Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Погледај и снимак па се увери
Gledala sam i zaista nisam videla NK.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледај и снимак па се увери
Gledala sam i zaista nisam videla NK.![]()
Нема везе са Београдом, јесте ли видели наташу кандић (намерно име пишем малим словима) како са шиптарима седи у шиптарској скупштини?
![]()
Dobro ruralne seljacine su u sustini uvek imale averziju prema gradovima pogotovo kad ih huda sudbina navede da zive po njihovim periferijskim kokosinjcima od solitera i da ceo zivot provode u kladionicama cekajuci da im pare sa neba padnu , duboka je to frustracija koja mora negde da se isprazni .
pa nemam ja problem sa prihvacenosti i promasenim zivotom pa da moram da idem da razbijam semafore i kontejnere kao oni frustrirani pacenici .Pa jel ti sada lakše "neprihvaćeni" bwhaha
Вечерас сам "разбила" само четврт града, а сутра настављам са разбијањем...
Najlakše je vandalsko ponašanje pravdati nacionalističkim parolama. Razbijati i rušiti, lomiti i divljati, uvek je bilo lako. Teško je ostati čovek, kada su oko tebe usijane glave. Gde su svi ti VELIKI SRBI i VELIKE PATRIOTE kada se sakupljala pomoć za naše Srbe na Kosovu, kada je trebalo skupiti pare, odeću, obuću i poslati im. Nisu se baš javljali da pomognu,kada je trebalo pomoći. Ali kad treba divljati, razbijati, tu su, prvi na liniji.
Evo kako rusi lepo čuvaju svoj Mc, uprkos američkom štitu
![]()
5. oktobar 2001![]()
.........