sokvisnja
Iskusan
- Poruka
- 5.906
Bila sam jako dugo u vezi i mnogo sam volela tu osobu. Mi smo se rastali ali emocije sa moje strane nisu prestale. Ja sam izuzetno emotivna osoba i bas volim da volim i da pruzam svoje ljubav ali sam taj tip koji se retko zaljubljuje. U prvo vreme mi je prijala samoca jer sam bila mnogo povredjena ali sam duboko u sebi zelela da nadjem nekog novog, da mi se desi nova ljubav, jer sam mislila da neko drugi moze da prekrati moju tugu. Sada je tuga iza mene, osecam se dobro, srecno, nekako sam usla u mirnu luku ali problem je sto ne mogu da osetim nista prema nekom novom muskarcu. Imala sam jednu avanturu i osim neke seksualne privlacnosti nisam nista puno osetila, ali to nije bila bas prica za mene. Medjutim, sada sam upoznala ok momka, koji se jako lepo ponasa, vrlo je zainteresovan i ja izlazim sa njim jer negde dajem sansu tome, ali opet ne zato sto sam zaista zainteresovana vec zato sto tako treba.
Osecam opterecenje zbog svega toga i pitam se da li je samnom sve u redu ili prosto nije opet naisla prava osoba za mene koja ce u meni probuditi osecanja.
Osecam opterecenje zbog svega toga i pitam se da li je samnom sve u redu ili prosto nije opet naisla prava osoba za mene koja ce u meni probuditi osecanja.