Ne osecam nista

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.906
Bila sam jako dugo u vezi i mnogo sam volela tu osobu. Mi smo se rastali ali emocije sa moje strane nisu prestale. Ja sam izuzetno emotivna osoba i bas volim da volim i da pruzam svoje ljubav ali sam taj tip koji se retko zaljubljuje. U prvo vreme mi je prijala samoca jer sam bila mnogo povredjena ali sam duboko u sebi zelela da nadjem nekog novog, da mi se desi nova ljubav, jer sam mislila da neko drugi moze da prekrati moju tugu. Sada je tuga iza mene, osecam se dobro, srecno, nekako sam usla u mirnu luku ali problem je sto ne mogu da osetim nista prema nekom novom muskarcu. Imala sam jednu avanturu i osim neke seksualne privlacnosti nisam nista puno osetila, ali to nije bila bas prica za mene. Medjutim, sada sam upoznala ok momka, koji se jako lepo ponasa, vrlo je zainteresovan i ja izlazim sa njim jer negde dajem sansu tome, ali opet ne zato sto sam zaista zainteresovana vec zato sto tako treba.

Osecam opterecenje zbog svega toga i pitam se da li je samnom sve u redu ili prosto nije opet naisla prava osoba za mene koja ce u meni probuditi osecanja.

Bila sam jako dugo u vezi i mnogo sam volela tu osobu. Mi smo se rastali ali emocije sa moje strane nisu prestale. Ja sam izuzetno emotivna osoba i bas volim da volim i da pruzam svoje ljubav ali sam taj tip koji se retko zaljubljuje. U prvo vreme mi je prijala samoca jer sam bila mnogo povredjena ali sam duboko u sebi zelela da nadjem nekog novog, da mi se desi nova ljubav, jer sam mislila da neko drugi moze da prekrati moju tugu. Sada je tuga iza mene, osecam se dobro, srecno, nekako sam usla u mirnu luku ali problem je sto ne mogu da osetim nista prema nekom novom muskarcu. Imala sam jednu avanturu i osim neke seksualne privlacnosti nisam nista puno osetila, ali to nije bila bas prica za mene. Medjutim, sada sam upoznala ok momka, koji se jako lepo ponasa, vrlo je zainteresovan i ja izlazim sa njim jer negde dajem sansu tome, ali opet ne zato sto sam zaista zainteresovana vec zato sto tako treba.

Osecam opterecenje zbog svega toga i pitam se da li je samnom sve u redu ili prosto nije opet naisla prava osoba za mene koja ce u meni probuditi osecanja.

Sta je umetnica htela reci?

Sta je umetnica htela reci?

Umetnica :) Malo si grubo nastupila...ali pojasnicu.

Pa znas kako, upoznas nekoga i ne proradi ti neki osecaj da ti se mnogo svidja i da zelis da se vidjate. Kad tako radis, onda te svi osudjuju i teraju da das nekom sansu. Ne moraju drugi da te teraju, vec ti sam sebe presiras jer provalis da ti se niko ne svidja i onda prosto pokusas. Ne zato sto zaista to zelis, vec zato sto dajes sansu sebi. Kod mene cak i seksualna privlacnost ide iz ljubavi. Pocnem da osecam zelju za tim kad se bas zaljubim. Ako toga nema, mogu da uradim, ali nije to to. Zato i kad upoznam nekog novog, iako je mozda fizicki privlacan, ako ne osetim emociju, ne privlaci me ni seksualno.

Pa znas kako, upoznas nekoga i ne proradi ti neki osecaj da ti se mnogo svidja i da zelis da se vidjate. Kad tako radis, onda te svi osudjuju i teraju da das nekom sansu. Ne moraju drugi da te teraju, vec ti sam sebe presiras jer provalis da ti se niko ne svidja i onda prosto pokusas. Ne zato sto zaista to zelis, vec zato sto dajes sansu sebi. Kod mene cak i seksualna privlacnost ide iz ljubavi. Pocnem da osecam zelju za tim kad se bas zaljubim. Ako toga nema, mogu da uradim, ali nije to to. Zato i kad upoznam nekog novog, iako je mozda fizicki privlacan, ako ne osetim emociju, ne privlaci me ni seksualno.

i gde je sad problem?

