Ne, nikako

povucen temom koju sam otvorio na zenama

https://forum.krstarica.com/threads/pupak-na-izvolte.953275/

pade mi na pamewt

sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Kako kome. Koja zena je lepo gradjena, ima dobru liniju i genetiku, moze da prodje.
Ali retko stoji zaista dobro.

Zavisi i koliko su kratke majica i suknja. I kog kroja. Neka garderoba je vulgarna nevezano za godine

A ako pricamo sta prilici kojim godinama, ne bih da komentarisem. Moja mama je nosila sorceve i sa 50+ :lol:
Ja imam zelju da budem baba koju boli uvo :malav:

Нисам за то. Зна се које је животно доба за то. Глупо је са менталитетом жене од 40+ носити такве ствари. Да се види пупак и мини сукње итд. Али волим да видим. :)

Ovo je vreme neukusa, vladavina nemorala i pola mozga...

Žene su u veeeelikoj krizi u 40 i nešto godinica... Da bi dokazale da nisu za "bacanje", izigravaće klinku dok ne postane
smešna i samoj sebi... Te slike gledamo na svakom ćošku našeg okruženja...

Žalosno je da zrela žena ne koristi svoje godine onako kako bi mogla, ne koristi ženstvenu garderobu i seksualne atribute
koji joj lepše leže, stoje i priliče...

Pogledajte Moniku Beluči i biće vam jasno o čemu govorim...
Ne postoji osoba na svetu koja bi nju mogla da ubedi da lepotu svojih godina i lepotu svoje ženstvenosti zameni pirsingom, golim
pupkom i mini suknjom...

Nažalost, većina žena nema ono shvatanje koje ima Monika Beluči...

Poslednja izmena:
Ako joj fali u mozgu pašće na trend plastike, ako je savršeno svesna svojih godina tako će ih i nositi ponosno i bez da je dotiču komentari o dužini majice ili suknje.. Jedno je neukus to važi i za mlađe a drugo je ovo što ih maltene sahranjujete ono kao to prešlo 40 to nije ni za šta.. Svašta

Ne treba da živi boktee

Ovo je vreme neukusa, vladavina nemorala i pola mozga...

Žene su u veeeelikoj krizi u 40 i nešto godinica... Da bi dokazale da nisu za "bacanje", izigravaće klinku dok ne postane
smešna i samoj sebi... Te slike gledamo na svakom ćošku našeg okruženja...

Žalosno je da zrela žena ne koristi svoje godine onako kako bi mogla, ne koristi ženstvenu garderobu i seksualne atribute
koji joj lepše leže, stoje i priliče...

Pogledajte Moniku Beluči i biće vam jasno o čemu govorim...
Ne postoji osoba na svetu koja bi nju mogla da ubedi da lepotu svojih godina i lepotu svoje ženstvenosti zameni pirsingom, golim
pupkom i mini suknjom...

Nažalost, većina žena nema ono shvatanje koje ima Monika Beluči...
upravo...
po licu se vidi da nije klinka...sve i da stavi kg botoksa, silikona, cega god...deluju mi kao ocajnice zeljne paznje...

upravo...
po licu se vidi da nije klinka...sve i da stavi kg botoksa, silikona, cega god...deluju mi kao ocajnice zeljne paznje...
Mala korekcija...ne deluju, one to jesu.
Žalosno je generalno što je fizički izgled tolikoooo bitan. Žalost broj dva je što mogu da budu zapažene, humorom, intelektom.
Kao pokojna Beti Vajt, ta žena je bila kraljica!

Našao :D
Neka počiva u miru
FB_IMG_16553105306697827.jpg

Mala korekcija...ne deluju, one to jesu.
Žalosno je generalno što je fizički izgled tolikoooo bitan. Žalost broj dva je što mogu da budu zapažene, humorom, intelektom.
Kao pokojna Beti Vajt, ta žena je bila kraljica!
znas kako kazu...ranije je bilo mislim dakle postojim sada je izgledam dakle postojim :)

inace ko se kako oblaci po kuci nema veze...moze neko i u gacicama da trckara sa 70 (i bez njih) ali pretuzno mi je gledati ih na ulici...

znas kako kazu...ranije je bilo mislim dakle postojim sada je izgledam dakle postojim :)

inace ko se kako oblaci po kuci nema veze...moze neko i u gacicama da trckara sa 70 (i bez njih) ali pretuzno mi je gledati ih na ulici...
Ma ružno je i vulgarno truditi se da izgledaš kao tvoja kćerka.
Toga danas ima koliko hoćeš. Estrada diktira modu..a na estradi
tuga pregolema.

povucen temom koju sam otvorio na zenama

https://forum.krstarica.com/threads/pupak-na-izvolte.953275/

pade mi na pamewt

sta msilite..da li damama u 40+ stoji da nose mini suknje ili kratke majice na kojima se vidi pupak?
Нисам размишљао о томе али ми је увјек смјехотресно када сјевне мушки пивски пупак. :lol:
Лик обуче неку уску мајицу толико уску да га не може сакрити.
1600862980-pivski-stomak-zasto-je-los-za-vas-i-kako-ga-se-rijesiti.jpg

Back