Ne razbijajte Beograd

Nije problem reci da ti koji su divljali dileje.Ali nisu svi koji protestuju takvi,pogotovo ne ovi studenti danas.A sa kojom dozom cinizma i patetike razni dushebriznici u svemu ovome shtetu i problem koji je u odnosu na okolnosti suhtinski minimalan izdizu kao da se rad o demoliranju celog grada...stvarno jadno.Pa ti isti "kulturni"seljaci kojma se sada stomak prevrtje zbog obrnutog kontejnera za svog zivota sigurno naprave vishe sranja razbijenih prozora bacanja pikavaca i prevrtju kontejnere kao da su kuchici a ne lujdi..zato nam je grad i takav kakav jeste kad nisu neredi u protivnom ne bi bio.I sad kad vide svoga vaspitanja delo u praksi na gomili izigravaju neku tobozu finocu.Boli ih kita za ono shto se radi drzavi josh i podyebavaju onako sa strane ali ih eto ovo mloooooogo potreslo.Koji shljam.

Pazi,niko ovde ne stavlja kontejnere i semafore ispred borbe za ocuvanje Srbije,ali ovo je obican vandalizam.Tukao sam se i ja sa murijom,i na stadionima i na demonstracijama ali nikad nisam svoju nemoc i bes iskalio na objektima,novinarima,neduznim prolaznicima itd....

Otvori Temu: Ne razbijajte mi Srbiju..........samo ako to i tako osecas.............

A INACE (sa moje strane) ZA SVAKU OSUDU JE RAZBIJANJE I RUSENJE BILO CEGA KAO I NAPAD NA CUVARE REDA......DA LI JE TO IZLIV NEMOCI ILI MANIPULACIJA MLADOSCU......................

A inace organi MUP-a su vec trebali da privedu i podignu krivicni postupak za sve koji su licnim i protiv Ustavnim stavovima i ponasanjem podrzavali i podrzavaju otcepljenje i tzv.nezavisnost Kosova davajuci teroristima svoju podrsku, a jos su na pol.sceni Srbije a ujedno i aktivni ucesnici u radu parlamenta SRBIJE...................

Vrati se u 5.oktobar 2000 pa soli pamet.
feljton1_2.jpg

Да, сад не разбијајте Београд... :mrgreen:

А 5.октобра запалили Скупштину, Државну телевизију, оробили СУП у Мајке Јевросиме...

СПАЛИЛИ ГЛАСАЧКЕ ЛИСТИЋЕ, да се не види како су победили....

Упали у Народну банку и све остале значајне институције...

А 5.октобра запалили Скупштину, Државну телевизију, оробили СУП у Мајке Јевросиме...

Ehhhh to su bila vremena!
Nije vas bilo mesecima nigde:mrgreen:

i ta banda koja je spaljivala DRZAVNE ZGRADE nama sad soli pamet i govori nam da ne unistavamo ambasade NEPRIJATELJSKIH DRZAVA

@dellboy-011

Razumem tvoj stav, ali valjda si video da su sinoc u neredima uglavnom ucestvovali klinci do najvise 20 god! Mislis da tako razmisljaju svi?

Kosovo nam je SVIMA oduzeto, i svako ima pravo da istrese emocije na svoj nacin. Slazem se da ne dolikuje civilizovanima, ali sta da se radi. Necemo valjda da kukamo zbog 2-3 prozora. Ionako nista i ne mozemo da uradimo

strava ste, najjači ste, najbolji ste, najhrabriji ste,
ali samo na forumu krstarice:lol:

eh što ne pobedi onaj toma, sad bi već i rat bio objavljen, vi bi se prvi javili, otišli dole i sredili g o v n a:rolleyes:

Jel si ti ozbiljan? jel opet ispade da je samo ldp glasao za borisa? pa i ovi sto divljaju po beogradu i ovi sto su tuzni po kucama ili po mirnim protestima su glasali za borisa i bili 5. oktobra na ulicama DOSTA BRE VISE sa tom megalomanskom pricom ldp da su samo oni zasluzni

Zasto razbijati Beograd? Zato sto su toliko frustrirani svojom nemoci da jednostavno hoce se da razbiju. Neka rasture svoju sobu, ili ako su bas mudonje puske u ruke i neka idu da izigravaju gerilu na Kosovu. Tamo su i Amerikanci i Siptari i Slovenci i McDonalds.
Eventualno ovaj zadnji su mogli i da razbucaju. Ali unistavati svoje iz frustriranosti je glupost. Sta li ce tek da bude u cetvrtak? Milion ljudi je mocan prizor, ali uz masu ide i mentalitet mase. Ko ce tu da obuzda onih 5-10% nedokazanih.

99% ovih ljudi sa slike je normalno.
ali vas pali klinci koji rade ono što vi sami ne smete.

A koji si ti?
Evo moje analize - tebe:
Malograđanski prevarant (otuda mu je idol Del Boj), jajara, koji živi u nekom prigradskom naselju a voleo bi da je urban lik. Jedina veza sa Beogradom je pozivni 011.

Nemoj da se ljutiš, zajebavam se bwhaha

"Pustite decu nek sviraju..."

strava ste, najjači ste, najbolji ste, najhrabriji ste,
ali samo na forumu krstarice:lol:

eh što ne pobedi onaj toma, sad bi već i rat bio objavljen, vi bi se prvi javili, otišli dole i sredili g o v n a:rolleyes:

gluposti....to ti je argument na opravdan bes mladih ljudi?koji bre rat,pa Tadija je ucinio sve da nemamo cime da ratujemo i napravio je sopstvenu "vojsku" koja smatra da ne moze niko nista da nam uradi a da mi to smemo da smatramo uvredom ili,ne daj Boze,neprijateljskim aktom....volim ovaj grad sasvim dovoljno da niko ne moze da mi nista prebaci zbog toga,ali da osudjujem ovakve stvari dok nam zemlju i narod ubijaju mnooogo gori od nas-NE PADA MI NA PAMET!!!i nije mi nikako jasno zasto ti to ne mozes da vidis.........

@dellboy-011

Razumem tvoj stav, ali valjda si video da su sinoc u neredima uglavnom ucestvovali klinci do najvise 20 god! Mislis da tako razmisljaju svi?

Kosovo nam je SVIMA oduzeto, i svako ima pravo da istrese emocije na svoj nacin. Slazem se da ne dolikuje civilizovanima, ali sta da se radi. Necemo valjda da kukamo zbog 2-3 prozora. Ionako nista i ne mozemo da uradimo

naravno da sam gledao, bio sam i danas u gradu i video šta rade upravo klinci.
Ono što ne prihvatam to je ono što pišu forumski junaci.
Razbiće tastaturu od snage.
Nije problem u prozorima, problem je u glavi.

Ne misliš valjda da je ova tema ozbiljna?:rolleyes:
Bolje neka se izduvaju ovde, jer stvarno ne znam kakvi se sve likovi kriju iza ovih nick-ova i na kakve sve ideje mogu da dodju ovako hrabreći jedni druge preko foruma:lol:

@dellboy-011

recimo da si u pravu, igrala se malja deca. nego ako je sve to bilo na svim ino vestima, sta mislis da li taj voli srbiju ili... mu je vazno da se "isprazni"

Back