Interesuju me iskustva drugih zena...da li su imale takve faze u zivotu. Jer malo se osetis lose kada vidis da si drugaciji od drugih. Svi pricaju o seksualnim privlacnostima, semama, vezama..a ja nikako da opet naidjem na nekoga ko me zainteresuje i za seks.

Interesuju me iskustva drugih zena...da li su imale takve faze u zivotu. Jer malo se osetis lose kada vidis da si drugaciji od drugih. Svi pricaju o seksualnim privlacnostima, semama, vezama..a ja nikako da opet naidjem na nekoga ko me zainteresuje i za seks.

dobro ajde ja zensko nisam cekamo sta ce one da kazu al mi nesto nije logocno al ko sto rekoh ja sam musko :lol:

"Imala sam jednu avanturu i osim neke seksualne privlacnosti nisam nista puno osetila"

"Kod mene cak i seksualna privlacnost ide iz ljubavi."

To što si ti prošla dešavalo se vjerovatno mnogima mada mi mislimo da je to tako samo s nama .
S tobom je sve u redu . Jednostavno , imaš drugačiji senzibilitet . Za poseban lonac je teško naći
poseban poklopac . Malo nakaradno rečeno ali je tako .
Neće ti biti lako . Ja sam prošao kroz potpuno isto iskustvo . To je pakao . Za ovog sadašnjeg se možeš
i udati ali ćeš vidjeti da ne ide utikač u utičnicu ma koliko se trudila .Kad sretneš nekog nepoznatog
a poslije par rečenica ti se učini da ga poznaješ deset godina , to će biti to .
Nema garancije da ćeš ga sresti . Ako se izoluješ ili kreneš u avanture-sigurno ga nećeš sresti .
Moraćeš da nosiš svoj krst ma koliko bio težak . Siguran sam da si me razumila .

ja te potpuno razumem
verovatno nije proslo dovoljno vremena da uspes da zaboravis,izlecis se,oprostis...mada su mozda prosle i godine
mozda si idelizovala predhodnu vezu,pa sve drugo deluje kao nedovoljno
meni je ok sto dajes sansu drugoj osobi,samo je vazno da jasno to i kazes.ne znas sta mozes da das,ali zelis da pokusas

Рекао бих да ти још ниси оставила тугу иза себе, барем подсвесно.
Познат ми је тај осећај, кад раскинеш са неким ко ти је много значио, па после тога постанеш никакав, нит те неко занима, нит ти се диже, волео би да си сам и не би волео да си сам, углавном једно шит од емоција.

Posle velike, jedine i nesrecne ljubavi pravi se malo duza pauza ( godinu, dve , pa i tri). Bemisleno je traziti po svaku cenu neku novu ljubav i emocije.

Mnoge zene se retko zaljubljuju. Da sam cekala zaljubljenost ne bih dva decka u zivotu imala. Avanturama takodje nisam sklona jer se nakon njih osecam jos praznije. Ne znam koji savet bih dala ali mozda je najbolja opcija drzati sebe aktivno i preusmeriti interesovanja, biti otvoren i upoznavati nove ljude i naravno izlaziti, mlada si, pretpostavljam, a nova ljubav ce se pojaviti i tada ces znati da je prepoznas u masi prema kojoj nisi osecala tezinu u stomaku. Kada je osetis, na dobrom si putu a ipak si u medjuvremenu zivela.

To što si ti prošla dešavalo se vjerovatno mnogima mada mi mislimo da je to tako samo s nama .
S tobom je sve u redu . Jednostavno , imaš drugačiji senzibilitet . Za poseban lonac je teško naći
poseban poklopac . Malo nakaradno rečeno ali je tako .
Neće ti biti lako . Ja sam prošao kroz potpuno isto iskustvo . To je pakao . Za ovog sadašnjeg se možeš
i udati ali ćeš vidjeti da ne ide utikač u utičnicu ma koliko se trudila .Kad sretneš nekog nepoznatog
a poslije par rečenica ti se učini da ga poznaješ deset godina , to će biti to .
Nema garancije da ćeš ga sresti . Ako se izoluješ ili kreneš u avanture-sigurno ga nećeš sresti .
Moraćeš da nosiš svoj krst ma koliko bio težak . Siguran sam da si me razumila .

