Pozorište "Ne oklevaj! Improvizuj!" - Teatar Vuk

mr Kiza

Ističe se
Poruka
2.101
https://teatarvuk.rs/ne_oklevaj_improvizuj/

Originalna ideja kako spojiti lepo i korisno, kako od studentskih vezbi napraviti pravu predstavu, njome siroj javnosti docarati one skrivenije aspekte glumackog zivota, a usput se i lepo nasmejati i zabaviti u opustenoj atmosferi. Steta samo sto ih je "na vezbi" bilo svega cetvoro "studenata", te je Stefan Radonjic kao jedino musko "izginuo" na sceni od "zadataka"... :)

Toga sigurno ima po Srbiji mnogo više, po amaterskim pozorištima i kružocima...pa kad se ovako izviče deluje izolovano i bzvz.:confused:
Dobro, neka i ima drugde, ja sam naleteo na ovu predstavu, bila mi je sasvim ok, pojedini u publici su se grohotom bili smejali skoro non-stop, a i poseta je bila korektna (dve trecine male scene je bilo skroz popunjeno, za predstavu koja nema ni teksta ni radnje).

Inace, bas mi je nekako bilo cudno i pomalo tuzno kada sam video Brankicu Sebastijanovic da ucestvuje, devojka jos pre vise od decenije stekla veliku popularnost i prepoznatljivnost u siroj javnosti, bila birana za najlepsu glumicu, a sada igra u skromnom komadu na maloj sceni pred stotinak ljudi... Valjda je i to glumacka sudbina kao i svaka druga ljudska, da uvek neko dodje na ono "Da Bog da imao pa nemao".

ne dao ti bog da te neko prisli da gledas amaterska pozorista iz nekih levih rupetina
Bitno je da se i po tim malim mestima neko uopste trudi da se bavi pozoristem.

Inace, bas mi je nekako bilo cudno i pomalo tuzno kada sam video Brankicu Sebastijanovic da ucestvuje, devojka jos pre vise od decenije stekla veliku popularnost i prepoznatljivnost u siroj javnosti, bila birana za najlepsu glumicu, a sada igra u skromnom komadu na maloj sceni pred stotinak ljudi...
Ne mora to ništa da znači loše, to čak može da bude obostrano usavršavanje... Pogotovo u današnjim prilikama. A u drugima - i značajnije. ;)

Back