- Poruka
- 92.440
Molim vas objasnite mi ovo.O kakvim robotima je reč?
Ukupno: 566 (članova: 101, gostiju: 465)
Robota: 1.308
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači tako? E sad mi je sve mnoooogo jasnije.ti si prespavala zadnjih minus 10 godina...već 2026. roboti su počeli da preuzimaju primat na socijalnim platformama...2027. masovno su dobili tela...2028. UN su urgirale da države daju državljanstvo robotima...2029. su dobili pravo glasa...2030. su preuzeli vlast...od 2035. ljudi se kriju po pećinama ne bi li našli spas od robotskih falangi...to je ukratko ono što se desilo u zadnjih minus 10 godina![]()
Znači kontrolori.@Poli46
Ne, nije terminator , "roboti" indeksiraju web stranice. "Popisuju" gde se sta nalazi na netu zbog pretrazivaca, izmedju ostalog.
"Once Google discovers a page's URL, it may visit (or "crawl") the page to find out what's on it. We use a huge set of computers to crawl billions of pages on the web. The program that does the fetching is called Googlebot (also known as a crawler, robot, bot, or spider).
"Kada Google otkrije URL stranice, može da poseti (ili „popiše“) stranicu da bi saznao šta se na njoj nalazi. Koristimo ogroman skup računara da bismo pretražili milijarde stranica na vebu. Program koji vrši dohvaćanje naziva se Googlebot (takođe poznat i kao popisivač, robot, bot ili pauk)."
Nije samo Google postoje i drugi "roboti".
Samo da kažem puno je gostiju na ovo nas članovaMolim vas objasnite mi ovo.O kakvim robotima je reč?
iskopavaci - sakupljaci podatakaZnači kontrolori.
gosti su ljudi koji neprijavljeno citaju forum.Samo da kažem puno je gostiju na ovo nas članova![]()
To su automatizovani (roboti) programi koji proveravaju novi sadržaj za ceo internet. Tako onda gugl i ostali znaju da ti daju odgovor kad ih pitaš za bilo šta.Molim vas objasnite mi ovo.O kakvim robotima je reč?
Mnogo ste me danas edukovali.To su automatizovani (roboti) programi koji proveravaju novi sadržaj za ceo internet. Tako onda gugl i ostali znaju da ti daju odgovor kad ih pitaš za bilo šta.
Web crawler je program koji automatski pretražuje veb lokacije i indeksira njihov sadržaj. Oni su takođe poznati kao veb pauci (web spiders) ili botovi pretraživača (search engine bots)
Da , i kada sam pogledao spisak , nisu to samo obični roboti kako neko reče .Samo da kažem puno je gostiju na ovo nas članova![]()