Mnogo ti hvala na ovim recima. Nisam aseksualna osoba, jako sam strastvena u vezi i znam dobro sta je ljubav. Jako dugo sam bila u vezi i negde sam osecala da je on ljubav mog zivota. Onda se sve to rasprsilo. Ali sam primetila da cak i u vezi kada su krenuli problemi da mi je tu opala seksualna zelja. Kao da mi je nagon uslovljen emcionalnom stabilnoscu.Naravno da osecam i bez partnera zelju i da kada se javi da mogu biti sa nekim, ali potrebno mi je da se bas zaljubim i vezem sa osobu a to negde tesko ide. Do tada, budem hladna...ne znam kako da objasnim. Nije mi problem da nosim svoj krst...znam negde da je to tako ali zelim da cujem i tudja misljenja. A nekada krene taj pritisak okoline koja te ne razume i kad onako povrsno kazu "ma uzivaj", "nek ti je lepo"...a meni nije nista lepo u tome da se neobavezno vidjam i imam seks sa nekim. Postujem naravno one kojima je lepo i hvala bogu treba to da rade.

Ne znam samo da li je ispravno pruzati sansu ako u startu ne osetis ili se povuci i slusati sebe, nositi svoj krst i cekati da se pojavi taj neko ko ce probuditi?

Рекао бих да ти још ниси оставила тугу иза себе, барем подсвесно.
Познат ми је тај осећај, кад раскинеш са неким ко ти је много значио, па после тога постанеш никакав, нит те неко занима, нит ти се диже, волео би да си сам и не би волео да си сам, углавном једно шит од емоција.
Ali je uvek najbolje da si sam, citas knjige, zanimas se necim sta te zanima, tiho patis uz finu muziku.

Da, vi ste se rastali, i ti ćeš sad iz tvoje sebičnosti i tvoje "tuge" da napraviš "čarobni" krug nezadovoljnih i tužnih... "Zato što to tako treba" ti nesrećnice zavlačiš nekog jadnika da se trudi oko tebe, a ne interesuje te i ne loži te čak ni seksualno.

Upravo takvi ljudi kao ti naprave čarobni krug, gde će taj sutra možda koji će se osećati iskorišteno i zavlačeno, da zavlači i koristi neku treću i tako u krug, i sve zato što si ti raskinula i bila tužna, i naravno zato "što to tako treba"...

Ja bih ljudima zabranio da žive osim ukoliko ne dobiju papir da su normalni i zdravi u glavi.

Taj akt hitno mora da se donese.

To se prvo odboluje pa se ide dalje, kao kada se povrediš na treningu, nećeš novom vežbom lečiti povredu, kao ni novim tipom... To su gluposti da se klin klinom izbija, nego uz te nove tipove prođe vreme pa vas manje boli, ali u isto vreme iskoristite te tipove i oni se osećaju usrano, što je i normalno.

Sve je sa tobom ok
Samo nije fer da zavlacis tog tipa ako je on zagrejan a tebi samo prija paznja.
Kazi mu kako stvari stoje pa odlucite ocete kres semu ili razilazenje.
Leptirici nikad ne prorade retroaktivno.

Samo nastavi da se otvaras na forumu, izbor ce ti se uskoro naglo prosiriti:zper:

Nisam ja sa njim u vezi. Mi smo se tek upoznali i izasli par puta na pice. Nista se nije ni desilo...ni poljubac. Tako da ne zavlacim nikoga...nikada to nisam ni radila niti bila sa drugima da bi mene zabavljali. Itekako vodim racuna da ne povredim drugu osobu, ali posle dva pica, mislim da nikog ne povredjujem.

Ali slazem se aposlutno sa tim stavom o zavlacenju. Nikada i nisam bila takva. Ja ili sam s tobom ili nisam. Ili te volim do neba ili sam hladna. Ne igram igre. Ali mi koji smo takvi smo osudjeni na dugu samocu. Jer ne umemo da budemo napola sa nekim, a opet prava ljubav i emocija se ne desava svaki dan.

Poslednja izmena:

Back