" и "упути" у тајне политике и
исправног политичког деловања!!!
Ето када те лепо молим!!!:whistling::whistling::whistling:

Теби треба просветљење као вјерици радети и том профилу

Ајде сад у ропотарницу историје, доста је било иживљавања и наношења штете српском народу. "Шешељизам" је своје одплесао

Теби треба просветљење као вјерици радети и том профилу

Ајде сад у ропотарницу историје, доста је било иживљавања и наношења штете српском народу. "Шешељизам" је своје одплесао

Е ако те Веверица клела.............ја ту ништа нисам крив..........мајке ми!!!:hahaha::rotf::hahaha:
А је л' те проклела до 7-ог или 11-ог колена!!!:think: :think: :think:

Него да пустимо ми то празноверје!!!

Дедер ти то мени мало ближе објасни и укажи на прави пут!!!
Ти си видим "паметан" и леп и све правилно схваташ, процењујеш и предвиђаш!!!
Па није ни лепо, а ни људски да то не поделиш са нама!!!:whistling: :whistling: :whistling:

Не знам, али исти сте профил

Она јадна куне, а нико да јој каже како је највише проклета јер је физичка и духовна наказа :kafa:
Па добро..............ти знаш наш профил!!!
Дај да видимо тај твој.................уху и оку пријатни, паметни и продуховљени профил!!!
Ја када бих био као ти.................сваки дан бих овде качио своје слике .....................да се људи диве!!!:ok:
Дај причај нам мало о себи и твојим визијама!!!
ПРОСВЕТЛИ И СПАСИ.................. НАС.........ЗАВЕДЕНЕ!!!:whistling: :whistling: :whistling:

Како оригинално , ово мора да су "монтирали" paprikarius и nojkic_problem :lol:

Ајде лепо признај...............да на састанцима.........................................разрађујете тактику............како да нас утаманите!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

НЕЋЕМО ДА КАЖЕМО........ "правнику и ПОСТДИПЛОМЦУ"!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Back