xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Jel vam nije bezveze kada neko otvori temu iznese problem ili postavi pitanje i onda odbija da sasluša bilo koga drugog do samoga sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vam nije bezveze kada neko otvori temu iznese problem ili postavi pitanje i onda odbija da sasluša bilo koga drugog do samoga sebe?
Мене је једна чак извређала када сам на њено питање како да себе учини видљивијом за мушкарце, рекла да обуче црвену хаљину.
Не знам зашто имам утисак да је то управо отварачица ове теме, али под другим ником.![]()
Jeste...mucno je citati...zato samo fijakerski uletimo, prospemo se i nastavimo dalje..![]()
jeste, ali zato si ti ekstrica, bas bi mi legla jedna tako mlada zemska, za mene skrndeljastog dedicu, satrashe me ove zute i crnkinjice <3
Jao, bre saki pa nisi ti više skrndeljčić![]()
![]()
![]()
vala ti kad se isprosipas postavljac teme mora da zida dunav tisa dunav![]()
Kad neko isuvise polazi od svog licnog iskustva i ne trudi se ni da pokusa da razume neku razlicitost, to uglavnom vodi u pogresne zakljucke. Jer vidim da nisi izuzetak, ovde malo njih cita a mnogo vise pridodaj svoj licni dozivljaj, pa je svaki odgovor ustvari obojen sopstvenim frustracijama.
Mi se ni ne poznajemo, izasli smo dva puta...ono sto jeste, verujem da ce razviti duboke frustracije i bice mucno saznanje da mi podize ego. Koliko on meni, toliko i ja njemu. Pitanje je bilo da li vredi mozda nastaviti da se vidjas sa nekim ko je po svim kriterijumima ok, lepo se ponasa i ti zelis da das sansu ali ti nije nesto proradilo vise iako ti je prijatno u njegovom drustvu.
Kazes da sumnjas da sam mu rekla...ali eto pogresno pretpostavljas. Ja da sam u fazonu zavlacenja ne bih ni postavljala pitanje ovde. Rekla sam mu kada me je zvao da se vidimo treci put da mislim da nismo u istim fazama i da imam neki osecaj da to ne moze da se razvije u vise. On je i pored toga insistirao da se vidimo opet i rekao da "treba dati sansu i vredi pokusati"....Eto i to je interesantan fenomen. Ljudima kazes istinu ali oni opet to tumace onako kako oni misle, zele...kako god.Verovatno je njegovo iskustvo bilo da treba dati sansu pa se to postepeno razvije. Tvoje iskustvo je mozda drugacije. Sto ljudi sto cudi.
Kakvo crno zavlacenje sto si se upoznao sa nekim a nista nemas sa tom osobom? A vidis, neki ljudi to i zele. Ja sam mu lepo rekla sta mislim i osecam ali on i dalje insistira. Ko je tu onda lud? Mozda je decko u pravu, otkud znas. Mozda je njemu trenutno lepse da izlazim sa njim i dajem neku sansu, nego da mu uskratim sve sanse na pocetku. Vrlo je diskutabilno to pitanje "zavlacenja". Jer ko moze sa sigurnoscu da kaze sta nosi noc a sta nosi dan. Koliko ima srecnih parova koji su poceli kao kres-seme a zavrsili u braku. Zavlacenje je kada si ti u nesto siguran 100% a drugome dajes laznu nadu. Ali ja u startu niti mogu biti sigurna 100%, pa cak i da mu nisam rekla istinu, ko garantuje da ne bih ja bila ta koja se zaljubi i zavrsi povredjena. Nema garancije u tim stvarima. Jer sada vi gledate jednu stranu,,,a sta cemo sa drugom stranom? Otkud vi znate da su namere casne? Na primer, mi smo pricali o nasim zivotima i pre nego sto je krenulo muvanje i u kojoj smo fazi, sta zelimo i on zna da on trenutno nije spreman za neke stvari a zna da ja jesam. I pored toga on insistira da se mi vidjamo i muvamo, a zna da u startu ne moze da mi pruzi ono sto ja zelim? Koje su tu namere? Ne bih isla tako daleko, ali kazem, svi mnogo ocekujete od drugih a svako najvise gleda sebe i svoje potrebe.
Da je sve to tako jednostavno ne bi bilo ni tuge ni patnje ni izneverenih ocekivanja. Svako od nas da je spreman da postavi pravo pitanje i da cuje istinu ili da ide iz najpostenijih namera prema drugima bi imao jednog partnera u zivotu ili dva. Niko se ne obavezuje ni prema kome i svako gleda da sto vise zadovolji sebe. Sigurno da su mnogi ostali nezadovoljoljeni zbog toga, ali to je negde i njihova krivica. On je meni bez pardona rekao da me razume ali ako zelim da ga iskoristim za sve sta mi treba. A meni je to odvratno. Cak i kad mi neko kaze "da svestan sam posledica"...ja mu ne verujem, jer znam da ljudi u startu nisu svesni posledice. Kao ona sto krene samo da se neobavezno vidja sa ozenjenim..on joj kaze da ima decu i zenu i da se nece razvesti, ali vremenom se zaljubi jer se igra sa vatrom. I posle iako joj je rekao istinu, opet ne umanjuje cinjenicu da si povredio nekoga...tako je.