Ne možemo da vakcinišemo planetu svakih 4 do 6 meseci, upozorava kreator vakcine

SAD i druge razvijene zemlje razmišljaju o drugom pojačivaču za svoju populaciju, ali ko-kreator vakcine AstraZeneca upozorava da „ne možemo da vakcinišemo planetu svakih četiri do šest meseci“.
kako sada ne mozemo? moramo! dok god ima vaksera, sto cesce ih pelcovati

necemo sigurno mi antivakseri da se pelcujemo?

ja cak imam dokaz da ne mogu da se zarazim od korone, ali ja sam poseban soj

a vaksere moramo sto cesce da bodemo, dok ne ubijemo koronu u njima

astrazeneka ionako nije dobra vakcina za ovaj poduhvat... nastaviti sa bodenjem, zanemariti az, skartiraj az

Ljudi nece primiti 10 vakcina,cak i ako je to necija zla namera,nikad se nece desiti. Ljudi ce primiti nekoliko vakcina i onda ce postati sumnjivo ako traze jos da se primi. O cipovima bolje da ne pricam..
ni jevreji nisu hteli da idu u koncentracione kampove, pa su ih trpali, isto iz zdravstvenih razloga da prave sapune od njih, srbe jer su sizmatici, a rome valjda jer se ne kupaju.. sve je isto, samo se radi o nijansama

The Washington State Board of Health may soon amend state law to authorize the involuntary detainment of residents as young as 5 years old in Covid-19 “internment camps” for failing to comply with the state’s experimental vaccine mandate.

Back