НЕ ПРИХВАТА ЛОЗИНКУ ИЗ ПРВЕ

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.560
Чудна ствар: Од последњег апдејта ме зеза унос лозинки, почев од оне за стартовања лаптопа, до Емаила и сл.
По неколико пута морам да је укуцам, да би је прихватио.

Знам да не може рецимо ћирилицом,
да мораш да пазиш велика или мала слова,
али, куцам малим словима, латиницом, неколико пута укуцаш исто, да би најзад упалило. Чак пробам када укуцавам нумерички део шифре, и са цифрама изнад слова и са оним десно, нумерички део тастауре.

Изгледа да је почео да памти да ли је шифра укуцана на LAT или на SRB,
Наравно, знам да разликује СРП- LAT али ово двоје, тј LAT и в није никад правио проблеме..
Разумео бих да је у лозинци рецимо слово Z или Y јер им се положај разликује, али нема тих слова ни у једној лозинци..
Чудно...

Чудна ствар: Од последњег апдејта ме зеза унос лозинки, почев од оне за стартовања лаптопа, до Емаила и сл.
По неколико пута морам да је укуцам, да би је прихватио.

Знам да не може рецимо ћирилицом,
да мораш да пазиш велика или мала слова,
али, куцам малим словима, латиницом, неколико пута укуцаш исто, да би најзад упалило. Чак пробам када укуцавам нумерички део шифре, и са цифрама изнад слова и са оним десно, нумерички део тастауре.

Изгледа да је почео да памти да ли је шифра укуцана на LAT или на SRB,
Наравно, знам да разликује СРП- LAT али ово двоје, тј LAT и в није никад правио проблеме..
Разумео бих да је у лозинци рецимо слово Z или Y јер им се положај разликује, али нема тих слова ни у једној лозинци..
Чудно...
Proveri dal' ti tastatura pise svako slovo.Znaci polako pisi lozinku i proveri broj znakova dal' se poklapaju.

Proveri dal' ti tastatura pise svako slovo.Znaci polako pisi lozinku i proveri broj znakova dal' se poklapaju.
И нато сам мислио. Бројим их, Јесте, неке дирке зезају, али ниједно од тих слова није ни у једној шифри.
Иначе, пар дирки зеза. Изгледа, када чистим ватом и неким средством, очисти "ходнике" између, а оно што је било тик уз дирку, нагура у рупе поред.
Не знам да ли се његове дирке смеју чупати (На Фуџитсу се смело) а ово Леново Идеапад 2700
или да се скира цела плоча. Мало чачкам најтањом иглом около.
Чекам власника да се врати, није сад у БГ.

И нато сам мислио. Бројим их, Јесте, неке дирке зезају, али ниједно од тих слова није ни у једној шифри.
Иначе, пар дирки зеза. Изгледа, када чистим ватом и неким средством, очисти "ходнике" између, а оно што је било тик уз дирку, нагура у рупе поред.
Не знам да ли се његове дирке смеју чупати (На Фуџитсу се смело) а ово Леново Идеапад 2700
Probaj izduvaj fenom,hladnim vazduhom.

Kupi drugu tastaturu, ta je riknula.

Имам само једну екстерну, али ми није овде, а начин везивања округла са рупицама, а не на УСБ
Јутрос скидах и чистих пар дугмића па да видим.
Чудна ствар: боље раде када е активно дугме за велика слова.

Имам само једну екстерну, али ми није овде, а начин везивања округла са рупицама, а не на УСБ
Јутрос скидах и чистих пар дугмића па да видим.
Чудна ствар: боље раде када е активно дугме за велика слова.
Onda moze biti problem do elektronike,ako je takav problem,onda bi trebao odneti lap u servis da pogledaju da nije otisao neki kondenzator,ili radi polovicno.

Изгледа да сам решио проблем. Немам појма како. Ишао сам на команд промпт, девис менаџер, сто чуда, са ових линкова, ша ма сетинг ленгвиџ поставио ЕНГ као матични
И сад изгледа да ради.
А на једној од ових опција када изађе она црни прозор као за ДОС мод, пише: куцај сад проблематична слова, ако овде хоће да се откуцају, знали није хардвер крив него софтвер.
Кажем изгледа да је сада ОК. Да не замалеришем.
Хвала свима!
1621017251846.png

А

Prilozi

• 1621017221157.png
    1621017221157.png
    59,5 KB · Pregleda: 4

Back