NE postoji elektricitet u baterijama

добро сад, мислим да су слепи мишеви колатерална штета.. да немају много везе..
само неке болесне будале.. мислим болесне у главу.. оставиле Бога и ето неко се поиграо са њива и вид шта доби.. будалетине опседнуте слепим мишевима..
ја лично на мом имању имам једно 15 врста птица а увече и виђам слепе мишеве.. и ?
здрав човек би био опседнут лепотом креације ... рецимо ово сам сликао пре неки дан:
IMG_4378.jpg

а не неким животињицама које личе на неког "дијавола" из стрипа??!!

I oko moje zgrade noću lete slepi miševi, ponekad..., kao da imaju neko gnezdo na krovu..
Što ne znam da li je normalna pojava i za drugi delove Beograda, ili ih samo meni satanisti šalju da mi se napijaju krvi, energije nekim energo auričnim putem. I tebi, ukoliko imaš specijalne moći, isijavanje, nadarenost, vidovitost.

Film The Shining, i ovaj skorašnji nastavak Dr Sleep prikazuje duhove i odnos mračnih elita ka nadarenim pojedincima.
Duhove nisam viđao u fizičkom obliku, ali osećam da nekako zaposedaju um ljudi koji nisu dovoljno u vinklu.
Npr. mojih komšija ukućana koji često imaju neke šizofrene sumanute ideacije i započinju svađe bez povoda.

Mislim da je i internet (i ostali el uređaji tel, komp, tv,radio), komunikacija na daljinu sa nevidljivim silama neki vid spiritizma,kristalomantije.
Dužim zurenjem u svetleći ekran otvaraju se pinealne i astralne kapije za prijem entiteta iz 4D ili EM talasa programa dekodiranog dela električnog uma čoveka..
A opet u duhu kozjirevih eksperimenata, internet postoji u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, i pojedinci mogu slati i prikupiti informacije radi manipulacije. U određenom aspektu to su - kradljivci snova.
Možda i neka vrsta tajne policije u službi duboke države. Primećujem i na ovom forumu da se sklanjaju sa jutjuba neki videoi posle linkovanja ovde.
U suštini ja nisam sasvim antitehnokrata. Jedan manji deo mene još ima neku nadu da smo mi roboti, avatari u simulaciji i da neko AI kontrolisano društvo može biti korisno po sve. I da su iluminati bolji od ovih drugih koji god da su. Verujem i u Zakon privlačenja, da univerzum može sve što želite da vam daruje, ukoliko pronađete pravu frekvenciju komunikacije sa nesvesnim božanskim, uprkos ometačima okolo. Međutim moram se brže odlučliti kom carstvu da se priklonim, jer postajem podvojena ličnost. Sad kad bi postojala neka prava doomsday sekta na nekom u prirodi udaljenom imanju da se priključim i spasim, svet, kao mesija.

Uglavnom izuzev pomenutih kaveza i folija, najbolja zaštita od EM talasa je voda - punite flaše, redovno tuširanje, unos tečnosti.
Samo što sad truju vodu sa flourom, pa nije sasvim prava zaštita.
Ostaje izvorska voda i reke. I priroda, šume.
I samo bez straha.

Poslednja izmena:
... Međutim moram se brže odlučliti kom carstvu da se priklonim, jer postajem podvojena ličnost.
...Samo što sad truju vodu sa flourom, pa nije sasvim prava zaštita.
...

ta odluka je nemoguća, moguća je samo ŽELJA! pa šta bude....neko čudo da nas sve spase
samo ameri su opremljeni i niko više mi mož samo da se nadamo da će neki vijak da ispadne iz te mašina zla i da se sve surva u provaliju!

mislim da kuvanjem ispari fluor ili grešim???

Ne znam.. neka ti neko drugi odgovori.... Nisam ja sasvim stručan u nauci, ni praksi, koliko u filozofiji. Nemam puno uslova niti vremena ni orgonit piramidicu da nabavim, deru sa cenama. Kao ni jonske neutralizatore. Postoji i neka Teslina purpurna ploča, i to mi je na spisku za nabavku... I Ormus... Ali imam prečih stvari.

ili ih samo meni satanisti šalju da mi se napijaju krvi, energije nekim energo auričnim putem.
не шаље их нико, они су жива бића као и свака друга,
са друге стране има група које манипулишу људима на погубан начин,
те групе користе појаву рецимо слепих мишева, па кажу ми их шаљемо и онда се људи уплаше.
мада уопште их они не шаљу.
I tebi, ukoliko imaš specijalne moći, isijavanje, nadarenost, vidovitost.
што се овога тиче, могу да осетим када ће ме неко звати рецимо 10так сенкунди раније у једно 50% случајева.
могу да, када размишљам о неком (кога нисам дуго видео или чуо) онда ми тај неко у року од сат времена пошаље поруку или назове,
могу да осетим ко има добре намере ко лоше ако сам му близу на једно метар два.
могу да "усисам" негативну енергију из људи тако да се они после осећају боље (мада се ја после осећам горе - јер све пређе на мене)
развио сам интуицију (то је нешто супротно од рациналног) и доста је слушам.

