NE RAZUMEM UKUS JEDNE DRUGARICE!

"cud je zenska smijeshna rabota, stotinu ce promeniti vjera da ucini sto joj srcu drago..."
znam gomilu takvih klosarcica po kraju koji piju, pushe, duvaju, diluju drogu, bleje do kasnih sati na ulici... par puta sam izblejao celu noc sa njima i jedino sto mi je bilo na umu to je da li ce nas startovati murija... sada kad ih vidim predjem na drugu stranu ulice...
ne znam da li je u redu da kritikujem devojcice koje se loze na takve indijance, ali i ja sam se u tim godinama lozio na tucu i stvari na rubu zakona, ali nisam ih praktikovao, misleci da to mogu samo carevi... ma koji carevi, to su nezreli ljudi koji hoce da po svaku cenu budu drgaciji od drugih i steknu jeftinu popularnost, koja brzo prodje, a sve devojke koje budu sa njima, kad zaskripi zbrisu i odu sa nekim likom koji je pravi laf, radi, ima posao i zivi normalan zivot...
sad koliko je to opasno po devojku da bude sa takvim likom, u to necu da ulazim, ali samo znam da sam u tim godinama, pokusavao da budem takav, nadajuci se da cu se vise svideti devojkama...
koliko sam ja izvalio, ali ne deklarisem se, da dobar deo devojaka u tim godinama smatraju za jedini kriterijum muskosti koliko si drzak, bezobrazan i nasilan(to su subjektivni kriterijumi i nametnulo ih je drustvo, dok do objetivnih se moze doci kroz veliki rad) i to ih privlaci i tu one ne mogu nista da promene, sem da sacekaju da im dodje iz ****** u glavu... mada ima i onih nesrecnica koje nikada to ne docekaju, e njih mi je stvarno zao...

zPusti je,njen ukus,u najgorem slucaju ce pomisliti da si ljubomoran na njunu vezu.Mozes joj sugerisati da neke stvari nisu ok sto readi taj njen,ali preko toga ne ide...Nesigurne devojke ponekad umeju da trpe razna sr od momaka,ja sam ranije u jednoj fazi mog zivota trpela psihicka zlostavljanja jednog lika,jest on mene voleo ali sto me je ugnjetavao,to je kao normalno....Bitno je da se devojka iz te navike iscupa i pocne samopouzdano iz pocetka ;)

Back