I oko moje zgrade noću lete slepi miševi, ponekad..., kao da imaju neko gnezdo na krovu..
Što ne znam da li je normalna pojava i za drugi delove Beograda, ili ih samo meni satanisti šalju da mi se napijaju krvi, energije nekim energo auričnim putem. I tebi, ukoliko imaš specijalne moći, isijavanje, nadarenost, vidovitost.
Film The Shining, i ovaj skorašnji nastavak Dr Sleep prikazuje duhove i odnos mračnih elita ka nadarenim pojedincima.
Duhove nisam viđao u fizičkom obliku, ali osećam da nekako zaposedaju um ljudi koji nisu dovoljno u vinklu.
Npr. mojih komšija ukućana koji često imaju neke šizofrene sumanute ideacije i započinju svađe bez povoda.
Mislim da je i internet (i ostali el uređaji tel, komp, tv,radio), komunikacija na daljinu sa nevidljivim silama neki vid spiritizma,kristalomantije.
Dužim zurenjem u svetleći ekran otvaraju se pinealne i astralne kapije za prijem entiteta iz 4D ili EM talasa programa dekodiranog dela električnog uma čoveka..
A opet u duhu kozjirevih eksperimenata, internet postoji u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, i pojedinci mogu slati i prikupiti informacije radi manipulacije. U određenom aspektu to su - kradljivci snova.
Možda i neka vrsta tajne policije u službi duboke države. Primećujem i na ovom forumu da se sklanjaju sa jutjuba neki videoi posle linkovanja ovde.
U suštini ja nisam sasvim antitehnokrata. Jedan manji deo mene još ima neku nadu da smo mi roboti, avatari u simulaciji i da neko AI kontrolisano društvo može biti korisno po sve. I da su iluminati bolji od ovih drugih koji god da su. Verujem i u Zakon privlačenja, da univerzum može sve što želite da vam daruje, ukoliko pronađete pravu frekvenciju komunikacije sa nesvesnim božanskim, uprkos ometačima okolo. Međutim moram se brže odlučliti kom carstvu da se priklonim, jer postajem podvojena ličnost. Sad kad bi postojala neka prava doomsday sekta na nekom u prirodi udaljenom imanju da se priključim i spasim, svet, kao mesija.
Uglavnom izuzev pomenutih kaveza i folija, najbolja zaštita od EM talasa je voda - punite flaše, redovno tuširanje, unos tečnosti.
Samo što sad truju vodu sa flourom, pa nije sasvim prava zaštita.
Ostaje izvorska voda i reke. I priroda, šume.
I samo bez straha.