Ne premeštajte mi teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Nisam je tamo stavila .Ja na forum -Žene ni ne idem.
Nemojte da mi spajate i premeštate teme .
Obrišite ih .
Ako već nisu tamo gde sam ih otvorila , smatrate da im tamo nije mesto -
Želim da budu obrisane .

https://forum.krstarica.com/threads/sta-zena-kaze-a-sta-u-stvari-misli.954651/
https://forum.krstarica.com/threads/sta-muskarac-kaze-a-sta-u-stvari-misli.954648/#post-45017169
tema u sebi ima siri pojam od ljubavi i seksa..ako si je zelela za ljis onda si tako temu trebala i da koncipiras.. ti si temom otisla u sirinu.
tema ostajje gde je prebacena jer su za taj forum.

Kako se to određuje?Gde je granica šireg pojma?
slobodno sudijsko uverenje z:mrgreen:

aj ne mlati..dobro znas sta si napisala i da to nema veze sa ljisom .. nego ne volis ekipu na zenama i ne zelis svoju temu tamo.. kao sto si trazila za gomilu svojih tema da prebacujem na druge forume kad si prestala da pises na prethodnim forumima i to sam izlazio u susret jer su mogle da potpadnu i pod te nove forume
forum nije platforma za sprovodjenje licnih ratova..niko ti ne brani da izbegavas neke forume, ali onda vodi racuna kako koncipiras temu.

slobodno sudijsko uverenje z:mrgreen:

aj ne mlati..dobro znas sta si napisala i da to nema veze sa ljisom .. nego ne volis ekipu na zenama i ne zelis svoju temu tamo.. kao sto si trazila za gomilu svojih tema da prebacujem na druge forume kad si prestala da pises na prethodnim forumima i to sam izlazio u susret jer su mogle da potpadnu i pod te nove forume
forum nije platforma za sprovodjenje licnih ratova..niko ti ne brani da izbegavas neke forume, ali onda vodi racuna kako koncipiras temu.
Судија врати десет еура!

Nisi u pravu .
Ja sam kriva, po običaju .
Stavila sam teme na LJiS, a govore samo o ljubavi ...Jbg.
Јбг одавно је љубав и секс требало ставити или раздвојити као засебне форуме. Јер овде то никако не иде једно са другим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back