Ne možemo da vakcinišemo planetu svakih 4 do 6 meseci, upozorava kreator vakcine

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.370
SAD i druge razvijene zemlje razmišljaju o drugom pojačivaču za svoju populaciju, ali ko-kreator vakcine AstraZeneca upozorava da „ne možemo da vakcinišemo planetu svakih četiri do šest meseci“.

"To nije održivo niti pristupačno", rekao je Endrju Polard, direktor Oksfordske grupe za vakcine, za Dejli telegraf. Polard je rekao da napori na vakcinaciji moraju biti usmereni na ugrožene.

Polard procenjuje da je 9 milijardi doza vakcine protiv COVID-a, uključujući one koje je proizvela AstraZeneca, dato širom sveta od kada su prve doze koje nisu bile ubodene krajem 2020. On je rekao da se napori da se svi zaštite od infekcije moraju napustiti.

"U jednom trenutku, društvo mora da se otvori. Kada se otvorimo, doći će do perioda sa naletom infekcija, zbog čega zima verovatno nije najbolje vreme", rekao je on za Telegraf. „Ali to je odluka za kreatore politike, a ne za naučnike.

https://www.bbc.com/news/uk-59865108

Poslednja izmena od moderatora:
Sada ce biti opasan pik pred bozic i srpsku. Da nam satru sve praznike. A onda odjednom pred izbore prognoziram da ce se smanjiti broj novozarazenih i da cete moci i na izbore i na shoping u milanu.

@Rayela nedostajes mi, niko me ne banuje i ne brisu mi komentare vec dugo, osecam se usamljeno. ❤

Sada ce biti opasan pik pred bozic i srpsku. Da nam satru sve praznike. A onda odjednom pred izbore prognoziram da ce se smanjiti broj novozarazenih i da cete moci i na izbore i na shoping u milanu.

@Rayela nedostajes mi, niko me ne banuje i ne brisu mi komentare vec dugo, osecam se usamljeno. ❤
Pa otkud? Zivis u jedinoj otvorenoj drzavi, ovaj pik je ocekivan, ali vazno da nije smrtonosan i da ne blokira bolnice...iako se ona gamad od nemoralnih lekara vadi na kovid za ono sto ne radi i ne zna....

Pa otkud? Zivis u jedinoj otvorenoj drzavi, ovaj pik je ocekivan, ali vazno da nije smrtonosan i da ne blokira bolnice...iako se ona gamad od nemoralnih lekara vadi na kovid za ono sto ne radi i ne zna....
Ti verujes u kovid?

Zar nije i ranije bilo fazon grip obori te u krevet ne mozes glavu da podignes mesec dana?

Ti verujes u kovid?

Zar nije i ranije bilo fazon grip obori te u krevet ne mozes glavu da podignes mesec dana?
Ma otkud verujem, nego dosadise ovi sa sahranama zdravih ljudi....tvojih godina....
a i bio tri dana polumrtav dok se nije znalo za koronu....nakljukali me necim i odlezao ....2019. u jesen...i znam kako izgleda zdravim ljudima, a verujem da slabiji ne prezive sedam dana...

SAD i druge razvijene zemlje razmišljaju o drugom pojačivaču za svoju populaciju, ali ko-kreator vakcine AstraZeneca upozorava da „ne možemo da vakcinišemo planetu svakih četiri do šest meseci“.

"To nije održivo niti pristupačno", rekao je Endrju Polard, direktor Oksfordske grupe za vakcine, za Dejli telegraf. Polard je rekao da napori na vakcinaciji moraju biti usmereni na ugrožene.

Polard procenjuje da je 9 milijardi doza vakcine protiv COVID-a, uključujući one koje je proizvela AstraZeneca, dato širom sveta od kada su prve doze koje nisu bile ubodene krajem 2020. On je rekao da se napori da se svi zaštite od infekcije moraju napustiti.

"U jednom trenutku, društvo mora da se otvori. Kada se otvorimo, doći će do perioda sa naletom infekcija, zbog čega zima verovatno nije najbolje vreme", rekao je on za Telegraf. „Ali to je odluka za kreatore politike, a ne za naučnike.

Možda bi na kredit moglo :hahaha:

ovo je neki posrnuli antivakser,vakcine odmah i sada

9 milijardi vakcina puta 25 evra plus po 10 evra provizija.................to je oko 280 milijardi evra za farma-mafiju.................I OCE JOS.

Drago mi je da se konačno počinje probijati i druga strana, koja ne misli da je prisilna doživotna kvartalna pretplata za tzv. cjepivo jedino rješenje za izlazak iz krize koju je uzrokovao COVID-19. Do prije samo nekoliko mjeseci su se ovakvi likovi prozivali "ravnozemljašima, teoretičarima zavjere i ljudima niskog IQ-a" a sad ipak i njihov glas počinje dopirati do mainstream medija.

fora je ako nastave onda su tim postupkom dokazali da su teoreticari zavjere u pravu kad si stavljali slike kovid propusnica sa 7 il bi 9 praznih polja, tj za toliko vakcina...drugim rijecima takvi ljudi neb vise bili teoreticari zavjere vec ljudi koju su se uvijek borili za transparentnost...tako da sad okrecu pricu, al opet i okretanje prica pod izgovorom daj necemo svaka 3-6 mjeseci da se bockamo takodje pokazuje da u sustini veze s vezom oni nemaju..al nek su se dzepovi napunili..

Back