да ви овакве ствари развио - мораш очистити душу, а то повлачи за собом да НЕ СМЕШ БИТИ ЗАО - МОРАШ БИТИ ДОБАР, мораш поштовати све (сваку душу и сваки камен) - ако то успеш можеш имати "парапсихолошке" способности.

то је неко сконтао у прошлости, па народу гура дрогу, "металику".. то је нешто што те наговара да несвесно мрзиш нешто или неког....

Ne znam.. neka ti neko drugi odgovori.... Nisam ja sasvim stručan u nauci, ni praksi, koliko u filozofiji. Nemam puno uslova niti vremena ni orgonit piramidicu da nabavim, deru sa cenama. Kao ni jonske neutralizatore. Postoji i neka Teslina purpurna ploča, i to mi je na spisku za nabavku... I Ormus... Ali imam prečih stvari.

Imaš vunene čarape? One bele, nebojene?
Ako nemaš, kupi.
Imaš radnju toplovodnig materijala u svom mestu?
Uzmi 1-2m bakarnih cevki, cekanih na 20-25cm i napravi sam svoju bateriju života!

U sutštini samo uviješ u vunu, ima sad tu mnogo fora, da ti bakar+vuna, budu ispuna za drvene panele, od kojih bi pravio sanduk za punjenje energijom, itd...al zlatno runo je suština! msm vuna. i bakar.
хм... оргонски акумулатор је у суштини: лимени панели и између вуна.
имаш нешто што се зове "cloud buster" узму 6 бакарних цеви (букванло из гвожђаре) и залију дно с пластиком и ставе природне кристале и где упере у облаке они тамо се разведри!

видим управу си 100%, исти принцип се примењује свуда "бакар + природна вуна"

моје контање је да метал (бакар) некако скупља и усмерава неке таласе нормално од себе а онда га вуна модулише на добре (живототворне таласе). јер има теорија да када електромагнетни талас пролази кроз живу материју односно када та ствар има днк у себи онда она почиње да добија неке фреквенције те материје са днк...

имаш и такозване торзионе таласе (гледао сам доста на руском) и они говоре да има неких фора са цевима... и то академици руски говорили о овоме! (није пера мајстор) - мислим да је то повезано са оргоном...

хм... оргонски акумулатор је у суштини: лимени панели и између вуна.
имаш нешто што се зове "cloud buster" узму 6 бакарних цеви (букванло из гвожђаре) и залију дно с пластиком и ставе природне кристале и где упере у облаке они тамо се разведри!

видим управу си 100%, исти принцип се примењује свуда "бакар + природна вуна"

моје контање је да метал (бакар) некако скупља и усмерава неке таласе нормално од себе а онда га вуна модулише на добре (живототворне таласе). јер има теорија да када електромагнетни талас пролази кроз живу материју односно када та ствар има днк у себи онда она почиње да добија неке фреквенције те материје са днк...

имаш и такозване торзионе таласе (гледао сам доста на руском) и они говоре да има неких фора са цевима... и то академици руски говорили о овоме! (није пера мајстор) - мислим да је то повезано са оргоном...

Ne stavljaju bez razloga BAKARNE krovove crkvenjaci, a kad mogu i ZLATNE!
Nekad je i posudje svo bilo bakarno, itd...

Ne stavljaju bez razloga BAKARNE krovove crkvenjaci, a kad mogu i ZLATNE!
и то сам приметио... обишао сам света доста, и све те цркве и црквице имају металне кровове.. баш једном приликом рекох жени ено на црквама ф-кавези! - има ту нешто.

мислим да ћу ове године правити нову кућу.. иовако сам мислио да ставим алуминијумски кров.. али мислим да ћу додати бакарни слој унутра у крову :)

и то сам приметио... обишао сам света доста, и све те цркве и црквице имају металне кровове.. баш једном приликом рекох жени ено на црквама ф-кавези! - има ту нешто.

мислим да ћу ове године правити нову кућу.. иовако сам мислио да ставим алуминијумски кров.. али мислим да ћу додати бакарни слој унутра у крову :)

Размисли и о најобичнијој СЛАМИ, може да те изненади врло пријатно!
Треба пратити и проматрати следеће шта и како раде:

1.Сотоњаре, масоне, итд....
2. Прост свет, што простији.....

И извлачити закључке за себе, први знају доста, а другима је срце чисто...

Jesu dobre ekoloske kuce?
па види, ја ћу да правим од пуне фасадне опеке зидови 75цм, са трском у средини од 25цм а можда убацим и алуфолије чисто да буде мало оргонски акумулатор
под од дрвета са подним грејањем опет изолација трска - и опет мислим мало алу фолије због оргнона,
кров: дрво-трска-бакарна фолија-дрво-алуминијум

ништа она стиропор изолација, ништа шупљи блокови
Размисли и о најобичнијој СЛАМИ, може да те изненади врло пријатно!
добра ти идеја.. мислио сам да ставим вуну у кров као изолацију али мало би скупо било.. слама ти није лоша идеја

сетих се, мој отац има стару кућу ту је плафон он блата и сламе.. ја ту спавам као топ.. и он и сви који ту спавају кажу да је "врх" могуће да због природних материјала!!

Back